III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej !!!
Sla fotka śliczna!!!
Ja kochane zaraz uciekam na Jasełka do synka do szkoły potem jeszcze małe zakupy i wracam do domku.
Powiem wam że nawet w nocy się wyspałam do WC tylko 2 razy wstawałam więc noc uważam za udaną.
No i najważniejszy punkt dzisiejszego dnia wizyta u ginekologa badania mąż mi odebrał więc niestety ale muszę czekać aż do 19 .KaRa lubi tę wiadomość
-
MamaMadzia Gratulacje
Sla.s cudny zadarty nosek
Marzycielka Twoja kolej!
Kara Twoja także
Wszystkim miłego dnia!
Mnie czeka dziś duuuży stres: obcinanie paznokci Małego... na samą myśl mam cykoraWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 10:41
KaRa, marzycielka29, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
Udało mi się wczoraj zrobić USG, z małym wszystko dobrze waży już 1400, a ten niski brzuch to podobno taki mój urok:)
Dziękuj Wam za dobre słowo, wsparcie:)
MamaMadzia gratuluję.
Sla super fotka:)pillow, marzycielka29, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
MamaMadzia gratulacje, zdrówka dla Was
sla s Mikołaj piękniusi
a ja pomału oficjalnie ( no niby jeszcze kilka dni ) ale już Witam się z Wami w III cim trymestrze JUPIIIkotek27, ;oniqa, Lula_w, marzycielka29, Miriam, blueberry, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
MamaMadzia gratulacje!
Gratulacje też dla Seleny!
Sla.s śliczny synuś!
Tak poza tym to dzień dobry!
Dziewczyny mam pytanie, które już kupiły kosmetyki. Kupowałyście te Hippa bądź Nivea normalnie w drogerii Rossmann itp Czy gdzieś na necie?
U nas jutro wielki dzień, skręcanie mebli dla synkaMamaMadzia lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
ja prawie cała noc nie spałam na wieczór zaczęłam strasznie dziwnie się czuć poszłam do wanny wzzięłam nospe i magnez i połozyłam się ale cała noc nie muliło i na dodatek mała bardzo się rozpychała teraz jest to samo jeszczze troche czuje się nieswojo dobrze że na 13:30 mam wizyte kontrolną u gina i KTG no i odbieram dzisiaj moje wyniki mam nadziejej że wszystko jest ok bo troszke się martwie. Mam jakieś dziwne wrażenie że brzuszek minimalnie poszedł w dół ale to może być tylko moje odczucie takie. Jak byłam ostatnio to mówiłam ginowi że sprawdzimy szyjke jak tam a więc jak przyjde z wizyty to napisze co i jak trzymajcie kochane tciukiEffcia28 lubi tę wiadomość
-
;oniga daj znac po wizycie
Jeśli chodzi o farby raz farbowałam sama chyba w 12 tygodniu farbą Loreala bez amoniaku z tym, że na jasny brąz. I drugi raz farbowałam u fryzjera efekt Ombre. To mi nakładał jasną farbę normalną podejrzewam.;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lula w ja tez sie buntuje i nic przed swietami nie gotuje. pierogi uszka itp przywiozla mi mama wiec czekaja w zamrazalce ale ogolnie cale swieta tylko jezdzimy od jednych do drugich wiec mam wolne.
;oniqa daj znac po wizycie chociaz jestem pewna ze wszystko bedzie ok po prostu sie przemeczylas wczoraj i organizm daje znac zebys troche zwolnila. i pamietaj o zdjeciach;-);oniqa, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Ja już po jasełkach u syna zakupy też porobione teraz zmykam bo zelazko czeka i dwie sterty prasowania.
Powiem wam że ja też uwielbiam zmiany na głowie choć ostatnio od dłuższego czasu farbuję się na czarno i też firm Loreal farba długo się utrzymuje i mają fajny balsam po farbowaniu na włoski więc ładnie lśnią;oniqa lubi tę wiadomość
-
dokładnie o takie coś mi sierozchodzi Marzycielko żeby włoski ładnie lśniły a nie były matowe, ja jakos sieboe w czarnych włosach nie widze miałam kiedyś ciemny brąz to była tragedia zawsze blond, chociaż w czerwcu zaszalałam i miałam rudą marchewke na głowie
ale szybko wróciłam do blondu a teraz poprostu mi się znudził i chciałabym zakryć ten brzydki odrost, ale wiem że dzisiaj zafarbuje po wizycie a więc popołudniu
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o święta. To w mojej kuchni też cisza. Też się zbuntowałam i nic nie gotuję. Wigilię spędzamy u rodziców, a na wyjście mój M dostanie w pojemnikach wyprawkę jedzenia
Ja ze względu na moją cukrzycę, mogę pomarzyć o jedzeniu. I najchętniej bym te święta przespała. Skubnę trochę czegoś w wyznaczonych porach i jakoś to będzie. Synalek rozrabia w brzuchu, dla niego muszę się poświecić
)
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:ja też chce teraz chyba jasny brąż tylko zastanawiam się z czego kupić farbe, mąż dzisiaj wraca z delegacji cche mu niespodzianke zrobić
zrobie zdjęcia przed i poi wrzuce ale dopiero pod wieczór
W aptece są fajne farby do włosów z naturalnych składników tylko kurde zapomniałam nazwy nawet ciocia dwa dni temu farbiwala nią włosy zadzwonie pózniej to napisze nazwę kosztują coś koło 30 zł ale ten casting loreala tez jest bez amoniaku i jest fajny -
kotek wspolczuje ci. Ja z powodu watroby i cholesterolu powinnam byc na diecie ale nie umiem kompletnie odmowic sobie niektorych spraw.
;oniqa ja kupilam farbe garniera olia moja siostra ostatnio farbowala i ma sliczne wloski wygladaja na bardzo zdrowe lsnia a kolorek sliczny wiec polecam. ja z blondu probuje teraz bardzo ciemny blond. a ogolnie na glowie mialam juz wszystko czarne blond rude czerwone naprawde wszystko mojego meza juz nic nie zaskoczy;-) chociaz uwielbial mnie w wydaniu czarnym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykotek27 wrote:MamaMadzia gratulacje!
Gratulacje też dla Seleny!
Sla.s śliczny synuś!
Tak poza tym to dzień dobry!
Dziewczyny mam pytanie, które już kupiły kosmetyki. Kupowałyście te Hippa bądź Nivea normalnie w drogerii Rossmann itp Czy gdzieś na necie?
U nas jutro wielki dzień, skręcanie mebli dla synka
Ja kupowałam hippa w Auchanprzy okazji innych zakupów
ale czy to jest jakaś różnica gdzie sie kupi chyba nie ważne żeby nie były otwarte bo często w Rossmanie sie z tym spotykam ze coś już jest napoczete poprostu bezczelność niektórych ludzi nie zna granic