III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisała, że synek jest śliczny a ona dochodzi do siebie po cc, bo boli jak cholera... Na pewno jak wyjdzie ze szpitala to się podzieli tutaj informacjami i wrażeniami, bo swoje w tym szpitalu biedna przeszła.
O proszę a przede mną już na liście tylko raptem 10 osób, ale ten czas leci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:06
Miriam, Blondi22, Perełka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem już po kąpieli teraz zastanawiam się czy zjeść coś na kolację czy dać już sobie spokój. ??
Jutro cięzki dzień mnie czeka duzo gotowania i szykowania do Wigilii niestety sama muszę wszystko sama przygotować bo mama przyjedzie na sama Wigilię niestety praca nie pozwala inaczej.
Więc dzisiaj ostatni dzień błogiego lenistwa.
Objawów zbliżającego się porodu brak jedno co zauważyłam że opadł mi brzuszek i tyle.KaRa, Tinka85, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Marzycielka jedz bo inaczej w nocy głód Cię dopadnie
Ja jutro mam KTG na 10 i sie zastanawiam czy wsiąść torbę tak na wszelki wypadek.
Z przygotowań zostało mi upiec ciasto czekoladowe i muffinki orzechowe z biała czekolada. Zobaczę jak sie będę czuła . Może zrobię obydwa jutro albo jedno jutro a drugie we wtorek rano.marzycielka29, Tinka85, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość
-
witam wieczorkiem wszystkie mamusie:-) kochane chcialam zapytac o bole krocza tez takie macie? mialam wczesniej takie male ciagnecia ale od 2-3dni sa to takie konkretne bole a dzisiaj pobilam sama siebie nie bylam w stanie siedziec musialam sie polozyc u tesciowej bo tak bolalo jak siedzialam a jak chodze to przysiegam wygladam gorzej niz kaczuszka mimo ze brzuch podobno bardzo duzy nie jest mam dopiero 10 kg na plusie wiec rekordu nie pobilam. co z tymi bolami czy powinnam sie tym niepokoic? w sumie jestem dosc spokojna ale wole zapytac
-
Dziewczyny, tak o tych kanapkach pisałyście, że sama poszłam do kuchni sobie coś przyrządzić, mimo, że jak Blondi, nie odczuwałam mocnego głodu
jeśli chodzi o bóle krocza, to ja miałam II trymestrze mocne, że ciężko mi było nogę podnieść, jak leżałam na boku. I teraz ostatnio znów mi się pojawiają. Wcześniej lekarz mówił, że to normalne, bo wszystko się rozciąga. Także nie jesteś magdziunia sama
jak się niepokoisz, to najlepiej zapytaj lekarza
KaRa lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki ja już po śniadanku i na nogach zaraz wpadam do kuchni i działam
choć powiem wam że nie bardzo mi się chce.
Noc minęła spokojnie kilka kursów wc sypialnia sypialnia kuchnia ale ogólnie jestem wyspana .
Mała też noc przespała spokojnie tak więc liczę że w ciągu dnia będzie mega aktywna.
Co do pogody to brak słów u mnie pada deszcz i jest mega pochmurno a liczyłam na biały puch świąteczny ale to dopiero wtedy jak poduszkę rozpruje. Dobra kochane działam .
Kara trzymam kciuki za KTG powodzenia i czekamy na wiadomości.Miriam, Lula_w lubią tę wiadomość
-
hej kobitki wpadłam się poradzić. Doktorek mi trochę pokrzyżował plany ale to od początku byłam na początku grudnia na wizycie i miałam iść teraz w tamtym tygodniu a tu się okazało że poszedł sobie na urlop i nie ma go do 12 stycznia!! Na wszelki wypadek zapisałam się na 13 stycznia na wizytę.Ale kurczę nie dość że tyle bez wizyty to miałam z nim ustalić tą cesarkę bo mam to zlecenie od ortopedy.A poza tym to chyba w 36tyg powinno być usg?? i na paciorkowce tak??chyba trzeba będzie gdziekolwiek się zapisać żeby sprawdzić czy z małym jest oki.No i coś czuję że nie dotrwamy do terminu
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Madzia spróbuj sie wcisnąć do jakiegoś innego kurde ale ten Twój powinien poinformować Cie ostatnio na wizycie ze idzie na urlop eh z tego co kojarze to od 35 tyg chodzi sie co tydzień do gin w celu ustalenia czy lozysko sie nie starzeje ale taka praktykę przyjął mój gin i odrazu mi powiedział na 1 wizycie o tym ze od 30 tyg widzimy sie co 2 tyg a od 35 co tydzień
Kurde a mi mała w nocy tak dała popalic jak nigdy az sie obudziłam spojrzałam na brzuch i nie wiedziałam czy mi sie to śni czy co normalnie jak by kosmita chciał wyjść min lewym bokiem brzuch podnosili mi sie do góry taka górka wielkości pięści złapalam tel zeby nagrać dla mojego męża zeby zeby zobaczył jak dziś wróci ale gdy już miałam go w ręce to cisza jak makiem zasiał teraz tez daje popalic ale nie az tak ile to dziecko ma siły hihi -
O urlopie mi powiedział na ostatniej wizycie ale o tym że aż tyle sobie go przedłużył nie wiedziałam kobitka z rejestracji nie zdarzyła do mnie jeszcze zadzwonić.Ja się najbardziej boję tego jak złapie mnie wcześniej.Niby Krzyś i tak jest miednicowo pupą do świata wiec teoretycznie i tak zrobili by cc.Co nie zmienia faktu że się zestresowałam faktem że tyle bez wizyty.Pewnie nie wytrzymam i zaraz po nowym roku pójdę gdzieś na usg żeby chociaż zerknął jakiś lekarz