III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
wyciagnelam baterie po chlopsku i zaczal dzialac..zrobie mu reset zrzucam zdjecia zeby ich nie stracic..ja mam samsunga s 3 galaxy i wszystko bylo ok do aktualizacji systemu do ktorej cie telefon zmusza wrrrr
mi opadl minimalbnie pewnie dlatego ciagle mnie mecza zgagiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 17:45
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ana no obrączkę i zaręczynowy mam cały czas na 1 palcu
na drugiej ręce mam mały pierścionek po babci... nie ściągam w ogóle to fakt.
Za to mnie zgaga... czasem męczy...
Wiecie co tak sobie myślę... ale może się mylę nie wiem...
Nie sądzicie że im dłużej są tzw skurcze przepowiadające te tak zwane bóle jak na okres ,tym lepiej macica się przygotowuję i poród jest łatwiejszy...
Niż np ktoś to ma i parę dni później od razu rodzi... -
Ja mam kupiony s3 w marcu i w sierpniu był w serwisie, bo mi padło gniazdo usb i nie można było ładować telefonu, wszystko z tel straciłam wrrr
Ana śliczny Twój brzuszek
Lalita oby było tak jak piszesz, mnie już od dłuższego czasu męczą bóle okresowe, czasem są takie, że mi po udach promieniują i miło by było gdyby dzięki nim poszło szybko i sprawnie podczas poroduAna27 lubi tę wiadomość
-
Hmm chociaż z drugiej strony może odrobine jest niżej niż był.
Nie wiem czy tak to działa ale Lalita, to brzmiałoby logicznie i dawało by tez jakies pocieszenie - u mnie niestety nie ma to miejsca, nic nie boli:P A ból który towarzyszy ruchom dziecka juz nawet polubiłam hehe jakiś masochizm się włączył?na sam poród by się przydał hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 18:01
-
Wiecie co tak sobie myślę... ale może się mylę nie wiem...
Nie sądzicie że im dłużej są tzw skurcze przepowiadające te tak zwane bóle jak na okres ,tym lepiej macica się przygotowuję i poród jest łatwiejszy...
Niż np ktoś to ma i parę dni później od razu rodzi...[/QUOTE]
powiem Ci za kilka dniLalita2710, michaela, Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:ana fajna bluzka w avatarze
co za firma?
z serduszkiem na plecach:P to zwykła M a do tej pory się sprawdza z takim brzuchem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 18:35
Lilka lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 19:42
-
nick nieaktualnymichaela wrote:Dziewczyny jak to jest jak się rodzi? Nago? Czyw koszuli czy to zupełnie nie ma reguły?
To chyba zależy od szpitala... ja oba porody nago. Tzn ten drugi byłam nago dopiero pod koniec... ale i tak koszule mi połozna zawiązała jakoś tak że miałam taki kusy topik z niej tylko... rownie dobrze mogłam być w samy staniku.
-
nick nieaktualny