III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nie to taka dodatkowa działalność, w zupełnie innym zawodzie pracuję na codzień.
Ale chciałam spróbowac jak by to było uczyć tego czym się zajmuję, no i zrobiłam podyplomowe... z młodzieza praca super, ale ciagle człam się tam jakbym repetowała:P może w innym miejscu byłoby inaczej?
-
nick nieaktualnyAna na mój synuś to jest wulkan (po mamusi
) kręci się, wierci, kopie, wypycha rączki i nóżki. Budzi mnie często rano. Czasem to fajne, bo wiem, że jest OK, że jest aktywny, wiem kiedy najprawdopodobniej śpi. Ale czasem kiedy ja chce pospać to Mikołaj akurat ma pore skakania
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Ciężko powiedzieć, teraz sa takie czasy, że uczelnie idą na ilość, nie jakość. Także pewnie trzeba trafić na dobrego nauczyciela-wykładowcę, po prostu:) A praca młodzieżą to chyba trudna sprawa tak naprawdę
Zwłaszcza z tą "dzisiejszą". Także jesli lubisz to co robisz to znaczy, że dobrze, że zrobiłaś tę podyplomówkę i jesteś na właściwym miejscu:P
-
Kurcze dziewczyny złapał mnie okropny ból w lewym pośladku dosłownie i promieniuje mi ku górze i ku dołowi. Od kilku dni bolała mnie miednica i dolna część pleców ogólnie a dziś wieczorem pojechaliśmy do marketu i ani się pochylić, schylić ani wsiąść do samochodu. Jak stoję czy siedzę to jest ok. Co to może być i jak sobie z tym radzić??
-
Aher jeślli to rwa, to nawet możesz dostać zaświadczene na cc od ortopedy...
Michaela, nie ma to jak praca, gdziee widzisz efekty swoich działań, zwłaszcza z dziećmi. A żeby odnaleźć się w miejscu pracy, to trzeba tam trocchę popracować, a pisałaś, że masz różne zajęcia, więc pewnie jesteś tylko chwilę tam. Może to kwestia czasu.
No chyba, że to placówka na S hehe to tam się chyba ciężko odnaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 23:36
-
Aher to na bank rwa kulszowa, mnie czasem chwytała przed ciążą i bałam sie, że zacznie mi w ciąży też dokuczać, ale obeszło się bez niej, bo jedyną dla mnie metoda na ból było położenie się na brzuchu i podnoszenie nogi, gdzie boli do góry...niech Ci mąz pomasuje pośladek:-) przyjmij jakąś pozycję, w której Cię nie boli
-
Hej cioteczki, ja sie zbieram powoli do szpitala, na sama mysl juz robi mi sie slabo ;/
Zycze Wam milego week i trzymajcie kciuki,a tym czasem polecam odsluchanie krotkiej audycjiJest przeslodka i na poprawe humoru w sam raz
)))
http://studio.wp.pl/i,Dzieci-wiedza-lepiej-Slub,mid,1177935,wideo.html?ticaid=111c19Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 09:04
welurka, Ana27, marzycielka29, ;oniqa, Effcia28, pasia27, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
Rubi kochana nic się nie martw...
Co kokwiek będa ci podawać na wywołanie stataj sie pomóc naturalnie czyli wchodzenie po schoda skakanie na piłce... a może przyjedziesz i samo się rozkręci.
Pamiętaj że Laura najważniejsza teraz i nie stresuj się nadmiernie
3 mam za Was kciuki))
A ja się czuje super... bóle brzucha odeszły... zero całą noc sikać mi się chciało..
W nocy jak wstałam pruszył śnieg ale temp na plusie to nic z niego nie będzie :]
Kurcze nie znoszę jak boli głowamoże jakieś oklady zrób, może tobz niedocukrzenia ,albo cuś.
Ja za chwile wstane śniadanko i idę henne zrobić i kąpielWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 09:40
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Rubi jestesmy z Toba!!trzymaj sie i mysl,ze juz ze szpitala wyjdziesz z coreczka;-)
Ja wstalam przed 8,ale jest tak ciemno,ze pewnie zaraz sie znow poloze...troche boli mnie glowa,ale ogolnie czuje sie lepiej;-) czosnek,mleko i miod gora!rubi67 lubi tę wiadomość
-
Rubi trzymam kciuki
U mnie festiwl skurczy część druga, czuję się jakby mi ktoś włożył kijek we wnętrznośi i zamieszał.Nie jest to nic bolesnego, ale do przyjemności tez nie należy, jak po zjedzeniu czegoś co zaszkodziło...rubi67 lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Rubi dasz rade, bądź dzielna!!!
Dziewczyny wiem że już gdzieś to było, jaką kupic piłkę do skakania? na allegro najlepiej?
Ktoś pisał że w Tesco można taką kupić) bez kosztów przesyłki