III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Hope!!
)
My w końcu skręciliśmy mebelki, w wolnej chwili wrzuce foto.
Była u mnie wczoraj moja mama pomagała w sprzątaniu, i namówiła mnie na sesje zdjęciową ciążową. Znalazłam fotografkę na necie, i umówiłyśmy się na drugi tydzień stycznia, daje 20% rabatu gdy zdecyduje się na sesje noworodkową jak maluch będzie na świecie. Wychodzi 200zł. Prezentów jako takich sobie nie robimy w tym roku, więc poszaleje a co tam
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 10:46
Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja tez biorę sie za sprzątanie co prawda na swieta jedziemy do teściów ale mąż jak wyjeżdżał w trasę to błysk w mieszkaniu zostawił a ja przez 3 dni narobilam takiego syfu ze jak dziś wróci to mi głowę urwie i do szyji nasika haha
kotek27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:No ja tez biorę sie za sprzątanie co prawda na swieta jedziemy do teściów ale mąż jak wyjeżdżał w trasę to błysk w mieszkaniu zostawił a ja przez 3 dni narobilam takiego syfu ze jak dziś wróci to mi głowę urwie i do szyji nasika haha
Miriam lubi tę wiadomość
-
Hope Kochana Gratulację
)) Witamy w świecie Mam
)
U mnie prezenty prawie dopięte ,brakuje nam dwóch ,ale siostre mam mega wybredną , a ojczymowi nie wiemy co kupić. Mąż jeszcze dziś coś ogarnie.
W kuchni powoli coś zaczyna się dziać...
Mąż dziś upiecze ciasto... ale on dziś taki biedny że mi go żal...
W nocy pospał 3h.. bo synuś miał gazy i płakał... i do pracy dziś szedł.
Po pracy ma załatwianie bo musi jechać do ikei po stół potem do szpitala po mój wypis. ah...
Dziewczynki jakbym nie miała czasu zaglądnąć... to
Chciałabym Wam Wszystkim życzyć Zdrowych Spokojnych Świąt w gronie najbliższych , pysznego karpika ,dużo prezentów i abyście spokojnie przeszły święta)) Jeśli ,którejś się coś rozkręci w tym czasie ,to mimo że nie na spokojnie w domu to będzie to najpiękniejszy prezent;)
Miriam, marzycielka29, Tinka85, Blondi22, Lula_w, Perełka lubią tę wiadomość
-
My 2 wigilie u nas i u teściowej na szczęście do teściowej mamy 2 minuty samochodem;)
do sprzątania to mam na bieżąco w kuchni po obiedzie i podłogi do umycia tylko bardzo dużo mi mama pomogła.No i ja to jeszcze w sobotę mam wesele:)
masakra jakaś będzie śmieje się że z wesla na porodówkę pojadę. Gdyby mnie nie było bo jeszcze obiad dziś mężaowi trzeba ogarnąć bo dziś pracuje,,
Chciałam wam wszystkim życzyć dużo radość szczęścia i miłości Dla tych które mają dzieciaczki w brzuchu jeszcze oby spokojnie bez komplikacji dotrwały do rozwiązania,a dla tych które mają swoje Skarby zdrówka dni bez kolek oby maleństwa zdrowo rosły. Ciekawe która z przejedzenia na porodówkę trafiBlondi22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie w południe
Ja dzisiaj dostałam piękny prezent, wypisują mnie ze szpitala, więc święta spędzę na kanapie, ale w rodzinnym gronie, a nie na szpitalnym łóżku. Ale się cieszę!Miriam, KaRa, marzycielka29, Tinka85, juicca, aher, Lalita2710, moni_c, Effcia28, Blondi22, pillow, ;oniqa, kotek27, Lula_w, Perełka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:Witam Was wszystkie w południe
Ja dzisiaj dostałam piękny prezent, wypisują mnie ze szpitala, więc święta spędzę na kanapie, ale w rodzinnym gronie, a nie na szpitalnym łóżku. Ale się cieszę!marzycielka29, Matylda36, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry;)
Dziewczyny abym była spokojniejsza w święta to chciałam spytać czy bóle krzyża nawet rano sa już teraz normalne? dziś pochodziłam trochę przy robieniu ciast i bolał mnie bardzo krzyż tak, że aż mnie po bokach brzucha niedaleko pachwin ciągnęło;/
teraz usiadłam to ciut lepiej jest -
Witam dziewczynki.
Ja już po KTG. Z maluszkiem wszystko dobrze.zapis prawidłowy. Paleta do mierzenia skurczy macicy nie działałatakże niewiadomo jak częste mam skurcze.
Szyjka poniżej 1cm ale twarda.
Szpital swieci pustkami. Masakryczna cisza.Na 8 sal były tylko 2 babeczki. Personelu tez mało. Także chyba jednak wole ten świąteczny szał w marketach i przygotowania niż ten zimny szpital.marzycielka29, Matylda36, Tinka85, juicca, Miriam, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Teraz mam chwilkę odpoczynku więc leże i czytam co tam u Was.
No u mnie w kuchni już pachnie świętami zaraz kończę gotować zupkę grzybową i zabieram się za rybę po grecku.
Jeszcze tylko kapusta i pieczenie ciasta na dzisiaj mi zostało.
Zachciało mi się galaretki drobiowej i kurczę tyle z nią zabawy miałam ze hej.Tinka85, KaRa, kotek27 lubią tę wiadomość
-
paula22 wrote:Dzien dobry;)
Dziewczyny abym była spokojniejsza w święta to chciałam spytać czy bóle krzyża nawet rano sa już teraz normalne? dziś pochodziłam trochę przy robieniu ciast i bolał mnie bardzo krzyż tak, że aż mnie po bokach brzucha niedaleko pachwin ciągnęło;/
teraz usiadłam to ciut lepiej jest
Kochana ja bóle krzyżowe mam od samego początku ciąży wiec pod tym względem boje sie porodu nie wiem jak dam rade przeć leżąc na plecach jak wstać nie umiem.
U nas też 2 wigilie najpierw do teściów potem do rodziców ciesze sie na te swięta i dziewczyny wszystko mnie wzrusza cały czas płacze.
Zabieram sie za robienie krokietów i barszczyk będe gotować bo razem z mężem zjadamy barszczyk tak długo jak tylko sie da bo uwielbiamy:) rodzinka sie smieje ze krew to ja bede miała w nowym roku jeszcze lepsza niz teraz bo tyle barszczyku jak co roku to nie ma co sie martwic o jakąs anemie.
Powiem wam ze sąsiedzi to sobie chyba osła na swieta załatwili(mieszkam w bloku) ale takie odgłosy ze szalenstwo
Blondi22, kotek27 lubią tę wiadomość