X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Hej ,ja nadal w domu
    nie byłam wczoraj ,bo mój przyleciał na święta i na dłużej tym razem...
    czuję się ok ,nic nie boli ,ruchy są
    po za tym czuję się ociężale i puchnę

no to się okaże która z nas będzie następna
    postaram się jakoś wpadać tutaj i być na bieżąco

Tak się właśnie dzisiaj zastanawiałam co u Ciebie, bo nie było Cię ostatnio

megan8 lubi tę wiadomość

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka wrote:
    no udało mi się dzisiaj zmobilizować i zafarbowałam te włosy:P i zaraz biorę się za lepienie uszek i pierogów:P
    Dziś większość dnia w kuchni, ale oczywiście cały czas Was podczytuje:)

Mój rudy- wiedziałam że nie wyjdzie mocny, bo to bez amoniaku no i z joanny ( a ona tak właśnie chwyta moje włosy;P ) dla mnie nie wyszło najgorzej:P Najważniejsze, że nie ma siwych:)
    170c80738c153242med.jpg

kolor bardzo ładny, a brzuszek wygląda super!

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kochane dzialamy z mężem w kuchni a galeria pozostaje na jutro :).
    W między czasie was podczytuje kochane :)

Blondi22, Tinka85 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dziś lepiłam pierogi ,wsadziłam do zamrażalnika i czekają na wigilię:)

Zastanawia mnie jedno - liczę ,że mi odp:) mojego maluszka czuję czesto jak baraszkuje na dole brzuszka, blisko pachwin. Oczywiście momentami czuję go też wysoko dochodzi do żeber ale głównie brzuszek mam wybrzuszony na poziomie pępka (taka kuleczka się odznacza) Czy ten mój synuś nie powinien z każdym tygodniem coraz wyżej się podnosić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Aher zastanawiałam sie właśnie w którym tyg najlepiej iść na sesje z brzuazkiem żebym jeszcze w miarę wyglądała :)

Siwe włosy może i ja mam ale wole tego nie sprawdzać ja nie malowalam nigdy włosów raz sie zgodziłam fryzjerce w czerwcu zeby o ton na jaśniejsze pomalowala i teraz sie mecze z odrostem ale w nosie nie maluje !

Ja na sesji brzuszkowej byłam w 29tyg ciazy (miałam wtedy 5kg na plusie, teraz rośniemy szybciej i jest juz 7kg) za 20zdjec obrobionych 250zl sesja trwała ok 2,5h. Nasz fotograf poleca sesję między 28 a 34 tyg, kiedy jeszcze w miarę wyglądamy :)

Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a skąd jesteś ? No ja mam już 15 kg na plusie więc już chyba mogę iść :D

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka bardzi ładny kolorek :) ja akurat farbowałam z mariona na próbe bo mnie doc że tani to jest to zampon koloryzujący i na dodatek też bez amoniaku za 2 farby dałam całe 11 zł a więc zaszalałam :D

Perełka lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:37

;oniqa, Perełka lubią tę wiadomość

• Tinka85 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    Hej dziewczyny ja dziś lepiłam pierogi ,wsadziłam do zamrażalnika i czekają na wigilię:)

Zastanawia mnie jedno - liczę ,że mi odp:) mojego maluszka czuję czesto jak baraszkuje na dole brzuszka, blisko pachwin. Oczywiście momentami czuję go też wysoko dochodzi do żeber ale głównie brzuszek mam wybrzuszony na poziomie pępka (taka kuleczka się odznacza) Czy ten mój synuś nie powinien z każdym tygodniem coraz wyżej się podnosić?

Nie denerwuj się, wszystko jest w porządku. Ja też bardzo długo czułam ruchy synka bardzo nisko i zastanawiałam się tak jak Ty czy tak powinno być. Ale wszystko jest w porządku, teraz szaleje na każdej wysokości brzuszka :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my już właśnie po kąpieli kuchnia ogarnięta krokiety gotowe , ciasto upieczone i leżymy w łóżku mega padnięci :) .

Właśnie rozmawiałam z córcią że choinka i prezencik czekają na nią i mam nadzieję ze przemyśli sprawę bo braciszek też już o nią pyta . :)

Tinka85, Blondi22, Lula_w, ;oniqa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia to zależ też jak Maluszek jest ułożony. U mnie kiedy leżał główką do góry czułam na dole bo nóżkami kręcił, teraz czuje przy lewym żebrze i troche po prawej stronie bo tak akurat leży :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    O a skąd jesteś ? No ja mam już 15 kg na plusie więc już chyba mogę iść :D
    ja mam już tez 15 ale raczej fajnie bym nie wygladala ;/

a.png
    a.png

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę wam spokojnej nocki ja oglądam jakąś komedię na TVN ale czuję że zaraz przymknie mi się oko :) więc dobranoc i do jutra :) :).

Lula_w, Tinka85, Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi nie no obrabiaja zdjęcia więc zawsze mogą mnie przyretuszowac ja sie nie obrazę hihi

pasia27 lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 grudnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) obudził mnie głód gigant tak mnie zassało że musiałam wstać i wciągnąć szybkie śniadanko :).

pasia27 lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 grudnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinka i Kara jak się czujecie bo u mnie bez zmian od dziś mam liczyć ruchy małej w wyznaczonych godzinach więc muszę ustalić wstępnie w których mała rozrabia.

Mam do Was pytanie czy ginekolog wam mówił może po ilu dniach po terminie macie się stawić do szpitala na przyjęcie. Ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się że w 7 dniu po terminie mam się stawić na oddział i będą wywoływać w razie gdyby samo nie poszło.

KaRa lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzucielko a ja myslalam ze ty juz po?o kurcze hibi to Cie trzyma corcia na swieta..

marzycielka29 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzycielka29 wrote:
    Tinka i Kara jak się czujecie bo u mnie bez zmian od dziś mam liczyć ruchy małej w wyznaczonych godzinach więc muszę ustalić wstępnie w których mała rozrabia.

Mam do Was pytanie czy ginekolog wam mówił może po ilu dniach po terminie macie się stawić do szpitala na przyjęcie. Ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się że w 7 dniu po terminie mam się stawić na oddział i będą wywoływać w razie gdyby samo nie poszło.

U mnie nadal nic. Ja dostałam skierowanie do szpitala na 27.12. jeśli wcześniej nie urodzę, więc też 7 dni po terminie. A ruchy maleństwa lekarz kazał Ci liczyć?

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry;)
    co robi dziecko z momencie gdy z jednej strony brzuch tak wyskakuje i jest napięty i po chwili jakby dziecko wraca do wcześniejszego ułożenia. To jakieś wypchanie części ciała?

lprktv73nye615w2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzycielka29 wrote:

Moja koleżanka 6 grudnia była po terminie już 7 dni i jej cesarskie dopiero wtedy zrobili z tego co ona mi mówiła to zależy od szpitala w jednym powiedzieli ze po 7 dniach a w drugim ze po 10 zdecydowała sie na ten po 7 bo mały ważył 4700 i miał 56cm a tam powiedzieli ze zrobią jej cesarskie zeby sie maluszek nie męczył bo żadnych postępów nie było rozwarcie na jeden palec miała już od 2 tyg i nic nie szło dalej więc musisz sie dowiedzieć w szpitalu w którym decydujesz sie rodzic

‹‹ 974 975 976 977 978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ