III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana27 wrote:Michaela, ale by było jakby Ci się dzisiaj akcja porodowa rozkręciła:))Super:))
U mnie bez skurczy, bez śluzu, luz bluz.
Nina, ja zaczęłam pracę po studiach w 2010r:P A studiowałam na UP, więc jeszcze się okaże, że razem studiowałyśmy hehehe:) Kto wie, świat jest mały:)
He he no byłoby zabawnie bo mąż gdzieś nawalony, należało mu się żeby nie oszalał. nie dodzwonie się, więc hmm... no byłoby co wspominać do końca życia jak tu co tu zrobić hyhy, bo do szpitala 40 km, hmm.. trzeba by pewnie albo taryfę albo sąsiada uruchamiać nie no byłyby jaja...Nina lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Michaela, ale by było jakby Ci się dzisiaj akcja porodowa rozkręciła:))Super:))
U mnie bez skurczy, bez śluzu, luz bluz.
Nina, ja zaczęłam pracę po studiach w 2010r:P A studiowałam na UP, więc jeszcze się okaże, że razem studiowałyśmy hehehe:) Kto wie, świat jest mały:)a potem się przekwalifikowalam
-
Nina wrote:Ja na UP w krk robiłam studia podyplomowe z pedagogiki przedszkolnej( skończyłam w 2011 r), bo najpierw studiowałam w Wawie pedagogikę resocjalizacyjną
a potem się przekwalifikowalam
-
Nina wrote:Ja dzisiaj do gina jechałam taxi, bo M nie mógł wyjść wcześniej z pracy i kierowca był przerażony, pytał kiedy mam termin, bo już raz wiózł w bólach kobietę do porodu hahaha
Nina lubi tę wiadomość
-
Nina dokładnie, Ingardena jest małe:P Choć tam studiowałamm 5 lat dziennie - ppiw, a podyplomówke robiłam na Ignatianum z logopedii (na UP można było zacząć dopiero z tytułem mgr-cwaniaki) a tak, zaczęłam już na 4 roku mgr tę logopedię, tyle, że na innej uczelni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 22:46
-
Ana27 wrote:Nina dokładnie, Ingardena jest małe:P Choć tam studiowałamm 5 lat dziennie - ppiw, a podyplomówke robiłam na Ignatianum z logopedii (na UP można było zacząć dopiero z tytułem mgr-cwaniaki) a tak, zaczęłam już na 4 roku mgr tę logopedię, tyle, że na innej uczelni.
-
nick nieaktualnyMichaela żeby może jednak jutro się ładnie rozkręciło żeby mąż zdąrzył przetrzeźwieć.
Ja przyszłam Wam życzyć dobrej nocy
Mój malutki dostał czkawki i leżę i go głaskam
Więc mam nadzieje, że jak mu przejdzie to będę mieć trochę spokoju od tych kopniaków sprzed czkawkiDorjana lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Michaela żeby może jednak jutro się ładnie rozkręciło żeby mąż zdąrzył przetrzeźwieć.
Ja przyszłam Wam życzyć dobrej nocy
Mój malutki dostał czkawki i leżę i go głaskam
Więc mam nadzieje, że jak mu przejdzie to będę mieć trochę spokoju od tych kopniaków sprzed czkawki -
Nina wrote:Powiem Ci szczerze, że po 5 letnich studiach na UKSW w Wawie, poziom tej podyplmówki z ped. przedszkolnej i zarządzania przedszkolem był słaby, teraz bym już ich nie wybrała....
Za to na dziennych miałam mnóstwo praktyk, metodyk nauczania z każdego przedmiotu w praktyce, prowadziłyśmy zajęcia w połowie przedszkoli i szół wkrk chyba hehe i to bardzo sobie chwalę
Ale co do teorii to chyba jak wszędzie, jeśli chcesz to się czegoś nauczysz, ale to tylko od nas zależy:P
-
Ana27 wrote:Nina dokładnie, Ingardena jest małe:P Choć tam studiowałamm 5 lat dziennie - ppiw, a podyplomówke robiłam na Ignatianum z logopedii (na UP można było zacząć dopiero z tytułem mgr-cwaniaki) a tak, zaczęłam już na 4 roku mgr tę logopedię, tyle, że na innej uczelni.
hehe robiłam podyplomowke na UP... ale słabiutkie to było, w ramach dotacji unijnych pic na wode fotomotaz, ale grunt e uprawnienia sa, i tak wszystkiego w pracy sie uczę.
Nie no dziewczyny to raczej takie tam skurcze ćwiczebne według mnie, ale definitywnie jest inaczej bo mała cisnie w dół, czuje spojnie, i ze to coraz blizej dnia zero...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 23:05
-
nick nieaktualnyNina no to ja teraz mam czkawkę + "sprawdzę gdzie się jeszcze dam rade wepchnąć"
Całe szczęście, że Malutki jest jeszcze dość Mały. Tzn. w porównaniu do Twojego 37 tygodnia
Więc ja bym pewnie zasnęła przy jego czkawce
U mnie to bardziej jest to, że Mały straszy wypycha nóżki jakby chciał przebić mi brzuch
Nina lubi tę wiadomość