III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Laseczki ale mam ochote zmienić kolor włosów do tej pory robiłam pasemka blond ale mam ochote zafarbować je całe albo na jakiś średmni blond albo jakiś jasny brąz żeby nie było aż tak widać tego głupiego odrostu jakich kochane farb Wy używacie??
-
oj i ja musze farbę nałożyć na moje włoski...bo widać siwe włosy już
masakra ...mam 26 lat i męczę się z siwymi od liceum, a z wiekiem jest ich tylko więcej. Poza tym odrosty mi już widać dość spore, więc czas coś ze sobą zrobić. Ale jest jeden problem,.....tak mi się nie chce iść po farbę.....W ogóle dziś znów mam lenia. Wczoraj aktywniej spędziłam czas a dziś bym tylko tu z Wami najchętniej siedziała;)
-
Cześć dziewczyny
Święta tuż tuż - dom wystroiłam, choinkę ubrałam, koty zrobiły już demolkę i oczywiście dziś obrzygały się igiełkami z choinki
Wczoraj dopadły mnie bóle miesiączkoweNiby się nie martwię, bo co 2 tygodnie jestem u lekarza i wszystko w jak najlepszym porządku, ale zaczynam delikatnie panikować - do porodu jakieś 10 tygodni pewnie wszystko w środku zaczyna się przygotowywać...
Obleciał mnie przedporodowy stres. Też tak macie już ?
Bardzo chcę rodzic z ZZO, ale jeszcze nic nie załątwiałam w tej sprawie w szpitalu jeszcze. Po swiętach chyba się za to zabiorę.
No i gratulacje dla nowych mamuśZazdroszczę, że macie już maluchy obok
NO I PORÓD ZA SOBĄ
Kotek 27 mąż u mnie kilka dni temu poskręcał mebelki i łóżeczko- niezła frajdaDziś czekam na kuriera, bo przywiezie wózek
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
perelka siedz jeden dzien nam sie nalezy ja tez dzisiaj tylko zagladam kto pisze i sama caly czas pisze:-P
kocur co do stresu przedporodowego to dzieki poloznej z ktora o porodzie gadalam podchodze do tego zupelnie inaczej, nie boje sie. wiem ze bedeto czuc i nie bedzie to najprzyjemniejsze ale nie moge sie doczekac przywitam syna na swiecie chce to przezyc w pelni swiadomie nie martwic sie i nie bac. to moje pierwsze dziecko chcemy z mezem to fajnie przezyc bo drugi raz to sie nie powtorzy wiec u mnie jest super i coraz blizej. obawiam sie tylko zeby nie urodzic przed styczniem potem juz w 36tyg niech sie dzieje wola nieba wiec 2-3tyg i moge rodzic a stresa nie ma;-) pomysl o tym w inny sposob i bedzie superPerełka, Kocur lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ale miałam zaległosci
gratulacje MamaMadzia i gratulacje Selena !!! Ja w tym tyg porobiłam zakupy dla małego takze zostały mi drobne rzeczy
dziewczyny czy któras z was te mam takie dziwne klócia tak przy szyjce ? bo ja mam od jakiegos czasu troche sie martwie ale tydz temu bylam u lekarza i wszystko dobrze bylo
MamaMadzia lubi tę wiadomość
-
jestem spowrotem, ale niestety gin się rozchorował i nie miałam wizyty dopiero bede miała po nowym roku 3,01,2014 a na KTG wszystko ok
odebrałam również wyniki:
TSH: 3.043 ( 0,350-4,940)
FT3: 2,53 (1,71-3,71)
FT4: 1,03 ( 0,70-1,48)
mocz- ok
jedynie leukocyty: 11,29 4,0-10)
a tak wszystkie badania w normiemarzycielka29, Perełka, Lula_w, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuje pomocy. Szukam na allegro i znaleźć nie potrafię, a w google mi cudaczne rzeczy wychodzą. Potrzebuje majteczek takich do pieluchy. Ponieważ chciałabym spróbować zabawy z pieluchami. Może któraś z was widziała wynalazek którego ja szukam? Znalazłam takie co mają od zew. strony ceratkę i wkłada się normalnie pieluchy, a od 12kg. Albo coś takiego: http://allegro.pl/canpol-pieluchomajtki-majteczki-z-sucha-pielucha-i3781892664.html co fakt faktem musiałabym prać co chwile razem z pieluchą.
-
wybrałam się jednak na zakupy - kupiłam farbę bez amoniaku z garniera bodajże za 10 zł
Także dziś dodam sobie koloru na głowie, bo farbuje na ruuudo....a dokładnie na marchewkowo:P Ale i tak taki nie wyjdzie, bo miałam już tą farbę i pokryła siwe i odrosty, dodała blasku i odcieniu, ale kolor nie była aż tak mocny jak na zdjęciu. Wieczorkiem zafarbuje:)
poprawiam, to nie garnier tylko joanna:PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 15:02
-
nick nieaktualny
-
Madziunia masz bardzo dobre nastawienie
Ja panicznie boje się bólu , więc to jest moja największa bariera- a jak czytam opisy, że dziewczyny w chwilach największego cierpienia krzyczały, że nie chcą dziecka, nie chcą rodzic itd. to wolałabym jednak tego uniknąć jeżeli będzie to możliwe. Chcę panować nad swoim ciałem i poznać swojego syna w miłych dla mnie chwilach dlatego póki co myślę o znieczuleniu. Wiem, że w moim przypadku ból może wiele zmienić
Sla.s tu masz przykładowe sklepy pieluchy ekologiczne wielorazowe pieluchy z wkładamijeśli o takie chodzi:)
http://maylily.pl/strony/63/pieluchy-maylily
http://nappime.pl/sklep -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam a mam pytanko gdzie zakupiłas zestaw z tomme tippee? allegro?? ja dalej zastanawiam sie co bd lepsze tt czy avent ?? doradzicie ?? wiem ze ten temat juz był , ale wolałam zapytac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarek kupił o takie http://m.allegro.pl/przedmiot,butelka-antykolkowa-260ml-tommee-tippee-2-szt,3782440825.html tylko w zestawie ze sliniakiem czy czymś tam nawet tego bardzo nie oglądałam bo schował do swojej szafeczki z rzeczami dla corci od tatusia do której nawet zajrzeć nie mogę
bo jak on twierdzi "ty to chcesz miec nad wszystkim kontrole i rozkazujesz mi co mam kupić sam nic nie mogę kupić bo wszystko złe kupuje..." I po tych słowach założył swoją szafeczje
kaaasiaczek_, Lula_w lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. Szukam na allegro i znaleźć nie potrafię, a w google mi cudaczne rzeczy wychodzą. Potrzebuje majteczek takich do pieluchy. Ponieważ chciałabym spróbować zabawy z pieluchami. Może któraś z was widziała wynalazek którego ja szukam? Znalazłam takie co mają od zew. strony ceratkę i wkłada się normalnie pieluchy, a od 12kg. Albo coś takiego: http://allegro.pl/canpol-pieluchomajtki-majteczki-z-sucha-pielucha-i3781892664.html co fakt faktem musiałabym prać co chwile razem z pieluchą.
-
nick nieaktualny