III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Hej
mam pytanie do dziewczyn które są na zwolnieniu
powiedzcie m jak to jest na zwolnieniu z dokumentem potwierdzajacym ze jestesmy ubezpieczone ? no bo w pracy dostawałam ten pasek do wypłat..a jak będzie teraz..bo u nas nie zawsze ale w szpiatalu wołają o dokument....
Selena lubi tę wiadomość
-
Jeżeli zakład pracy zatrudnia więcej niż 20 pracowników to pracodawca wypłaca zasiłek dla ciężarnej i zakład pracy wystawia RMUA. Ale jak dziewczyny pisały jest ewuś, teraz niepotrzebne już żadne dokumenty potwierdzające ubezpieczenie, tylko dowód
Selena lubi tę wiadomość
-
A my wrocilismy z zakupow w koncu do Ikei nie dotarlismy tylko do spozywczaka.u nas tez paskudnie szaro ciemno brrr.Mezowi tez Maruder sie wlaczyl
nastawilam rosolek i na kanape
Poza tym ciszahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka, nie dziwie się, że Maksiu nie chce wychodzić jak taka pogoda bura. Może jak się ładniej zrobi to doda mu energii:)))
A ja z nudów dziś zdj brzucha zrobiłam bo w sumie mam ich mało. Dopiero na zdj widzę, jaki już jest gigantyczny:P
;oniqa, Lalita2710, Lilka, michaela, blueberry, Perełka, marzycielka29, juicca, Tinka85, rubi67, magdziunia111123, JEDRNA5, Selena, Nina lubią tę wiadomość
-
Ana ale sliczny brzusio
Ja dzisiaj byłam na dodatkowym za darmo USG w szpitalu na Raciborskiejbardzo sympatyczny lekarz je wykonywał. mała waży już 1254g w ciągu 4 dni przybrała 140g, nogi nadal długaśne i chudzielec z niej
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Ana jaki ładny brzusio i jak ci już ładnie opadł
Zgadza się długie nogi=długie kości:P więc ciężesza waga;)
Ja pije kakao + batonik nesqik , ogólnie zgage mam ,ale co tam zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 17:17
Ana27 lubi tę wiadomość
-
a oto moja choineczka z tamtego roku tak jak obiecałam wysyłam zdjęcia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8bc09f410b8758c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75aea88e6049cea3.htmlAna27, Lalita2710, Lilka, marzycielka29, Selena lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Ana jaki ładny brzusio i jak ci już ładnie opadł
Zgadza się długie nogi=długie kości:P więc ciężesza waga;)
Ja pije kakao + batonik nesqik , ogólnie zgage mam ,ale co tam zrobić
Smacznego, ja też coś zgłodniałam i kminię co by tu dobrego zjeść
A co do brzuszka to dopiero tu na zdjęciu to zauważyłam, ze chyba opadł faktycznie:D Bardzo mnie to cieszy:D:D:D:D:D -
Brzuch najlepiej, spr czy opadł jak stoisz czy jesteś w stanie położyć na płasko rękę między biust a brzuch:)
Mójgrubasek
Po zdjęciu widać najwięcej
Oniqa malutka ,ale przesłodziutka
Lilka twoje s3 ci padło?? mój s advance coś mi szwankuję dziś i się zawiesza;/ a mam 2 rok i nic się nie działoAna27, Lilka, magdziunia111123 lubią tę wiadomość
-
Swobodnie dam radę położyć rękę, ale powiem Ci, że chyba całą ciąże tak daję radę bo chyba ogólnie mam nisko ten brzuch. Dlatego pewnie zgaga praktycznie mi nie dokucza, parę razy się zdarzyło, że mi doskwierała ale ogólnie jej nie mam w ciąży.
i zazddroszczę faktu noszenia pierscionkówMnie tak spuchły palce, że masakra, nie ma szans założyć pierścionków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 17:35