III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Perełka wrote:oj i ja musze farbę nałożyć na moje włoski...bo widać siwe włosy już
masakra ...mam 26 lat i męczę się z siwymi od liceum, a z wiekiem jest ich tylko więcej. Poza tym odrosty mi już widać dość spore, więc czas coś ze sobą zrobić. Ale jest jeden problem,.....tak mi się nie chce iść po farbę.....W ogóle dziś znów mam lenia. Wczoraj aktywniej spędziłam czas a dziś bym tylko tu z Wami najchętniej siedziała;)
-
sla.s wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. Szukam na allegro i znaleźć nie potrafię, a w google mi cudaczne rzeczy wychodzą. Potrzebuje majteczek takich do pieluchy. Ponieważ chciałabym spróbować zabawy z pieluchami. Może któraś z was widziała wynalazek którego ja szukam? Znalazłam takie co mają od zew. strony ceratkę i wkłada się normalnie pieluchy, a od 12kg. Albo coś takiego: http://allegro.pl/canpol-pieluchomajtki-majteczki-z-sucha-pielucha-i3781892664.html co fakt faktem musiałabym prać co chwile razem z pieluchą.
-
;oniqa kolorek swietny a twoje loczki podobaja mi sie strasznie;-).
kochane ja w ramach swiatecznych porzadkow obcielam i wyczesalam moja sunie. mamy spanielka wiec roboty bylo kupe. jutro Jarek ja wykapie bo na mnie juz sie obrazila i omija szerokim lukiem;-) a co tam u was dzisiaj. tez musze dokupic dla malucha pare rzeczy ale zajrze do suzy i zobacze co potrzebne bo po co pierdoly kupowac;oniqa lubi tę wiadomość
-
Blondi, też bym chciała nie męczyć się z siwymi...W ogóle kiedyś myślałam, że to dotyka ludzi po 40-tce, a nie nastolatki. Widocznie taka ma " uroda"
Ale mimo, że farbę mam to się nie zdobyłam na farbowanie...jutro też jest dzień
dziś mi się nie chciało.
-
;oniqa, twój kolorek świetny. Ja kiedyś zdecydowałam się na radykalną zmianę i zafarbowalam włosy u fryzjera na rudo, łącznie z dekoloryzacja. I wyszło super. Dlatego teraz farbuje na różne odcienie rudości
ale już sama, bo duuuuzo taniej to wychodzi. A że mam krótkie (kolejna radykalna zmiana w życiu
) to jakoś mi to wychodzi. Wcześniej miałam długie i same naturalne loczki...To mąż mi farbowal. I nawet nieźle mu to wychodziło
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja też już nie raz znalazłam u siebie siwego włosaW ciąży dość często, a za chwilę skończę dopiero 25 lat. Ale nie farbowałam jeszcze nigdy, po prostu je wyrywam
nigdy nie chciałam męczyć się z odrostami, a farbować zacznę jak siwych pojawi się znacznie więcej. W ogóle wczoraj poszalałam i odwiedziłam fryzjera, nie mogłam patrzeć już na moje długie i ciężkie włosy bez wyrazu i sporo poszłam z długości i zrobiłam też grzywkę
Czuję się od razu lepiej.
A dziś byliśmy z mężem na sesji brzuszkowejDostaliśmy kasę od teściów na prezent świąteczny i postanowiliśmy tak to spożytkować
Byłam też u lekarza dziś na wizycie kontrolnej - teraz po szpitalu mam taką wizytę raz na tydzień. Szyjka moja się utrzymuje i nadal zamknięta. Odebrałam GBS i jest ujemnyA tak poza tym to okazało się, że mój ginek też ma usg 4D i mała była ładnie ułożona i zobaczyliśmy jej twarzyczkę
a za chwilę pięknie ssała kciuk
Córunia mamuni
Dorjana, Blondi22, paula22, Perełka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAher zastanawiałam sie właśnie w którym tyg najlepiej iść na sesje z brzuazkiem żebym jeszcze w miarę wyglądała
Siwe włosy może i ja mam ale wole tego nie sprawdzać ja nie malowalam nigdy włosów raz sie zgodziłam fryzjerce w czerwcu zeby o ton na jaśniejsze pomalowala i teraz sie mecze z odrostem ale w nosie nie maluje ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdziunia111123 wrote:dzien dobry wszystkim:-) Tinka Ty to sie chyba rozkrecisz w sam wtorek cos tak czuje ale bedziesz miala (boze) narodzenie;-)
Wiesz od jakiegoś czasu już jestem nastawiona na to że święta spędzę w szpitalu. Choć rodzić w same święta to bym nie chciała bo nie wiadomo jak to z personelem będzie. Ci którzy będą zmuszeni wtedy pracować na pewno nie będą z tego faktu zadowoleni. Byleby tylko trafić na dobrą opiekę i oby wszystko było dobrzemegan8 lubi tę wiadomość
-
Tinka85 wrote:Witam się i ja.
KaRa co u Ciebie? Jeszcze w domu czy może coś się już rozkręciło?
Marzycielko a ty jak się czujesz?
Cześć Tinka ja się czuję niestety bardzo dobrze żadnych objawów porodowych brak. Wczoraj jedynie w nocy bolał mnie krzyż i brzuch jak na miesiączkę ale przypuszczam że to przez badanie ginekologiczne więc czekam dalej
a co tam u ciebie??
-
Tinka mysle ze niepotrzebnie sie przejmujesz personelem w swieta. Moja mama pracuje w szpitalu i wiem ze personel jest przyzwyczajony do tego ze raz na jakis czas swieta spedza w szpitalu taka praca poprostu. Pozatym pielegniarki i polozne pracuja max po 12 godzin wiec swieta da sie wtedy rowniez spedzic z rodzina. Wiec kochana nie martw sie nawet jak cos zacznie sie dziac w swieta. Dobrze sie Toba zajma;-)
Tinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzycielka29 wrote:Cześć Tinka ja się czuję niestety bardzo dobrze żadnych objawów porodowych brak
. Wczoraj jedynie w nocy bolał mnie krzyż i brzuch jak na miesiączkę ale przypuszczam że to przez badanie ginekologiczne więc czekam dalej
a co tam u ciebie??
U mnie też cisza. Wczoraj wieczorem trochę bolał mnie brzuch, a rano i wieczorem jak położyłam się na lewym boku a później wstałam to synek tak się dziwnie układał jak nigdy dotąd, jakoś tak po skosie, z jednej strony pod samymi żebrami że usiąść nie mogłam, a z drugiej na dole brzucha. Dzisiaj szaleje w brzuchumarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:Tinka mysle ze niepotrzebnie sie przejmujesz personelem w swieta. Moja mama pracuje w szpitalu i wiem ze personel jest przyzwyczajony do tego ze raz na jakis czas swieta spedza w szpitalu taka praca poprostu. Pozatym pielegniarki i polozne pracuja max po 12 godzin wiec swieta da sie wtedy rowniez spedzic z rodzina. Wiec kochana nie martw sie nawet jak cos zacznie sie dziac w swieta. Dobrze sie Toba zajma;-)
Dziękuję! No to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać -
Tinka trzymam kciuki zebys chocuaz w wigilie mogla sobie posiedziec spokojnie i poobjadac sie;-)
Dziewczyny kiedy odstawic magnez? moja gin chciala odstawic mi juz teraz ale boje sie bo zdarzaja mi sie skurcze a nie chce urodzic wczesniej niz w styczniu