III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
blueberry wrote:Dziewczynki my już mamy synka przy sobie. O 5 rano odeszly mam wody a o 9:45 siłami natury urodził się Błażej. 4160 kg 60 cm 10 pkt
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 15:49
-
Ana27 wrote:Oj MAdzia, to hormony zadziałały jeszcze i to spotęgowało wkurzenie;/;/
Ale luzik, luzik, wponiedziałekk wszystkiego się dowiesz.
Powiedzcie mi, jak to jest z tym serduszkowaniem, biorę ten Pimafucin, jeszcze dziś i jutro, więc chyba nie po drodze nam teraz z tym:P Czy można mimo, że bioorę Pimafucin?W sumie biorę go na wszelki wypadek, bo coś mnie piekło wcześniej w tych miejsach (Choć jak dla mnie bardziej przy cewce niż pochwa) no ale nie zaszkodzi brać. Ale serduszkowanie by się przydało:P
Ja bym się w takim przypadku wstrzymała ale jak już skończysz brać ten lek to do dzieła
Swoją drogą szkoda ze o tym sposobie na przyspieszenie porodu nie wiedziałam jak rodziłam pierwszego Synkatylko szukałam dróg z wybojami ehehhehe
Ana27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry
o boże jaka wiadomość
Gratulacje kochana;)) Super;)))
A ja gówno podrzemałam;/ może 10minut bo telefon mój tata czy już ...
A ja mu mówię powiedziałam ci że jak bedzię coś się działo damy znać.
termin mam na 10... a on no tak no tak mówi co taka marudna..
BO ŚPIE WTF....
Ja se ubrałam sukienkę pomalowałam się poszłam z psem... obracam się idzie koleś patrzy na mnie i się uśmiecha....
A za chwile staję bokiem bo szonka sika:D a on patrzy na mój brzuch speszony i poszedł na pięcie dalej hahahah:D
ANdrzejki dziś wkońcu.... kazałam mężowi kupić picolo:P muszę się napićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 16:11
Ana27, pasia27 lubią tę wiadomość
-
blueberry serdeczne gratulacje
ja wkońcu sie odrobiłam mieszkanko posprzątane, pranie się pierze chyba już 4 pralka, robie sałatkę jarzynową a zaraz ide jeszcze upiec ciasto miał być murzynek ale postanowiłam że zrobie próbę ciasta piernikowego przed świetami na 19 idziemy na imprezkę
blueberry lubi tę wiadomość
-
To co Ana bierzemy przykład z Bluberry i za 3 dni rodzimy?
Własnie meża pogoniłam tą wiadomością żeby półki przywiercił u małej bo kto wie może lada moment wyskoczyi grzecznie posłuchał
blueberry, ;oniqa, Miriam, Ana27, yennefer, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak mi się nie spieszylo hehe no to mam go juz
porod opisze jak bede w domu bo na tel nie lubie duzo pisac. Ale to będzie opowiesc z cyklu dobre porody
michaela, Lalita2710, Matylda36, welurka, rubi67, Miriam, Ana27, Asiulka83, Elle, marzycielka29, yennefer, MamaMadzia, pasia27, juicca, aher, Dorjana, Tinka85 lubią tę wiadomość