III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Perełka wrote:no to czekamy jeszcze na dobre wieści od lality i można świętować szklanką mleka albo soczkiem tak miły i niezwykle owocny w dzidziusie dzień
Perelko moja Vivien wlasnie przy cycusiu to mozemy swietowac no nie koniecznie szklanka a beczulka mleka hihihiPerełka lubi tę wiadomość
-
Moja mala modelka ma 52cm i 3100gr. dziekuje za miłe przywitanie ±)
marzycielka29, plemniczka, Asiulka83, Rika, Lula_w, yennefer, HOPE83, Kropka, aher, Suzy Lee, vivien, Tinka85, anilorak, Lilka, megan8, pasia27, pillow, aiwlys, kotek27, MamaMadzia, rubi67, Blondi22, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Jaaaaa ale relacje
:D dobrze ze byłam dzis u rodziców bo chyba cały dzień bym spędziła na OVU i wciskała F5 ahaha
Dziewczyny Bomba !
Welurka Moje wielkie Gratulacje !!! tak się bałas a już masz Zosie przy sobie SUPER !!!!!
Rubi Również GRATULUJE !!! super ze już po Najważniejsze ze dałaś rade !!przy tak ciężkim porodzie
Laura CI da tyle szczęscia że pomału bedziesz o wszystkim zapominać
Lalita Trzymam kciuki chociaz myslę ze ty też już tulisz Syncia))
Niesamowite !Suzy Lee, rubi67 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo Lalita to będzie miała wpisane chyba 30pare godzin porodu... masakra.. nie wyobrażam sobie i współczuję... pamiętam że po 6, 45 od przyjecia do szpitala liczac przy pierwszym synu byłam już bardzo słaba... a co dopiero tyyyyle godzin z męczącymi ją skurczami. Lalita czekamy na Was!
Tak w ogóle to wszytkie mamusie zapraszamy na wątek o Pielęgnacji, spotkamy się tam ponownie bo najpier tu gadamy, potem kolejne rodza i sie tam pzenosza i te co tu zostaja maja wrazenie , że to jakies przejscie na drugą stronę i nas już nie ma, ale my jestesmy i po waszym porodzie jak tam zajrzycie to znów sie wszystkie spotykamy w swoim starm dobrym gronie
Ja licze na to, że jak tu juz hasło padło wcześniej z miesiac temu - na wakacje sie spotykamy po środku krajuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 20:30
Amicizia, anilorak, Lilka, megan8, vivien, pasia27, michaela, Tinka85, Kropka, Nina, Asiulka83, MamaMadzia, Perełka, yennefer, justa24 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich
ale informacje nie było mnie 3 dni a tutaj takie wiadomości
Welurka serdeczne gratulacje :* teraz czekam na opis porodu bo też tam będe rodzić
Lalita trzymam mocno kciukimam nadziejej że już urodziłaś
Rubi dobrtze że Ty też już urodziłaś a wszystkie sie tak martwiłysmy o Ciebie bo nic nie dawałas znać, dobrze że wszystko jest ok
mój wyjazd w góry zaliczam do bardzo udanych, kilka razy twardniał mi brzuch ale po chwili przestawał, mojej niusi strasznie chyba odpowiadało tamtejsze powietrze bo świtała była bardzo aktywna, no ale jak to się mówi wszystko co dobre szybko się kończy a wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
pasia27, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Welurka gratulacje dla całej waszej trójki
ciekawe jak tam Lalita.
Yennefer no ja w drugi dzien bycia na oksytocynie tez mialam takie bóle ze nie bylam w stanie myslec a co dopiero pisac na forum, ale juz po wsyztskim na sali intensywnej opieki to juz inna historia.
Rubi duża córeczka czekam na fotkigratulacje
a my dzis zaliczylismy pierwszy spacerek. I ja dzis wreszcie wyszłam z domku a wieczorem poszliśmy do kościółka na Msze, spotkałam kolezanke wiec od razu lepsze samopoczucie. Ale od dzisiejszego chodzenia wszytsko mnie boli i ledwo się ruszam.A jutro ostatni dzień mam męża w domu, bo potem wraca do pracy. Ale w sumie nie wiele nam to zmieni bo i tak na tym L4 to mąż zamiast być ze mną w domu to tylko ciągle jeździł i coś załatwiał. Ale jakby to mial robic pracujac to nie byłoby wesoło...rubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny