III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dolaczam po raz drugi
czesciej bede zagladała bo od poniedzialku na L4 ide takze duzo czasu bedzie. Nadrobiłam wlasnie wszystkie wasze wpisy i gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusia
zazdroszcze wam
Lolitka 3mamy kciuki
Perełka, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Ale akcja Lalita, śiskam kciuki
To już chyba na prawdę niedługo
Życzę jak najszybszego i bezproblemowego porodu
!!!
-
Amicizia wrote:normalnie nie mam isl i czasu was tutaj sledzic. gartuluje nowo rozpakownaynm mamom
Dziewczyny cieszcie sie poki mozecie czasem tylko dla siebie, bo po porodzie mozna o tym zapomniec. Ogolnie od powrotu ze spzitaa nie mialam mozliwosci wyjsc wogole z domu. mialam nadzieje ze w weekend pojdziemy na poerwszy spacer z Jasiem a tutaj takie wichury ze nie bedziemy ryzykowac.Ogolnie jestem wszystkim zmeczona
chyba ta pogoda tez tak na mnie działa.
Gratuluje Anie i Moni ,
Blueberyy sliczny synuś,wiem jaka ta ogromna radość i duma że dałysmy radeblueberry, Amicizia lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:noo lalita w koncu do przodu
ja trafiłam z 3 cm do spzitala własnie, to leżałam już na sali przedporodowej. A Ty gdzie leżysz na odziale? czy na tej sali?justa24, Asiulka83, Tinka85, marzycielka29, kaaasiaczek_, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
Lalita kochana ale super wieści :* matko ale sie stresuje mam nadzieje ze pójdzie szybko dawaj mały dawaj
i zostałam sama na polu bitwy:D
u mnie dzis tez jakies skurcze się pojawiają wymyłam podłogi na kolanach, posprzątałam całe mieszkanie i za chwile jade do ikei z małżem
Lalita jestem myślami z Wamipasia27 lubi tę wiadomość
-
ja z piłki juz spuściłam powietrze
dzis wysprzatałam całe mieszkanie, połaze trochę po ikeki, ale wychodzę z założenia ze co ma być to będzie
moze i ja w ten weekend pocisne
brzuch mi się dzis napina i plecy bolą, jesli nie w ten weekend to we wtorek mam lekarza zobaczymy wtedy co i jak
-
Mi skurcze bolesne juz wróciły...
Zobaczymy co to będzie...
Rano tyle dzidziusiów widziałam i mówiłam synusiowi że słodziaki...
I chyba zazdrosny bo od razu zaczeły pojawiać się skurcze...
Prawda Welurka ja ostatnie 1,5:tyg tak do tego podeszłam...
Że nie bd ćwiczyć szmery bajery tylko ananasa wpieprzałam
Mąż narazie w domku czeka na swojego tate bo on bd z naszą psinką żeby wyjść na spacer itd.
Zje obiad i potem przyjedzie..))
Więcc czekam na rozwój akcji i zobaczymy co to będzie... porodówka się zwolnić musi :pSuzy Lee, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Lalita super!dasz rade,juz ostatnia prosta!
Mi po cesarce cewnik zdjeli rano i kazali isc siku,poszlo gladko;-) cale szczescie,Igorek ma juz dobre wyniki,zdjeli mu wenflonik i jest caly czas ze mna,chyba w pon wypuszcza nas,ale czas tak szybko leci:-)Lilka, welurka, michaela, yennefer, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdolalam.przeczytac wszystkie wpisy na forum i gratulacje w koncuuuu
Dziekujemy Wam Bardzo.Te 9 miesiecy Dzieki Wam byly super! Dzieki za wsparcie i w ogole za wszystko !!! Z wiekszoscia Was pisze od poczatku i nawet na jak sie zaczelo to moj M jak mnie z tele zobaczyl to e sie smial ze najpierw daje znac na forum
Lalita2710, justa24, Amicizia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15