III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
welurka wrote:Lalita stresujesz sie ?? bo ja tu chyba za Ciebie stresa mam
Zjadlam nawet obiad jak na szpitalne zarlo to dobry byl...
Powiem ci ze mialam probe na rece na amipenicyline ale wynik wyszedl niwiadomy i podadza mi cos innego (mowie ci o to skuli tego +gbsa)
Ja bralam leki z penicylina typu dumox itd i nie mialam problemu no ale widzisz cos mi sie w organizmie poprzestawialo....
Bd dawac wam znac o ile bd w stanie :p -
Kochana trzymaj sie i bądż dzielna :* kurde u mnie zaczynaja się jakiś bóle okresowe hahhaha
plecy dają o sobie znać, moze sie przeforsowałam podczas sprzatania , zobaczymy póki co jade do ikei , Lalita jestem z Wami przeżywam bardziej niż Ty hahahha
-
Nina wrote:Lalita super!dasz rade,juz ostatnia prosta!
Mi po cesarce cewnik zdjeli rano i kazali isc siku,poszlo gladko;-) cale szczescie,Igorek ma juz dobre wyniki,zdjeli mu wenflonik i jest caly czas ze mna,chyba w pon wypuszcza nas,ale czas tak szybko leci:-)
Wogole to tez zapomnialam napisac ale polożna podczas porodu( już na fotelu)wkladała mi na chwile jakaś rurke (cewnik własnie) myslalam że padne tak sie prułam )niby dlatego że siku mi leciało ;/. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze a dziś rano wstałam to przed wejściem na forum pomyslałam, że może Lalicie dziś się cos rozkręci i o prosze;)
pamiętam, że jak moja kuzynka rodzic miała to śniło mi się to i wstałam rano do mamy i mówię, że dzis się nam rodzina powiększy i dzwonią w nocy, że moja chrześnica już na świecie;)Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Dziewczyny zdolalam.przeczytac wszystkie wpisy na forum i gratulacje w koncuuuu
Dziekujemy Wam Bardzo.Te 9 miesiecy Dzieki Wam byly super! Dzieki za wsparcie i w ogole za wszystko !!! Z wiekszoscia Was pisze od poczatku i nawet na jak sie zaczelo to moj M jak mnie z tele zobaczyl to e sie smial ze najpierw daje znac na forum
u mnie poodbnie, jak juz doszłam do siebie po znieczuleniu i zadzwonilam do M. to dyktowałam mu co ma napisac dziewczynom z naszej grupy na FB zeby wam przekazały, bo ja wtedy nie mialam dostepu do neta. Smial sie ale grzecznie wszysto wykonał. To rawda przebywanie tu z wami bardzo wiele dajeco prawda teraz bardzije na lielegnacji sie udzielam,a le wnet wszystkie sie tam spotkamy
plemniczka, Lilka, michaela lubią tę wiadomość
-
Ja kochane zakończyłam sprzątanie na dzisiaj teraz zjadłam dwa kawałki ciasta drożdżowego
i odpoczywam.
Później kąpiel depilacja balsamik i może maseczka na face i będzie git.
Piłka stoi i czeka a ja nie mam siły się podnieść ale wieczorem to nadrobie.
Lalita cały czas mam cię w myślachtrzymam kciukasy bardzo mocno
megan8 lubi tę wiadomość
-
aher wrote:Cisza się zrobiła bo dziewczyny inne pozamykane w wątkach miesięcznych... Gdyby był sam ogół to pewnie byłoby nas tu mnóstwo.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film dokumentalny o porodzie? Mój mąż chciałby taki obejrzeć żeby wiedzieć mniej więcej co i jak, a sama wolę nie szukać - nie chcę trafić na coś przypadkowego...
Narodziny jakie znamy - to o naturalnych porodach i nie straszy wrecz przeciwnie, chociaz od obrazu szpitalnego jest dość daleko. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 17:50
Iwo123, pillow, Amicizia, Lula_w, paula22, Suzy Lee, justa24, Lalita2710, blueberry, Effcia28, marzycielka29, Asiulka83, juicca, Miriam, aher, asienka28, Elle, kaaasiaczek_, megan8, Tinka85, aiwlys, Perełka, MamaMadzia, pasia27, Ancia77, Blondi22, natalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny