Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Hehehehe - no nie ? Jak tak mozna sie nie dzielić
Wysyłaj Gienie do Krakowa !
Niech zrobi porządek
Ania - uważaj na małża - Gienia nadchodzi !
A dobrze mu tak, niech popamięta
Pączek lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry pogoda okropna ale trzeba w końcu podnieść pupę
Bella a u mnie świeci słoneczko Ale co z tego jak jadę do biura ciemno, wracam też ciemno
Wczoraj endo kazała mi brać wit D3, bierzecie? Którąś polecacie? -
Violet146 wrote:A tak nie oficjalnie
Hey dziewczynki
Bardzo dziękuję za zaproszenie
Jest mi naprawdę bardzo miło że jestem wśród Was- Dziękuję
Miejsce Fioletowej jest na fioletowej (stronie)
A tak na marginesie...jak na III trymestr to my jesteśmy całkiem ruchliwe Chyba najbardziej na całym wątkuKim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki <
Ja dalej pracująco i remontowo albo na mopie jeżdżę albo ze szpachelką latam no czasu brak... Ale będę pisać już niebawem, jak tylko farbą pójdzie w ruch a wtedy będziecie "zniesmaczone" nadmiarem mnie (zeby nie pisać bardziej nieładnie )
Muaaaaaa :*:*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Gratuluję kochana
Ja dokładnie za tydzień mam egzamin na prawo jazdy - na samą myśl już mam stracha.
Jak zdam to w końcu opije się na maksa, a jak nie zdam to też się opije hehe
Trzymam kciuki! Ja zdawałam 10 lat temu Ale do dnia dzisiejszego nie umiem parkować równolegle Czasem się staram ale ile się przy tym naklnę...
A podczas egzaminu noga mi drżała tylko na placu, później już był luzik
Nie stresuj się, najlepiej skup się na jeździe i nie myśl że to egzamin Ale nastaw się pozytywnie i na pewno się udaViolet146 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hej dziewuszki <
Ja dalej pracująco i remontowo albo na mopie jeżdżę albo ze szpachelką latam no czasu brak... Ale będę pisać już niebawem, jak tylko farbą pójdzie w ruch a wtedy będziecie "zniesmaczone" nadmiarem mnie (zeby nie pisać bardziej nieładnie )
Muaaaaaa :*:*
Tuliś pracusiu Ty! Nie ma takiej opcji Maluj szybko i nawijaj tu nam
Ja napisałam co wiedziałam i z powrotem rzucam się w wir pracy :*Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Aaa i zawozila mnie ciotka na egzamin m (nikt nie wiedział że wogole wrocilam do tego tematu) no zawiozła mnie i pojechała do kawiarni ł, siedziała i myślała co mi na powiedzieć, że znowu nie zdałam... dzwonię do niej i się dre w nieboglosy a ta do mnie "weź sobie ze mnie nie zartuj"
Nooo także wiara we mnie była ogromna hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 11:30
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bella a u mnie świeci słoneczko Ale co z tego jak jadę do biura ciemno, wracam też ciemno
Wczoraj endo kazała mi brać wit D3, bierzecie? Którąś polecacie?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Gratuluję kochana
Ja dokładnie za tydzień mam egzamin na prawo jazdy - na samą myśl już mam stracha.
Jak zdam to w końcu opije się na maksa, a jak nie zdam to też się opije hehe
Dzięki
Ja trzymam kciuki za CiebieViolet146 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Podoba mi się makijaż Gieni - jakieś lekcje daje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 14:45
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO