Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Pączek jak ten Ani mąż mógł cie tak potraktować. No dziadynga jeden. Chyba Genowefa przejdzie się do niego z ta miotła.
Wysyłaj Gienie do Krakowa !
Niech zrobi porządek
Ania - uważaj na małża - Gienia nadchodzi !Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hehehehe - no nie ? Jak tak mozna sie nie dzielić
Wysyłaj Gienie do Krakowa !
Niech zrobi porządek
Ania - uważaj na małża - Gienia nadchodzi !
Haj Bella u mnie pogoda spoko tulę ze jakas zmęczona jestem
Haj Violet fajnie ze do nas zawitalas; )Violet146, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:ZDALAM !!! Zdałam ten cholerny egzamin !!
87.14 %
Uuuuf
Ide pic !!
Gratuluję kochana
Ja dokładnie za tydzień mam egzamin na prawo jazdy - na samą myśl już mam stracha.
Jak zdam to w końcu opije się na maksa, a jak nie zdam to też się opije hehe
Pączek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Gratuluję kochana
Ja dokładnie za tydzień mam egzamin na prawo jazdy - na samą myśl już mam stracha.
Jak zdam to w końcu opije się na maksa, a jak nie zdam to też się opije heheViolet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ooo to powodzenia. Trzymam kciuki. Jezu ja juz 11 lat mam prawko ale jakby ktoś mi je kazał zdawać teraz to za chiny bym nie zdala
11 lat - wow gratuluję i powiem szczerze że Ci zazdroszczę..
Przyznam szczerze, to że to moje 2 podejście, tzn praktyczny mam już zdany bo tu w UK zdaje się osobno, ale praktyczny mnie jeszcze męczy...
Moim problemem był za duży stres, nie wiedziałam co mam zrobić bo tak mi się nogi trzęsły, że nie mogły przestać hehe
A tak przy okazji znacie jakiś sposób na opanowanie nerwów przed egzaminem..?
-
MMadziula wrote:Genia chyba była ostatnio na jakimś fashion week, różnorodność występująca w jej kreacji jest fascynująca.
I ten makijaż...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:U mnie podziałało. Za pierwszym razem z nerwów nie mogłam nogi na sprzęgle utrzymać a egzaminator patrzył na mnie z wyraźnym żalem
Za drugim razem zmieniłam nastawienie, egzaminator również - o dziwo. Kilka razy zażartowaliśmy, atmosfera się rozluźniła i poszło bez większej spiny
Spróbuję, zanim rusze uspokoić się dwa pożądne wdechy i w myślach...
..pamiętaj co mówiła MMadziula i Kim...luz....co będzie to będzie.....
Dzięki :
-
Violet146 wrote:Spróbuję, zanim rusze uspokoić się dwa pożądne wdechy i w myślach...
..pamiętaj co mówiła MMadziula i Kim...luz....co będzie to będzie.....
Dzięki :
Ja zdawałam prawko zaraz po 18stce i o dziwo byłam tak spokojna że myślałam że to nie ja Mój jeszcze wtedy chłopak - obecny mąż - mówił że noga na sprzęgle pewnie będzie skakać, a u mnie nic no i powiedział, że teraz ze mną nie pojedzie, ale jak będę zdawać drugi raz to wtedy pojedziemy razem <wstręciuch> no i chyba na złość jemu zdałam za pierwszym razem
Violet będziemy trzymać kciuki!Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"