III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej ciężaróweczki
ja dziś cały dzień poza domkiem najpierw u mojej mamy na obiadku byliśmy a potem u teściów ,teraz zasiadlam przed tv zeżarłam dwie gruszki i umieram bo mi tak ciężko na żołądku ;/
Teściowa jak mnie zobaczyła to stwierdziła ze daje mi jeszcze tydzień, brzuch mi ponoc opadł no i cała podpuchnięta już jestem, co z resztą sama po sobie widze, ogarnia mnie lekkie przerażenie na samą myśl o porodzie, we wtorek mam lekarza zobaczymy czy coś się dzieje
Dziewczyny brzuchy piękne, każdy inny ale każdy ma swój urok -
Lalita2710 wrote:Ja wypisuję plan porodu potem se go druknę jutro:
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu/Plan-porodu.html
Będe go mieć ze sobą ,a jak będzie to czas pokaże
Super Magdziunia;))
http://pudelekx.pl/trenowala-do-konca-ciazy-internet-chcial-ja-zlinczowac-16363
Fajna babka, zazdroszcze też bym sobie pocwiczyła chociaz basen albo rower a ja nawet chodzic nie moge:/
-
plemniczka wrote:hej brzuchatki
widze ze Rubi i Lilka jeszcze nie rozpakowane
Nie wiem czy kojarzycie ale dzisiaj o 19.15 kopciuszek urodzila Tymusia
3250g, 58 cm)
Coś mnie od 2 godzin tak brzuch okresowo pobolewa, że nie wiem o co chodzi. Tak mnie jeszcze nie bolało:P -
welurka wrote:Hej hej ciężaróweczki
ja dziś cały dzień poza domkiem najpierw u mojej mamy na obiadku byliśmy a potem u teściów ,teraz zasiadlam przed tv zeżarłam dwie gruszki i umieram bo mi tak ciężko na żołądku ;/
Teściowa jak mnie zobaczyła to stwierdziła ze daje mi jeszcze tydzień, brzuch mi ponoc opadł no i cała podpuchnięta już jestem, co z resztą sama po sobie widze, ogarnia mnie lekkie przerażenie na samą myśl o porodzie, we wtorek mam lekarza zobaczymy czy coś się dzieje
Dziewczyny brzuchy piękne, każdy inny ale każdy ma swój urokwelurka lubi tę wiadomość
-
Tobie Welurka tobie po że do tygodnia urodzisz. A moja teściowa stwerdziła ze za dobrze wyglądam i ze sxybko nie urodze.
Ja jej pow że z moim szczęściem to urodze po terminie to ona pow że spokojnie urodze przed... ha... i być tu mądry.
Też sie dziwiła że nie jestem wogóle popuchnięta ... -
Ana27 wrote:Michaela najlepiej też zobaczysz to na zdjęciu:)
A mnie coraz bardziej boli podbrzusze jak na okres, przed chwilą myślałam, ze faktycznie zaraz pójdzie mi okres....Aż poczułam lekkie podekscytowanie tym, ze może a nuż coś się zaczyna:D
Nie pocieszę Cię pewnie, ale ja codziennie mam takie bóle wieczorem, że mam wrażenie, że za moment okres dostanę. A nic się nie dziejeZresztą ja nie chcę na razie, ja chcę urodzić w grudniu
Ana27 lubi tę wiadomość