III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wy lecicie maszynka czy kremami do depilacji?
Przepraszam za szczegóły ale ja maszynka nie moge mam za delikatna skórę, efekt jest przy najlepszych chęciach i łagodzących kremach/ sudokremach opłakany, a kremem do depilacji w ciązy nie chciałam ... ale może jest jakiś, który się nadaje o ktorym nie wiem?
-
Ja też golę się zawsze przed wizytą u gina, nie wyobrażam sobie inaczej pomimo wygibasów i trudu jaki mi to sprawia. Takie uroki
Później zapewne będzie jeszcze ciężej a trzeba będzie jeszcze częściej
.
Michaela ja też używam tylko maszynki jednorazowej więc nie pomogę. -
Ja dzialam maszynka..przed laparo pamietam uzylam kremu i szlag chcial mnie trafic..bo wcale nie dzialalo jak powinno..i koniec koncow musialam uzyc maszynki
Rubi samopoczucie okoberwalo sie jednej znajomej za wszystkich ktorzy mnie nekaja..padlo na nia niestety
ale po prostu nerwy mi puscily.pisze ze nic sie nie dzieje ze jak sie zacznie to damy znaka a tu telefon 10 min pozniej z pytaniem jak sytuacja..to sie zezloscilam.uuuuh ..teraz skypowalam z rodzinka
ostatnie rozmowy z brzuchatkiem hihi
rubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Szczerze mówiąc to ja mam w nosie jak to wyląda ide do lekarz nie na casting - zreszta masakra po maszynce wygląda jeszcze gorzej i w dodatku czuje się tragicznie. Mieszkałam przez jakiś czas w niemczech - kobiety w przebieralniach, saunach na dzikich plazach kompletnie nie krepują się, i w ciąży jak sobie o tym przypomniałam jak młode niemki podchodza do ciałą - to stwierdziłam - luz blues, lepiej tak niż chemie stosować tak blisko małej.
-
Czy ktoras zamierza wprowadzic jakas herbatke na trawienie, koper czy cos takiego ?? jak tak to jaka polecacie ?? Bo laski na pielegnacji olaly moje pytanko wiec pomozcie, bo nie wiem jaka kupic, a chce dokarmiac mala butelka, przynajmniej raz dziennie - po kapieli przed snem.
-
Lilka wrote:Poza tym Michaela mysle ze Cie ogola a nie kaza Ci sie ogolic
-
Ja nie mogę stosować maszynki do depilacji tej części ciała, strasznie mnie podrażnia...ja najczęściej stosuję kremy do depilacji z aloesem albo końcówką od depilatora tą do golenia i po tym jest ok, ostatnio pomaga mi już mąż
trochę marudzi, ale przecież nie będzie tego robił wiecznie hehe
-
a ja mam gdzieś to całe golenie
podgalam się i przycinam włoski, ale nie za bardzo bo mam tak samo jak michaela... nienawidzę tego uczucia po goleniu, swdzędzenia i krostek :p nikt jeszcze nie zwrócił mi uwagi a w ciąży badało mnie już z 10 lekarzy w dwóch szpitalach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 19:18
michaela lubi tę wiadomość