III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Nina ,ja ci powiem że ta choinka to cud... w tych czasach... bardzo długo się rozkłada kupiona była z 6 lat temu (tak myślę) jest w częściach każdą główną gałązkę osobno. Ja ci powiem że nie ma takich choinek teraz...
W sklepach jak sobie chadzam i oglądam to za 500zł takie liche że mają 1/3 gęstości tej choinki.
Bardzo ją szanuję bo jest mega porządna ,a teraz takich nie robią już...
Rubi u mnie też cisza wam powiem jakoś nawet bóle okresowe się zmniejszył...były częste bolące ,a teraz tak trochę cisza...
-
michaela, więcej asertywności!!! Nie to nie i kropka. A argumenty za tym żebym Świąt nie przygotowaywać u siebie posiadasz! Mówisz, przepraszam ale za rok i do widzenia!
Lilka, ale historia z Twoją endo:) Pewnie większość z Was pzeszła "swoje" przed ciążą, nawet sobie nie zdajemy z tego sprawy, a tu proszę, juz końcóweczka ciąży i zaraz zdrowie i piękne dzieci przyjdą na świat:))))
Rucia, cudny Leoś, też chcę juz Brunia obok siebie!!! wychodź
Blueberry, no tak niestety ma sypać śnieg wg prognozy na Tvn;p Myślę, że faktycznie posypie, ale czy się utrzyma jak będzie na plusie?Wątpie, ale kto wie:P Lepiej już zmieniać czym prędzej opony, też nie zmieniłam ale póki co nie jeżdże, a M się juz przygotował do zimy, zmienił ze 2 tyg temu:P -
Nina wrote:No dokładnie, teraz są same liche badyle za kolosalna cenę, dlatego ja od kilku lat zawsze mam prawdziwą
-
Lalita choinke masz cudna zapomnialam wczoraj napisac ;p
Michaela Wigilia u Was to chyba jakis zart!
U nas nocka kiepska czeste skurcze i mocny bol okresowy.noo to oby tak dalejrubi67, welurka, michaela, jeju lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
michaela sadze ze powinnas postawic na swoim. Swieta to ma byc czas spokoju odpoczynku a jak bedziesz miala tyle ludzi w domu to wogole nie odpoczniesz omijajac to ze przy takim malenstwu i tak ten odpoczynek to marzenie ale zawsze cos a przy takiej ilosci ludzi nie bedziecie mieli czasu zeby znalezc swoj tryb dnia z maluszkiem sie do tego przyzwyczaic
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspółczuj wam tego zwalania się na głowe w wigilie.
U mnie od hohohoho wigilia zawsze tradycyjnie u "królowej matki" czyli u mojej babci. Zbiera się ok. 10 osób i mój pies
I ciesze się w sumie, że nie jestem na tym etapie co Nienormalna
Wiadomo nie objem się jak świnka haha choć naprawde będzie ciężko się oprzeć. Ale lepsze to niż karmią maluszka piersią na tym etapie
No i w przyszłym roku dojdzie jeden członek więcej na wigilie
-
Dziewczyny, ja jestem ciagle glodna ! Za chwile oproznie cala lodowke ;/
Ja tez zaluje, ze tej wigilii nie bede mogla sobie pozwolic na rarytasy mojej babci. A tak w ogole to chyba nic nie bede mogla zjesc na to wychodzi, moze wypic barszczyk czerwony, ale bez uszek, bo w nich kapusta. A majonez to mozna jesc podczas karmienia w ogole ?? Bo ja to majoneziara jestem
Lilka, trzymam kciuki - oby sie rozkrecilo. Ja zadnych skurczy nie mam;( -
No tak Lilka ,ale wiesz w moim wypadku mój jest zgniłej zieleni nieznoszone jej...
A ja zamierzam w święta zjeść normalnie. jeśli teraz urodzę do świąt trochę zostanie.
Jak zjem troszkę barszczyku ,z paroma uszkami to nic się nie stanie.
Ziemniaczki troszkę rybki nie zaszkodzi.
Jeśli będziemy jejś np po karmieniu to do następnego karmienia są 3 hwięc trochę się strawi;)
Ja mam właśnie taką choinkę ,która na żywo jak prawdziwa;)
Uporałam się z resztą małych akcentów świątecznych po domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 11:52
-
Nawet mi nie mow Rubi ja mysle ciaglr o jedzeniu a niemoge nic zjesc bo mnie mega mdli i zgaga zabija
i marudna jestem okropnie.chyba do ikei podjedziemy po jakies drobiazgi
narazie prysznic i sniadanko
Lalita2710, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Hej
mam pytanie do dziewczyn które są na zwolnieniu
powiedzcie m jak to jest na zwolnieniu z dokumentem potwierdzajacym ze jestesmy ubezpieczone ? no bo w pracy dostawałam ten pasek do wypłat..a jak będzie teraz..bo u nas nie zawsze ale w szpiatalu wołają o dokument....
-
Hej laski
my od rana działamy na ostro z mężem jedyny dzień wolny ale co zrobić działamy w kuchni z porządkami czyścimy meble z zewnątrz i w środku bo tak świątecznie się u was zrobiło ze też planujemy w okolicy Mikołajek ubrać choinkę
.
Lalita choinka boska bardzo ładna i mega dużano ale jak sama mówisz że masz wysokie mieszkania więc pasuje idealnie
.
Ja wieczorem padłam szybko spać prasowanie mnie wykończyłoKevina oglądałam z synkiem z przymkniętymi oczami
ale dobrze znam go na pamięć więc kumałam jak coś do mnie mówił
.
Zmykam robić obiadek . -
Selena wrote:Hej
powiedzcie m jak to jest na zwolnieniu z dokumentem potwierdzajacym ze jestesmy ubezpieczone ? no bo w pracy dostawałam ten pasek do wypłat..a jak będzie teraz..bo u nas nie zawsze ale w szpiatalu wołają o dokument....
Z tego co wiem to w szpitalu podajesz nip pracodawcy na śląsku ewentualnie karta chipowa choć teraz tylko proszą o pesel bo zaraz sprawdzają w systemie . Zawsze możesz poprosić kadry o wystawienie druku RMUA o ubezpieczeniu i bez problemu powinni ci wystawić.
Selena lubi tę wiadomość
-
Marzycielko to się tak wydaję ,ale do mikołajek w rezultacie 12 dni pozostało
a co to jest te 12 dni ,czas szybko płynie.
Ja takie porządki jak ty robiłam właśnie ponad miesiąc temu ,jedynie mama jak przyjechała to mi pomyła górne szafki ,bo wiadomo mam zakaz wchodzenia na taborety drabiny itd
Teraz to tylko na bieżąco ,ścieram kurze, odkurzanie i mycie podłóg:)
Później czasu nie będzie ... -
Selena wrote:Hej
Teraz jest elektroniczny system sprawdzenia prawa do swiadczen pacjenta, tzw ewuśWpisuje sie tylo pesel pacjenta i jest informacja czy ma prawo do swiadczen w ramach umowy z NFZ czy tez nie. Rzadko kiedy ewuś zawodzi, ale jesli juz to wtedy podpisujesz takie oswiadczenie, ze jestes ubezpieczona.
Lilka, udanych zakupowJa troche potanczylam
Selena, Lalita2710, blueberry lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Z tego co wiem to w szpitalu podajesz nip pracodawcy na śląsku ewentualnie karta chipowa choć teraz tylko proszą o pesel bo zaraz sprawdzają w systemie . Zawsze możesz poprosić kadry o wystawienie druku RMUA o ubezpieczeniu i bez problemu powinni ci wystawić.
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:michaela, więcej asertywności!!! Nie to nie i kropka. A argumenty za tym żebym Świąt nie przygotowaywać u siebie posiadasz! Mówisz, przepraszam ale za rok i do widzenia!
Lilka, ale historia z Twoją endo:) Pewnie większość z Was pzeszła "swoje" przed ciążą, nawet sobie nie zdajemy z tego sprawy, a tu proszę, juz końcóweczka ciąży i zaraz zdrowie i piękne dzieci przyjdą na świat:))))
Rucia, cudny Leoś, też chcę juz Brunia obok siebie!!! wychodź
Blueberry, no tak niestety ma sypać śnieg wg prognozy na Tvn;p Myślę, że faktycznie posypie, ale czy się utrzyma jak będzie na plusie?Wątpie, ale kto wie:P Lepiej już zmieniać czym prędzej opony, też nie zmieniłam ale póki co nie jeżdże, a M się juz przygotował do zimy, zmienił ze 2 tyg temu:P
Leoś piękny!
Wiecie co wła∂ni w tym rzecz ze to mąż powinien ustalic takie reczy z rodziną, a ustalam finalnie ja . Ale ramo przy sniadaniu powiedziałam ze to zły pomysł, ze mozemy sie zobaczyc ale nie wigilia... Mojemu mezowi nie przyszlo do głowy ze cos tu nie gra, ze to ledwo 6 godzin i tylko kolacja, wiec w czym problem... w ogóle nie skojarzył ze to sie wiaze z jakims zamieszaniem, stanem gotowosci, stresem, czy po prostu hałasem, zmęczeniem. -
Jak sie Maly urodzi Michaela to sam bedzie dzwonil odwolywac rodzinke
My w tamtym roku jezdzilismy jak porobani miedzy 2 miastami w Swieta i bylismy padnieci..a co dopiero gdy masz niemowle w domu..powodzonka!michaela lubi tę wiadomość