III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak na marginesie ale pogoda jak na Wielkanoc u mnie 8 stopni na plusie i mega ciepło słoneczko świeci na maxa .
Gdzie ten klimat wigilijny śnieg i mrozik ??? Nawet choinka na dworze oświetlona tak nie cieszy wieczorkiem .pasia27 lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:A co lekarz zapisał Tobie na hemoroidy jesli moge wiedzieć...troszke krępują mnie te tematy
Lekarz mi polecił RectoStop bo inne leki nie są dla kobiet w ciąży. Fakt faktem ból ustąpił po dniu stosowania maści, ale hemek się nie schował. Uczynił to dopiero po porodzie
-
marzycielka29 wrote:Dziewczyny tak na marginesie ale pogoda jak na Wielkanoc u mnie 8 stopni na plusie i mega ciepło słoneczko świeci na maxa .
Gdzie ten klimat wigilijny śnieg i mrozik ??? Nawet choinka na dworze oświetlona tak nie cieszy wieczorkiem .
u mnie też wiosennie, nawet nie czuję magii świąt nie licząc choinki, rozsuniętego stołui męża w kuchni, gotującego barszcz i zupę grzybową
-
Jeśli chodzi o GBS to mi lekarz pobierał wymaz tylko z pochwy w 36 tygodniu ciąży.
Plemniczko super zdjęcia !
Ja wigilię mam wcześnie, zaczynamy o 16pachnie już potrawami mega uciekam więc a Wam
Dziewczyny życzę spokojnych, rodzinnych, przepełnionych miłością dni świątecznychLalita2710, pasia27, juicca, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Tinko kochana nie wiem co spowodowało że święta nie są dla ciebie ok.
Ale nie myśl o nich ,myśl o tym dniu jako o dniu dla siebie wypocznij.
Odstresuj się włącz ulubioną muzykę zjedz coś co lubisz.
Skoro święta nie są dla ciebie ok.
3MAJ SIĘ MOJA DROGA
Tinka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja też Wam życzę zdrowych spokojnych i ciepłych Swiąt Bożego Narodzenia
i przede wszystkim smacznej wigili
Bo my karmiące mamy ograniczone menu
)) takze najedzcie się porządnie
Ja siedzę sama z Filipkiem w domciuMąż z Synkiem u teściow a ja jescze nie czułam się na silach zeby isc na Wigilię. Nadrobię w przyszłym roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 19:48
pasia27, Tinka85, paula22, juicca, szczessciara, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej hej!!!
Wigilia szykowania tyle i już pokochane tak pojadłam wczoraj że czulam się jak balon brakowało tylko szpilki żeby mnie przekłuć . Udało nam się wrócić do domku po 21 ale już nie miałam siły zaglądać na forum dobiłam się sernikiem teściowej i padłam spać. Dzisiaj zamiast dłużej pospać to ja 6 rano oczy jak 5 zł i po spaniu. Teraz leze plackiem na kanapie Zuzia dokazuje w brzuszku i jest super.
Wczoraj każdy mi życzył szybkiego rozwiązania ale tu się nie zanosiwięc czekam dalej w niepewności.
Milutkiego dnia kochane i odpoczywajcie. -
dzien dobry w ten pierwszy świąteczny dzień
ja właśnie troszkę zjadłam i święta mijają spokojnie w rodzinnej atmosferze, jutro jadę z mężem do moich rodziców;)
Niepokoi mnie jednak jedna rzecz... na pośladku niedaleko odbytu mam taką czerwoną kulkę, która jest wypełniona jakby jakimś płynem(wodą) 31.12 mam wizytę u ginekologa to chyba o tym powiem, mam to jakieś 2 tyg, myslałam, że zginie ale jednak nie, ciągle jest takie samo i nie boli. Jedynie jak niechcący dotknę to swędzi chwilkę. Czy któraś z Was miała cos takiego?
Przepraszam, że w taki dzień świąt pisze o jakimś problemie... -
Ja kochane dziś nie czuje sie najlepiej mam biegunke i wymiotowalam teraz wyszłam z wanny i kładę sie do łóżka zobaczymy co bedzie dalej sie działo .
szczessciara, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Ja kochane dziś nie czuje sie najlepiej mam biegunke i wymiotowalam teraz wyszłam z wanny i kładę sie do łóżka zobaczymy co bedzie dalej sie działo .
Może się rozkręca w końcu u Ciebie? Trzymam kciuki! Daj znać. A właśnie miałam pytać czy żadna nie odjechała w święta. U mnie nadal ciszamegan8 lubi tę wiadomość