III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana co ty to
ja suszę ,czasem mąż wierci
odkurzacz chodzi
i się nie wystraszył miksera też się nie wystraszy haha
Ja na prenatalnych byłam w http://www.gyncentrum.pl/ Bardzo polecam dziewczyny do pani dr Warcholińskiej fanomenalna kobieta mega miła...
wszystko pokazuję... stara się tak żeby dziecko twarz pokazało i by pamiątka była też jakoś 230...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 11:18
Ana27, welurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:ja mam 4 grudnia i to są III prenatalne, 3D i 4D i płace za wszystko 230 zł a oto adres: http://www.jkmedical.pl/ rewelacyjna Pani doktor dosłownie z powołania a nazywa się Lek. med. Aneta Walaszek - Gruszka
specjalista ginekolog-położnik
"180zł badania 2D, 4D - 270zł, a dodatkowo 30zł za nagranie na płytkę"
to podziękowałam..
-
sla.s wrote:Dzięki bardzo a powiedz mi jeszcze nagrania są w cenie czy dodatkowo trzeba płacić? Bo nie ukrywam jak zadzwoniłam do Feminy i usłyszałam:
to podziękowałam..
http://www.jkmedical.pl/index.php/uslugi -
sla.s wrote:Dzięki bardzo a powiedz mi jeszcze nagrania są w cenie czy dodatkowo trzeba płacić? Bo nie ukrywam jak zadzwoniłam do Feminy i usłyszałam:
to podziękowałam..
Ja dałam 220zł badanie i ta pani dr mi nagrała zdjęcia 3d ,
Wiem że jak 4d to koszt + 50zł
Ja polecam Gyncentrum * jest na przeciwko SCC więc łatwy dojazd:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 11:27
-
nick nieaktualny
-
Ana ja Cię podziwiam , że idziesz na tę noc zakupów, ja bym już nie dały rady, chodzę tak wolno jak stara lokomotywa i mąż mówi, ze sapię
Ja sama nie wiem w co sie biorę w święta? w stare rzeczy pewnie jeszcze nie wejdę, więc coś przydałoby się kupić, ale ciężko teraz coś kupić z tym brzucholem:-) będę siedzieć pewnie w koszuli nocnej i szlafroku z małym przy cycu i w sylwestra też hehe
-
Zgadzam się z Oniqa ... Ja np zadzwoniłam i na 2 dzień miałam (potrzebowałam pilnie przed wyjazdem ) i dostałam się do niej.
Żona od mojego taty 7 lat temu była tam i też była zadowolona.
Chociaż ona u facetów 3 razy była bo w każdym trymestrze.
Ja u tej Pani dr ,czytałam nawet o niej opinie gdzieś i że były pozytywne.
Bardzo do mojej osoby też miło podeszła ,pacjentka przede mną też wychodziła z uśmiechem na twarzy. -
nick nieaktualny;oniqa mi też proponowali na 4go ale nie dam rady niestety
tak to może bym Cię spotkała. A skoro już tam byłaś to wiesz mniej więcej ile trwa takie badanie? Bo ja z racji, że na NFZ moja gin mówiła żeby zadzwonić do Feminy to padanie trwało może z 5-10 min
porażka.
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:;oniqa mi też proponowali na 4go ale nie dam rady niestety
tak to może bym Cię spotkała. A skoro już tam byłaś to wiesz mniej więcej ile trwa takie badanie? Bo ja z racji, że na NFZ moja gin mówiła żeby zadzwonić do Feminy to padanie trwało może z 5-10 min
porażka.
bo ginka pewnie będzie cchciała zrobić ładnie zdjęcia dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:;oniqa, bo chyba tam umawiają na pół godziny
Bo babka mi powiedziała, że mogę na 11:30 przyjść 04.12 ale muszę zobaczyć czy dam rade przełożyć zaplanowane rzeczy.. Bo pytała jeszcze o 9:30 ale to za wczas dla mnie
ja zawsze chodze tam na 10: 00