III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Gratulacje dla Selenki, ja jutro mam wizyte u gina bedzie sprawdzał jak tam moja szyjka , i mam również KTG jak byłam ostatnio to 0 skurczy ale dzisiaj strasznie mnie boli brzuch mała strasznie się pręży i napina mi siębrzuch, w nocy miałam skurcze łydek musiałam wstać i zażyć magnez, zaraz ide poprasować pieluszki i popakować resztę prezentów a jutro przeprać wózek.
-
dziewczynki nie nadrobię was ale chciałam się pochwalić że od 16.12.2013 zostałam drugi raz mamą
Filipek urodził się o 17:40 przez cc ( ponieważ miał zbyt wysokie tętno zatrzymali mnie na poród ) a waga malusia 3110 i 51 cm Kocham go nad życie
))) powróce do Was jak ogarnę troszkę temat bo ogólnie cc przeszłam bardzo źle duzo gorzej niż ostatnio i męczą mnie jeszcze wszystkie dolegliwości, ale oczywiscie nie narzekam bo było WARTO !!
marzycielka29, Lula_w, juicca, aiwlys, ;oniqa, blueberry, plemniczka, KaRa, Miriam, pillow, Matylda36, Tinka85, Perełka, megan8, Lalita2710, kaaasiaczek_, Asiulka83, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
MamaMadzia wrote:dziewczynki nie nadrobię was ale chciałam się pochwalić że od 16.12.2013 zostałam drugi raz mamą
Filipek urodził się o 17:40 przez cc ( ponieważ miał zbyt wysokie tętno zatrzymali mnie na poród ) a waga malusia 3110 i 51 cm Kocham go nad życie
))) powróce do Was jak ogarnę troszkę temat bo ogólnie cc przeszłam bardzo źle duzo gorzej niż ostatnio i męczą mnie jeszcze wszystkie dolegliwości, ale oczywiscie nie narzekam bo było WARTO !!
Gratulacje masz już swojego aniołka blisko siebieduzo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do formy mamusiu
!!!
MamaMadzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziamama gratuluje super ze juz maluszek w ramionach:-* buziaki dla was
dziewczyny wysprzatalam z mezem cale mieszkanie dzisiaj jestem tak wykonczona ze szok. przed chwila ubralismy w koncu choinke i zjedlismy kolacyjke a maz zaraz na nocke ucieka. ale zaskoczyl mnie dzisiaj strasznie dostalam kwiatuszki piekne bo dzis minal rok jak mi sie oswiadczyl. zaraz uciekam pod prysznic i do lozeczka bo padam na twarzMargotka87, ;oniqa, marzycielka29, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Kara bardzo mi przykro z powodu mamy ,moja najukochańsza babcia miała przeżuty z raka płuc na mózg... wiem co to znaczy.
Chciałabym ci życzyć abyś jednak znalazł chwilę dla siebie. Żebyś odpoczęła. Bo dziecko to ciężka praca mimo wszystko nawet jeśli dziecko jest aniołkiem... jak już będzie przy Tobie będzie najpiękniejsze co może być... ale pamiętaj żebyś za każdym razem gdy on śpi ty też spała żebyś szybko dochodziła do siebie. Bo to bardzo bardzo ważne...
Bo adrenalina będzie mówiła ci że masz siłe ,ale mózg po pewnym czasie pada... więc staraj się odpoczywać.
Życzę wam dziewczyny szybkich rozwiązań ,wiem że ta niepewność i że to długo trwa jest męcząca pod koniec ,wiem to przechodziłam to.
Ale mimo wszystko wysypiajcie się póki jest czas:)
Lalita dziekuje.
U mojej mamy tez właśnie przezut z płuc do mózgu
Właśnie skończyłam sprzątać także teraz kanapa i nogi do gory .
-
;oniqa wrote:ja też dzisiaj byłam na zakupach troszke podźwigałam i strasznie mnie brzuch boli i twardnieje mi tez ide zaraz do wanny wezme nospe i pójde sie położyć mam nadziejej że przejdzie
my kobitki to tylko gadamy sie nie przemeczam a robimy swoje. mi tez brzucholek dokucza troche ale nospa magnez i wyrko. jutro juz chyba przeleze wiekszosc dnia. pomyje tylko naczynia bo tego juz nie dalam rady dzisiaj i jakis obiadek moze dla mezusia by sie przydal ale nie mam nawet pomyslu co zrobic na jutro zeby sie nie napracowac a wyszlo dobre. macie propozycje?;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
;oniqa, Tinka85, Matylda36, Perełka, kotek27, Effcia28, Lilka, Lalita2710, kaaasiaczek_, Miriam, Dorjana, marzycielka29, Iwo123, asienka28, juicca, aher, Asiulka83, blueberry, MamaMadzia, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaMadziu Gratulacje :* dużo zdrówka dla Was
idpoczywajcie
KaRa niestety to przykro mówić ale to standard że przy raku płuc daje on przeżuty.. właśnie do głowy. Życze Wam jako rodzinnie dużo siły i wytrwałości.
I mamie zdrowia ,aby przeszła to jak łagodniej sie da...
sla slodziakKaRa, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
dzien dobry wszystkim mamuska;-) my oczywiscie pospane musialam siusiu przed 6 a ze potem mezus z pracy wrocil to nam sie spac calkowicie odechcialo glownie synkowi bo sie bawi z tatusiem.
dziewczyny mialam tak nieciekawy wieczor, czulam sie strasznie mdlilo mnie brzuch bolal a serducho kolatalo jak szalone, nie wiedzialam co sie dzieje i ci ze soba zrobic ale zasnelam w koncu i dzis juz jest wszystko w porzadeczku wiec jestem przeszczesliwa na wszelki wypadek dzis w lozku caly dzionek z malymi przerwami ale leze. nawet obiadu nie robie jednak dzisiaj bo mam troche lenia,zero pomyslu i w nosie garnki. ;oniqa jak tam u Ciebie wszystko minelo po nocy? dobrze sie juz czujesz?
kurcze jeszcze nigdy nie mialam ochoty tak poserduszkowac z mezulkiem a tu nie mozna:-( co tu zrobic