III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc! Dzisiaj o 7:50 na swiat przyszedl Arkadiusz 3200 wagi i 10 pkt w sksli apgar. Nie spalam od wczoraj cala noc bi kole krzmyzowe. Ale maly jest slodki i wart kazdych cierpien
Lalita2710, Marysia0312, Blondi22, Martynika, Perełka, blueberry, paula22, Asiulka83, juicca, plemniczka, marzycielka29, welurka, kaaasiaczek_, Suzy Lee, maja2024, HOPE83, Lula_w, Tinka85, aiwlys, MamaMadzia, Lilka, aher, Effcia28, vivien, justa24, yennefer, michaela lubią tę wiadomość
-
Blueberry śliczny synek
pyzolek kochany
Ana Gratulacje
Moni c gratulacje
Zdrówka dla Was i maluszków
a mój chłop poobijany ma zwolnienie lekarskie , wszystko go boli... no cóz ważne ze wyszedł z tego cało, nie wyobrażam sobie innej opcjiblueberry lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Blueberry śliczny synek
pyzolek kochany
Ana Gratulacje
Moni c gratulacje
Zdrówka dla Was i maluszków
a mój chłop poobijany ma zwolnienie lekarskie , wszystko go boli... no cóz ważne ze wyszedł z tego cało, nie wyobrażam sobie innej opcji
DObrze że mu sie nic nie stało ,no ale z drugiej strony cierp ciało jak chciało... mógł bardziej uważać. -
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję maluszków:) strasznie Wam zazdroszczę że możecie je już tulić
Juicca ja mojemu codziennie mówie zeby ostrożnie jezdził ,zwłaszcza w taka pogode jak dzis...masakra śniezyca straszna.Ważne ze on cały i zdrów.
Ja powoli przenosze się z 2 trymestru na 3i odliczam...10 tyg. i bezpiecznie mogę rodzić
Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
moni-c gratulacje!!
Wiecie co, zakończyłam kalendarz ciąży na ovu i mi przykro jakoś tak bardzo, że już go nie mam. W ogóle po ciąży nie ma już żadnego śladu, nic mnie nie boli, brzuch się spłaszczył, z brzucha to tylko na pamiątkę mi dwa rozstępy się zrobiły. Maluszek leży obok i jest super, nie mogę się nim nacieszyć, ale fajnie było jak był w środku i mnie kopał ehh
Nawet nie chce mi się opuszczać tego wątku
KaRa, kaaasiaczek_, Suzy Lee, pillow, Selena, Amicizia, Tinka85, MamaMadzia, juicca, aher, Effcia28, paula22, yennefer, michaela, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
bluberryyy ciesz sie kobito ze tak szybko doszłaś do siebie
ja juz marze zeby byc na tym etapie co Ty
kochane byłam na ip zrobili mi ktg, z małą wszystko ok, jak na złośc tam zaczęła fikać a na ktg nawet jeden skurcz uchwyciłoblueberry, Lalita2710, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
teraz sie zastanawiam hm baby design lupo gondolka 35na 80
czy tako jumper gondolka 35 na 75
spacerówki obie są widac fajne , chociaz w jumperze jest głębsze i wieksze zadaszenie , zas w baby design dłuzsza gondolka hmmm Pomożecie w wyborze ??
-
juicca wrote:teraz sie zastanawiam hm baby design lupo gondolka 35na 80
czy tako jumper gondolka 35 na 75
spacerówki obie są widac fajne , chociaz w jumperze jest głębsze i wieksze zadaszenie , zas w baby design dłuzsza gondolka hmmm Pomożecie w wyborze ??
Musisz zadać sobie pytanie rodzisz za 16 tyg ,wiec bd marzec gdzieś z tego co liczę... Wiec możesz mieć spokojnie mala gondole bo pojeździsz tyle o ile potem przerzucisz tak czy owak na wózek spacerowy bo w gondoli do zimny nie pojeździsz. Lepiej żeby był większa spacerówka bo potem musisz mieć w niej śpiworek itd i przejeździ zimę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 20:23