III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
No my robimy Wigilię jak co roku u nas w domku dla moich rodziców i później tak na 19 jedziemy na opłatek do teściów blisko to nie mamy bo 60 km przed nami ale już zapowiedzielismy że jest to zależne od tego jak się będę czuła.
Z kolei w drugi dzień świąt ma przyjechać do nas męża siostra z rodziną ale wszystko jest pod wielkim znakiem zapytania bo ja termin mam właśnie na drugi dzień świąt.
-
Kara kochana no tak bywa. Ale u mnie w szpitalu gdzie rodziłam dam se ręke uciąć że na 12 sal połowa pełnych mimo że święta więc to zależy od szpitala;)
Ja właśnie zaczynam barszczyk robić. W garkach obok moczy się groch do kapusty i groch łuskany na zupę z przecieranego grochu;)
Kurcze szkoda że tylko zjem barszczyk i kartfole i rybkę...
No cussss ,ale nie chcę żeby synuś potem miał gazyKaRa lubi tę wiadomość
-
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdemu z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa80ed8f5eb7a2db.html
paula22, Lalita2710, Tinka85, moni_c, ;oniqa, marzycielka29, Blondi22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
Życze Wszystkim i każdej z osobna Udanych Świąt w Gronie najbliższych, smacznego karpia, dużo prezentów i najedzcie sie kochane bo jak urodzimy to tego nie będziemy miały
A oto moje bałwanki dla Was kochane
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202655053080175&l=2948377630021671748
Tinka85, marzycielka29, juicca, Blondi22, Lula_w, Miriam, lusia22 lubią tę wiadomość
-
U mnie kochane już bliżej końca jutro tylko makaron do grzybowej no i karpik i Wigilia gotowa
.
Teraz wietrze w kuchni bo zapachy przeróżne się mieszają a ja od tego próbowania nawet głodu nie czuję.
;oniqa, Tinka85, Lula_w, Miriam lubią tę wiadomość
-
hello
no i nadszedł dzien , pierwszy dzień III trymestru
WITAM się
a tak to chciałabym złozyć Wam zdrowych , spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia , miłości w gronie rodziny i przyjaciół
i aby maluszki zdrowo się chowały w Naszych brzuszkach , a dziewczynom które maja już terminy to szczęśliwego rozwąazania;oniqa, Blondi22, Tinka85, asienka28, Lalita2710, Lula_w, Miriam, lusia22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, piękne życzenia!
Ze swojej strony też chciałabym Wam wszystkim życzyć Spokojnych Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, abyście Wy i Wasze maluszki w brzuszkach miały się dobrze. A jakby którejś z Was maluszek zechciał wyjść na świat w święta, by był to lekki poród!!
Pozdrawiam)
Lula_w, Tinka85, Blondi22, Miriam, lusia22, ;oniqa, juicca lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie ma co się bać tego dodatniego gbs'a
Przyjdziecie podadzą wam antybiotyk w kroplówce i będzie w porządku.
Potem obserwują dziecko spr wszystko. Więc na spokojnie.
Kiedyś w ogóle tego niebadane dzieciaczki się rodziły.
Więc no stress kochane;))megan8, Miriam, juicca lubią tę wiadomość
-
Kobietki Spokojnych Radosnych Swiat Wam zycze z synciem
w sumie jestesmy na innym etapie i nie znam niektorych dziewczyn ale coz forumowe ciocie to ciocie Kacusia hehe
Lula_w, Tinka85, Miriam, szczessciara, marzycielka29, ;oniqa, juicca, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Dziewczynki nie ma co się bać tego dodatniego gbs'a
Przyjdziecie podadzą wam antybiotyk w kroplówce i będzie w porządku.
Potem obserwują dziecko spr wszystko. Więc na spokojnie.
Kiedyś w ogóle tego niebadane dzieciaczki się rodziły.
Więc no stress kochane;)) -
Życzę Wam Mamusie spokojnych świąt w gronie najbliższych, bez zmartwien, szczęśliwej końcówki ciąży i bezbolesnych porodów:) ;*
ja własnie smigam odpocząć bo rano dokończę troszkę w kuchni dań a dziś mnie boli bardzo krzyż...szczessciara, Tinka85, marzycielka29, pasia27, ;oniqa, Lula_w, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co dla Was najlepsze w Święta i na każdy dzień zbliżającego się Nowego Roku;)
marzycielka29, Tinka85, pasia27, ;oniqa, juicca, Lula_w, Blondi22, paula22 lubią tę wiadomość