III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
No musisz zobaczysz sama i zmacać... obadać który jaki ma tez ten śpiworek nakładkę... itd ,który tez dla ciebie bd lepszy waga itd.
Ja mam x-landera xq ,podobał mi się inne wózki ,ale ceny za duże.
W ogóle tak się nudzę ,ze aż spać mi się chce z tego wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 20:30
-
normalnie nie mam isl i czasu was tutaj sledzic. gartuluje nowo rozpakownaynm mamom
Dziewczyny cieszcie sie poki mozecie czasem tylko dla siebie, bo po porodzie mozna o tym zapomniec. Ogolnie od powrotu ze spzitaa nie mialam mozliwosci wyjsc wogole z domu. mialam nadzieje ze w weekend pojdziemy na poerwszy spacer z Jasiem a tutaj takie wichury ze nie bedziemy ryzykowac.Ogolnie jestem wszystkim zmeczona
chyba ta pogoda tez tak na mnie działa.
blueberry lubi tę wiadomość
-
No ja tez
moze niema jak napisac.
Blueberry wcale nie musisz opuszczac tego watkumamy tu fajna paczke
i miedlugo wszystkie sie spotkamy w watku pielegnacja malenstwa
blueberry, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Tak po cesarce wszystko sie unormowalo i mam pokarm.maly ssacz tylko by na cycu siedzial
chociaz niemam co narzekac budzi sie roznie co 3 h czasem czesciej
odciagalam.laktatorem zeby.pobudxic i pilsm hrrbatke laktacyjna
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Cisza się zrobiła bo dziewczyny inne pozamykane w wątkach miesięcznych... Gdyby był sam ogół to pewnie byłoby nas tu mnóstwo.
Dziewczyny możecie polecić jakiś film dokumentalny o porodzie? Mój mąż chciałby taki obejrzeć żeby wiedzieć mniej więcej co i jak, a sama wolę nie szukać - nie chcę trafić na coś przypadkowego...michaela lubi tę wiadomość
-
Gratuluje Anie i Moni,ze byly tak dzielne i maja juz maluszki ze soba!
Ja po cesarce wcale jakos nie smigam juz i powiem,ze jest ciezko,dzis pierwszy raz karmilismy sie cyciem i sie udalo dwa razy;-) ale musze stosowac nakladki na sutki,bo mam twarde i sztywne,tak mi doradzila edukatorka laktacyjna i jest ok! czlowiek nie na czasu zjesc,umyc sie rozumiem Was fziewczyny,ale juz niedlugo ogarniemy wszystko same i znajdziemy swoj rytm z maluszkiem;-) dobrej nocki,trzymam mocno kciuki za reszte!Effcia28 lubi tę wiadomość