X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej !!!

Sla fotka śliczna :)!!!

Ja kochane zaraz uciekam na Jasełka do synka do szkoły potem jeszcze małe zakupy i wracam do domku.
    Powiem wam że nawet w nocy się wyspałam do WC tylko 2 razy wstawałam więc noc uważam za udaną.

No i najważniejszy punkt dzisiejszego dnia wizyta u ginekologa badania mąż mi odebrał więc niestety ale muszę czekać aż do 19 .

KaRa lubi tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMadzia Gratulacje :)
    Sla.s cudny zadarty nosek :D
    Marzycielka Twoja kolej! :D
    Kara Twoja także :D
    Wszystkim miłego dnia! :D
    Mnie czeka dziś duuuży stres: obcinanie paznokci Małego... na samą myśl mam cykora ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 10:41

KaRa, marzycielka29, MamaMadzia lubią tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się wczoraj zrobić USG, z małym wszystko dobrze waży już 1400, a ten niski brzuch to podobno taki mój urok:)
    Dziękuj Wam za dobre słowo, wsparcie:)

MamaMadzia gratuluję.
    Sla super fotka:)

pillow, marzycielka29, MamaMadzia lubią tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni jak dobrze uśnie to mu poobcinaj ja tak zrobiłam;)) parę dni temu;P

kotek27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMadzia gratulacje, zdrówka dla Was

sla s Mikołaj piękniusi :)

a ja pomału oficjalnie ( no niby jeszcze kilka dni ) ale już Witam się z Wami w III cim trymestrze JUPIII ;)

kotek27, ;oniqa, Lula_w, marzycielka29, Miriam, blueberry, MamaMadzia lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMadzia gratulacje!
    Gratulacje też dla Seleny!
    Sla.s śliczny synuś!
    Tak poza tym to dzień dobry!
    Dziewczyny mam pytanie, które już kupiły kosmetyki. Kupowałyście te Hippa bądź Nivea normalnie w drogerii Rossmann itp Czy gdzieś na necie?
    U nas jutro wielki dzień, skręcanie mebli dla synka =)

MamaMadzia lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :)

ja prawie cała noc nie spałam na wieczór zaczęłam strasznie dziwnie się czuć poszłam do wanny wzzięłam nospe i magnez i połozyłam się ale cała noc nie muliło i na dodatek mała bardzo się rozpychała teraz jest to samo jeszczze troche czuje się nieswojo dobrze że na 13:30 mam wizyte kontrolną u gina i KTG no i odbieram dzisiaj moje wyniki mam nadziejej że wszystko jest ok bo troszke się martwie. Mam jakieś dziwne wrażenie że brzuszek minimalnie poszedł w dół ale to może być tylko moje odczucie takie. Jak byłam ostatnio to mówiłam ginowi że sprawdzimy szyjke jak tam a więc jak przyjde z wizyty to napisze co i jak trzymajcie kochane tciuki :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ale mam ochote zmienić kolor włosów do tej pory robiłam pasemka blond ale mam ochote zafarbować je całe albo na jakiś średmni blond albo jakiś jasny brąz żeby nie było aż tak widać tego głupiego odrostu jakich kochane farb Wy używacie??

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniga daj znac po wizycie :)
    Jeśli chodzi o farby raz farbowałam sama chyba w 12 tygodniu farbą Loreala bez amoniaku z tym, że na jasny brąz. I drugi raz farbowałam u fryzjera efekt Ombre. To mi nakładał jasną farbę normalną podejrzewam.

;oniqa lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chce teraz chyba jasny brąż tylko zastanawiam się z czego kupić farbe, mąż dzisiaj wraca z delegacji cche mu niespodzianke zrobić :)
    zrobie zdjęcia przed i po :D i wrzuce ale dopiero pod wieczór :)

marzycielka29, juicca lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:37

;oniqa, MamaMadzia lubią tę wiadomość

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula w ja tez sie buntuje i nic przed swietami nie gotuje. pierogi uszka itp przywiozla mi mama wiec czekaja w zamrazalce ale ogolnie cale swieta tylko jezdzimy od jednych do drugich wiec mam wolne.
    ;oniqa daj znac po wizycie chociaz jestem pewna ze wszystko bedzie ok po prostu sie przemeczylas wczoraj i organizm daje znac zebys troche zwolnila. i pamietaj o zdjeciach;-)

;oniqa, Lula_w lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po jasełkach u syna zakupy też porobione teraz zmykam bo zelazko czeka i dwie sterty prasowania. :(

Powiem wam że ja też uwielbiam zmiany na głowie choć ostatnio od dłuższego czasu farbuję się na czarno i też firm Loreal farba długo się utrzymuje i mają fajny balsam po farbowaniu na włoski więc ładnie lśnią :)

;oniqa lubi tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie o takie coś mi sierozchodzi Marzycielko żeby włoski ładnie lśniły a nie były matowe, ja jakos sieboe w czarnych włosach nie widze miałam kiedyś ciemny brąz to była tragedia zawsze blond, chociaż w czerwcu zaszalałam i miałam rudą marchewke na głowie :) ale szybko wróciłam do blondu a teraz poprostu mi się znudził i chciałabym zakryć ten brzydki odrost, ale wiem że dzisiaj zafarbuje po wizycie a więc popołudniu :)

marzycielka29 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o święta. To w mojej kuchni też cisza. Też się zbuntowałam i nic nie gotuję. Wigilię spędzamy u rodziców, a na wyjście mój M dostanie w pojemnikach wyprawkę jedzenia ;) Ja ze względu na moją cukrzycę, mogę pomarzyć o jedzeniu. I najchętniej bym te święta przespała. Skubnę trochę czegoś w wyznaczonych porach i jakoś to będzie. Synalek rozrabia w brzuchu, dla niego muszę się poświecić :))

82dox1hp47sulw8a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny uciekam do drogerii kupić farbę a później po odbiór wyników i do lekarza będe później do usłyszenia :*

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    ja też chce teraz chyba jasny brąż tylko zastanawiam się z czego kupić farbe, mąż dzisiaj wraca z delegacji cche mu niespodzianke zrobić :)
    zrobie zdjęcia przed i po :D i wrzuce ale dopiero pod wieczór :)

W aptece są fajne farby do włosów z naturalnych składników tylko kurde zapomniałam nazwy nawet ciocia dwa dni temu farbiwala nią włosy zadzwonie pózniej to napisze nazwę kosztują coś koło 30 zł ale ten casting loreala tez jest bez amoniaku i jest fajny :)

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek wspolczuje ci. Ja z powodu watroby i cholesterolu powinnam byc na diecie ale nie umiem kompletnie odmowic sobie niektorych spraw.
    ;oniqa ja kupilam farbe garniera olia moja siostra ostatnio farbowala i ma sliczne wloski wygladaja na bardzo zdrowe lsnia a kolorek sliczny wiec polecam. ja z blondu probuje teraz bardzo ciemny blond. a ogolnie na glowie mialam juz wszystko czarne blond rude czerwone naprawde wszystko mojego meza juz nic nie zaskoczy;-) chociaz uwielbial mnie w wydaniu czarnym

jd7r1di.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    dziewczyny uciekam do drogerii kupić farbę a później po odbiór wyników i do lekarza będe później do usłyszenia :*

O uciekłas to już nie dzwonię do cioci hihi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek27 wrote:
    MamaMadzia gratulacje!
    Gratulacje też dla Seleny!
    Sla.s śliczny synuś!
    Tak poza tym to dzień dobry!
    Dziewczyny mam pytanie, które już kupiły kosmetyki. Kupowałyście te Hippa bądź Nivea normalnie w drogerii Rossmann itp Czy gdzieś na necie?
    U nas jutro wielki dzień, skręcanie mebli dla synka =)

Ja kupowałam hippa w Auchan :) przy okazji innych zakupów :) ale czy to jest jakaś różnica gdzie sie kupi chyba nie ważne żeby nie były otwarte bo często w Rossmanie sie z tym spotykam ze coś już jest napoczete poprostu bezczelność niektórych ludzi nie zna granic :/

‹‹ 969 970 971 972 973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ