Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Gratuluję kochana
Ja dokładnie za tydzień mam egzamin na prawo jazdy - na samą myśl już mam stracha.
Jak zdam to w końcu opije się na maksa, a jak nie zdam to też się opije hehe
Hej Ja mojego egzaminu nigdy nie zapomnę... Zdałam za pierwszym razem ale miałam takiego egzaminatora, że ja pierdziule... Na koniec powiedział coś w stylu, że zdałam ale nie powinnam zdać... -.-
Mam nadzieję, że trafisz na odpowiednią osobę, będziemy trzymać kciukiViolet146 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Trzymam kciuki! Ja zdawałam 10 lat temu Ale do dnia dzisiejszego nie umiem parkować równolegle Czasem się staram ale ile się przy tym naklnę...
A podczas egzaminu noga mi drżała tylko na placu, później już był luzik
Nie stresuj się, najlepiej skup się na jeździe i nie myśl że to egzamin Ale nastaw się pozytywnie i na pewno się uda
Też tak mam! Ostatni raz równolegle zaparkowałam na egzaminie 5 lat temu xD -
To ja Teletubis
Paczus no normalnie resztki dżemu z Ciebie wycisną jak to tak to?
Kochana na pocieszenie, może to nie to samo ale ja właśnie moja przyjaciolke szpachelke odłożyłam
Swoją drogą przyjaciółka idealna, rzeczowa, pomocna, wrogowi krzywdę zrobi no i najważniejsze w ciążę nie zajdzie hehe
Mykam spać, o 7 pobudka i na nowo Polsko ludowo :*
Dobranoc śpiochy ♡Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:To ja Teletubis
Paczus no normalnie resztki dżemu z Ciebie wycisną jak to tak to?
Kochana na pocieszenie, może to nie to samo ale ja właśnie moja przyjaciolke szpachelke odłożyłam
Swoją drogą przyjaciółka idealna, rzeczowa, pomocna, wrogowi krzywdę zrobi no i najważniejsze w ciążę nie zajdzie hehe
Mykam spać, o 7 pobudka i na nowo Polsko ludowo :*
Dobranoc śpiochy ♡
Ja cos koło lutego zaczne tańczyć ze szpachelką
Chyba musze zapisać sie do Ciebie na jakies nauki szpachelkoweTuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej ! Pączek Ty się im nie daj w tej pracy! Powiedz , że jak Ci nie dadzą spokoju to ekipa z forum wpadnie
U mnie pada deszcz. ..zimowy czar prysl ale mam to w doopie, mężu wraca
Mam 1 dzień do @ , nie kupiłam jeszcze testa co uważam za mój osobisty sukces
Aaa no i NAJWAŻNIEJSZE! Wszystkim życzę udanego dnia :*MMadziula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Kimi ja póki co nie kupuje.
Jeżeli będzie mi dane kupie test w sobotę albo niedzieleMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam się z zajęć, studentki robią plakaty o rodzinie a ja nadrabiam ovu
Okresu nadal brak, chyba zadzwonie dziś do gina z pytaniem co dalej ide dziś też zbadać tsh i ft'ki ale pewnie dziś wyników nie odbiorę.
Ponawiam ogłoszenie: chętnie przyjmę czyjąś @ bo moja się zgubiła
Miłego dnia :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"