III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - ależ u Was są akcje
Lalita i Welurka POWODZENIA!!!
Wkleję i tutaj moje życzenia dla wszystkim przyszłych i obecnych mamusiek
Dla wszystkich kochanych MAMUSIEK !!!!
mam nadzieję że Mikołaj Święty przyniósł prezenty...nio albo przynajmniej "rózgę"
(rózga też wiele radości daje)
Chociaż u Was w III trymestrze to dużo lepsze prezenty Mikołaj roznosi
W Naszym domku sezon świąteczny uważam za otwarty
To będzie nasza rodzinna tradycja - Lepiej święta zacząć wcześniej by zdążyć się nimi nacieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 11:45
Lilka, Lalita2710, marzycielka29, Blondi22, MamaMadzia, megan8, Selena, Amicizia, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Czesc laseczki.
Ja tylko na moment, 03.12 o 22:45 PRZYSZLA NA SWIAT lAURA, POROD TRWAL OD 11. Bylo bardzo ciezko, ogolnie dla mnie to wydarzenie to trauma, ale nie bede Wam pisac o szczegolach, wazne ze mala wynagradza mi teraz wszystkie cierpieniajest cudowna.
Wazyla 3820 i ma 57 cm.
Zycze powdzenia rodzacym i oby nie musialy sie tak meczyc jak ja.
BuziakiMartynika, aiwlys, Lilka, Lalita2710, Tinka85, Effcia28, kaaasiaczek_, Lula_w, marzycielka29, juicca, blueberry, Perełka, Blondi22, Marysia0312, michaela, Ancia77, paula22, yennefer, MamaMadzia, Suzy Lee, megan8, pasia27, Selena, xcarolinex, aher, Amicizia, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
No a teraz gratulacje Kochana !!! My tu myslimy i sie zamartwiamy
Wlasnie mialam pisac Hallo Rubi Hallo
Wywolalam hihi
Najwazniejszs ze Laurka jest juz z Wami.
Oh Kochana to sie wycierpialas
No ale juz po wszystkim
Buzki od Nas zdrowka i sil zycze i zmykaj na pielegnacje watekrubi67, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
welurka wrote:Kochane ja juz na sali porodowej bede miala podawana oxy bo skurczy brak lewatywa bomba
Kuuuu zdycham z skurczy niech ten chlop przychodzi i niech mi tez oxy daja i dawaj ...
-
Jestem na porodoece wody odeszly...
Skacze na pilce itdBlondi22, pillow, Effcia28, Marysia0312, rubi67, michaela, marzycielka29, aiwlys, Kropka, KaRa, yennefer, MamaMadzia, Tinka85, Suzy Lee, juicca, xcarolinex, polska_dziewczyna, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Lalita zaglądam kochana na forum co dwie godziny i patrze jak tam sprawa u Ciebie postępuje ,nareszcie ruszyło u Ciebie z miejsca dalej czekamy na wiadomości
Welurko cieszę się że u Ciebie również zaczęło się coś dziać kochana na Twoje wieści również czekam
Blondi jak mi odszedł czop to była to taki gęsty śluz z krwią z tym że ja byłam akurat we WC i tylko tyle co na papierze przy podcieraniu widziałam bo reszta wpadła do środkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 14:14
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hej powiedzcie mi jak czop sluzowy wygląda?
może on być przeźroczysty taki gesty?
Przeważnie jest jeszcze zabarwiony świeżą badz stara krwia
Moj czop byl rozowy
A przezroczysta maz to po prostu wzmożone oplawy, zjawisko normalne na koncowce ciazyBlondi22 lubi tę wiadomość