III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina i syrop z cebuli na miodzie NAPRAWDE działa
sama zawsze na gardło stosowałam czosnek i dopiero po jakims czasie przchodziło a teraz testuje syrop z cebuli i już na drugi dzień nic nie bolało
takze cudo
tez spróbuj wyprobowac. Ja piłam 3x dziennie po 1 łyżce
oczywiscie zatykałam nos palcami zeby nie czuc smaku
Nina, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaMadzia wrote:Nina i syrop z cebuli na miodzie NAPRAWDE działa
sama zawsze na gardło stosowałam czosnek i dopiero po jakims czasie przchodziło a teraz testuje syrop z cebuli i już na drugi dzień nic nie bolało
takze cudo
tez spróbuj wyprobowac. Ja piłam 3x dziennie po 1 łyżce
oczywiscie zatykałam nos palcami zeby nie czuc smaku
MamaMadzia lubi tę wiadomość
-
Doberek
Rubi powodzenia! Rozpocznij falę!
Ja całą noc praktycznie nie spalam, bo dostawałam od małego w pęcherz. Do tego doszedł ból i twardnienie brzucha.
Miłej sobotyJa dziś sprzątam całą chatę oprócz łazienki bo zapachu chemikaliów nie zniesę
pasia27, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Ana ja ci powiem że ja już mężowi powiedziałam że urodzę po terminie...
Już się nie łudzę na nic wcześniejszego.
http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/Gdy-minal-termin-porodu.html Fajny artykuł) o naturalnych przyśpieszeniach:))
Marysiu ogólnie skakać najlepiej pod koniec ciąży.
Bo ogólnie ćwiczenia na piłce możesz robić spokojnie od 26 tygodnia ja tak zaczełam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:05
Marysia0312, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Moni c:P żebra mnie już bolą od niego nie wiem jak się ułożyć...
Dupa mnie cała boli nie wiem z czego.. w sensie kości w niej...
No niby tak tydzień -2 ... ale wiesz chciałam żeby mąż przy mnie był
Wsparcie jest bardzo ważne... znając moje szczęście urodzi się jak on będzie w pracy. -
Dzień doberek kochane ja dopiero wstałam dzisiejsza noc koszmar zgaga pali mnie przez całą noc a jak na chwilkę mleko sprawiło ulgę to jak na złość tak mi brzuch twardniał ze żadna pozycja nie była wygodna. Dopiero nad ranem usnęłam no i dopiero zjadłam śniadanie .
Rubi powodzenia kochana trzymam kciuki zeby wszystko ułożyło się po twojej myśli.rubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubi powodzenia! Pewnie juz wrócisz z Maleństwem więc spokojnie mogę Cię usunąć z listy
:*
Michaela może się w końcu dziś rozkręci
Ja leze zjadłam sobie pomarańcza, bo miałam straszną ochotę, a pogoda taka do dupy, że mi się nawet ruszać nie chce..rubi67 lubi tę wiadomość
-
A ja się nudzę , pojedzona okapaną.. włosy wysuszone..
Porobiłabym coś ,ale nie bardzo mam co... bo wszystko ogarnięte..
Mąż jak wróci potem to zrobię obiad ,bo musi mi pieczarki i ser przynieść bo robię dziś zapiekanki na obiadek.
Welurka no co ty... ja już się na nic nie łudzę.
Czekam cierpliwie... z jednej strony chcę żeby to było już ,a z drugiej boję się tego wszystkiego ... jaki bd poród jak będzie opieka nad maluszkiem po porodzie czy dam sobie radę. Zaczynam być przerażona -
Witajcie słoneczka
ja własnie wróciłam z zakupów teraz śniadanko i sprzątanie a na wieczór spotkanie andrzejkowe ze znajomymi
ostatnio zrobiłam się jakaś rozrywkowa nic tylko bym tańczyła i spotykała się ze znajomymi
a najbardziej to nie umie doczekać się przyszłego piatku jedziemy do zakopanego taką większa ekipą
ja dzisiaj prawie cała noc nie spałam bo mała była wyjątkowo aktywna w nocy i strasznie kopała. Dziewczyny życze miłego andrzejkowania
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tęsknie za piwem bezalkoholowym 0% smakuję jak radler z Warki.
Ale nie ma grama alkoholu. W sumie jak taki dobry Picolo smakuję.
Ale one w Holandii jest:(
http://www.vomar.nl/content/images/ProductImages/large/8712000033651_0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 12:23
;oniqa lubi tę wiadomość