III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina super ze sie udalo kp
spokojnie ja tez jeszcze nie wszystko moge robic ale w koncu to byla operacja wiec pomalutku
choc kiepsko wdrazam w zycie haslo kiedy dziecko.spi mama spi...a powinnam
Nina, Amicizia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Nie mogę dzisiaj zasnąć
mój skarb się strasznie napina wierci kopie po pęcherzu aż boli....cały dzień byl taki spokojny a teraz odbija chyba cały tydzień
u mnie dalej bez zmian i czekam. .. dobranoc
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Hej... do 12 w nocy oglądałam tv... przed 12 pojawił się 1 skurcz... ale potem wył tv i poszłam spać...
I tak od 1 -3.30 nie spałam ,skurcze co 5-7 minut bolesne...
o 4.00 postanowiłam się okapać okapałam się ( w moim super extra brodziku głębokim prysznicowym) posiedziałam w ciepłej wodzie było mi błogo.
Położyłam się do łóżka i próbowałam zasnąć co się z drzemałam wybudzał mnie skurcz. Teraz o 5.25 też mnie wybudził...
Zob do 6 i może pojadę do szpitala zob co słychać tam na dole...
Non stop śluz cieknie jak opętany...
6.00 skurcze zanikły a cala noc zwijałam się z bólu ewidentnie porodowego bo to prawda nie da się go pomylić z innym bólem
Ból był taki jakby ktoś pasem mnie zwinął od krzyża do pachwin... i ściskał od pomalutku do największego punktu i z czasem powoli opadał i słabł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 06:53
-
Lalita moze juz na porodowce?;-)badz dzielna i daj znac czy to juz;-)
O 6:30 przywiezli mi Igorka na karmienie i udalo sie,ssal prawie pol godz;-) a teraz slodko spi,czasem pomagam sobie nakladkami,a dzis ssal sama piers;-) lepiej sie poruszam,motywuje mnie moj skarbek!milego dnia!Amicizia lubi tę wiadomość
-
dzien dobry kochaniutkie
Nina dobrze ze powoli dochodzisz do siebie, cesarka to jednak opearcja, nie męczysz sie przy porodzie ale ptoem trzeba swoje przecierpieć niestety, a kiedy Was wypuszczają do domku ??
Lalita to my mamy zupełnie na odwrót Ty czujesz skurcze a nie ma ich na ktg a ja moich nie czuje a na tg coś tam się wczoraj zapisało i to mąż mówił ze wyskoczyła wartośc ponad 70 a to ponoć sporo chociaz ja sie na tym nie znam
u mnie kobitki jak zwykle cisza, dalej mam katar i chore gardło ale zaraz biore się za sprzatanie, a mąż jedzie po choinke -
No ale news Lalita daj znać koniecznie co i jak jeśli będziesz mogła oczywiście
trzymamy mocno kciuki.
Welurka kochana odpoczywaj i zdrowiej
Ja laski wróciłam z zakupów taki ziąb na dworze masakra wieje sypie a ja dziś jestem z synem sama w domu trochę ogarnę zrobię obiadek i będziemy się obijać. Uciekam do kuchni zajrzę do was później.
-
Welurka ja w pon mialam skurcze bezbolesne i byl zapis 55-85-55
Dzis miakam skurcE ale zanikly i na ktg ino na 40 -40 -40
Ale hestem w szpitalu przyjeli mnie... mam 3 cm rozwarcie ..
Szyjka zgladzona... ale czop jest...kawslek..
Skurczs podczas ktg wrocila...kaaasiaczek_, MamaMadzia, Tinka85, marzycielka29, Lilka, HOPE83, Selena, welurka, aher, Martynika, aiwlys, Suzy Lee, blueberry, yennefer, Blondi22 lubią tę wiadomość