III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
michaela wrote:no top werulko powiem ci jeszcze na pocieche ze tylkodo 5 cm to sobie sie toczy powoli, od 5 nabiera juz tempa i nie trwa długo:)
Jednak u każdej z nas może być inaczejmichaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://thepeacefulbirthproject.org/2013/10/ancient-wisdom-and-research-agree-amazing-fruit-eases-labor-and-prevents-postpartum-hemorrhage/
Niezwykłe porodowe właściwości daktyli. Badania wykazały, że spożywanie daktyli w końcówce ciąży zmniejsza ryzyko indukcji, ułatwia poród oraz zapobiega krwotokom w połogu. Wystarczy jeść 6 daktyli dziennie przez ostatnie 4 tygodnie ciąży.
Lubicie daktyle?michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalita trzymam kciuki za szybki i mało bolesny poród!
Pozostałym dziewczynom gratulacje!Fajnie,że macie już przy sobie Wasze maleństwa
U mnie ok..mały przybywa na wadze-waży 2836g, szyjka bez zmian,skurcze mniejsze niż wcześniejDziś ubraliśmy choinkę..moja 3-letnia órcia odebrała nagrodę w konkursie plastycznym, prezenty świąteczne prawie wszystkie kupione..no i doszedł do mnie Zestaw Pobraniowy do Krwi Pępowinowej więc mogę spokojnie już rodzić
Lalita2710, Lula_w, pasia27, Tinka85, Ancia77, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
czesc
nie pisze czesto ale czytam na bierząco.
lalita trzymam kciuki!
michaela twoja córeczk jest sliczna!
hope fajnie ze u Ciebie wszystko dobrze
ja od 2 dni mam bole brzucha takie chwilowe w roznych miejscach. Dobrze ze mam we wtorek wizyte to sie dowiem czy to tak juz moze byc, czy cos sie dzieje.. -
Ja poki co kochane stoje w miejscu 4 cm rozwarcia i nic wiecej mega skurcze ktore mnie budza spac nie spie wygladam jak zywy trup z braku snu...juz nie wspominajac jak sie czuje...
Tetaz podaja mi antybiotyk wrazie gdyby jednak akcja ruszyla.
4 raxy bylam pod prysznicem... bo mialo pobudzic skurcze i tak bylo sa mega mocne ake rozwarcie nie idzie... no i.. ponoc sxyjka caly czas cofie glowke i cos odpuscic niechce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 04:02
-
nick nieaktualny
-
Lalita dalej trzymam kciuki
kochane u mnie zaczęły się sączyć wody w kolorze rózowym także zjemy sniadanie, wykapie sie i jedziemy na szpitalpasia27, marzycielka29, vivien, juicca, plemniczka, Tinka85, pillow, michaela, Ancia77, Asiulka83, Perełka, blueberry, Blondi22, yennefer, MamaMadzia, xcarolinex, Lalita2710 lubią tę wiadomość