Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Witam się z zajęć, studentki robią plakaty o rodzinie a ja nadrabiam ovu
Okresu nadal brak, chyba zadzwonie dziś do gina z pytaniem co dalej ide dziś też zbadać tsh i ft'ki ale pewnie dziś wyników nie odbiorę.
Ponawiam ogłoszenie: chętnie przyjmę czyjąś @ bo moja się zgubiła
Miłego dnia :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A w ogóle laski to dzisiaj zmusilam się wejść na wagę po 2 tyg folgowania/odchorowywania @ . Byłam przygotowana ze będzie źle a tu niespodzianka bo waga spadła. O pół kilo hahaha. Wniosek trzeba jeść czekoladę i pić aby schudnąć
AniaŁ123, Pączek, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień dobry Laski!
Mam za sobą ciężką noc, pożarłam się wczoraj z moim, normalnie jak psy Wyłam pół nocy, a od rana moje oczy wyglądają jak po walce z Pudzianem. Ale na szczęście rano już było dobrze, a po południu będzie jeszcze lepiej
Poza tym sniło mi się że rodziłam i cały sen się przejmowałam że się nie spakowałam do szpitala i nic ze sobą nie miałam To na pewno przepowiednia mojej bliskiej przyszłości
A do tego mam 30dc więc ciążunia jak w pysk strzelił
Miłego dnia! Ja nadal jestem zarobiona, więc mało mnie tu będzieKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A w ogóle laski to dzisiaj zmusilam się wejść na wagę po 2 tyg folgowania/odchorowywania @ . Byłam przygotowana ze będzie źle a tu niespodzianka bo waga spadła. O pół kilo hahaha. Wniosek trzeba jeść czekoladę i pić aby schudnąć
Kim ja też to zauważyłam jak liczyłam kcal to waga jak zaczarowana, a jak wrzuciłam na luz, to nagle zaczęła bardzo powoli, ale jednak spadaćKim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Witam się z zajęć, studentki robią plakaty o rodzinie a ja nadrabiam ovu
Okresu nadal brak, chyba zadzwonie dziś do gina z pytaniem co dalej ide dziś też zbadać tsh i ft'ki ale pewnie dziś wyników nie odbiorę.
Miłego dnia :*
Nadałam małpiszona gołębiem pocztowymParsleyek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Nadałam małpiszona gołębiem pocztowym
W takim razie bardzo dziękuję i czekam Kraków - Rzeszów to nietak daleko
Ania mam pytanie do Ciebie odnośnie tarczycy, czy euthyrox już trzeba brać cały czas, nawet jak wyniki w miarę ok? Bo mi zostało tabletek na ponad miesiąc a endo kazała przyjść jak będę w ciąży i chyba gina będę musiała o receptę poprosić..29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:Hej ! Pączek Ty się im nie daj w tej pracy! Powiedz , że jak Ci nie dadzą spokoju to ekipa z forum wpadnie
U mnie pada deszcz. ..zimowy czar prysl ale mam to w doopie, mężu wraca
Mam 1 dzień do @ , nie kupiłam jeszcze testa co uważam za mój osobisty sukces
Aaa no i NAJWAŻNIEJSZE! Wszystkim życzę udanego dnia :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dobrego dnia :*
Krysiu, nie ma sprawy, będziemy tynkować, gipsowac jak prawdziwi fachowcy na %%%
A ja jadę na dopalaczach;) normalnie moje jajniku będą jak turbodymomeny
Jak my remont we dwie zrobimy to reszta będzie mi zazdrościć
Będą się bili o to żeby nas wynająć a my zarobimy kokosyKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:W takim razie bardzo dziękuję i czekam Kraków - Rzeszów to nietak daleko
Ania mam pytanie do Ciebie odnośnie tarczycy, czy euthyrox już trzeba brać cały czas, nawet jak wyniki w miarę ok? Bo mi zostało tabletek na ponad miesiąc a endo kazała przyjść jak będę w ciąży i chyba gina będę musiała o receptę poprosić..
To że wyniki ok to właśnie zasługa euthyroxu, w większości przypadków trzeba brać już do końca życia, ale jest też szansa na wyzdrowienie. Najważniejsze aby brać w ciąży.
Poproś, może Ci wyisze, jak nie to rodzinny, albo idź prosić do apteki, czasem sprzedają bez receptyParsleyek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Laski!
Mam za sobą ciężką noc, pożarłam się wczoraj z moim, normalnie jak psy Wyłam pół nocy, a od rana moje oczy wyglądają jak po walce z Pudzianem. Ale na szczęście rano już było dobrze, a po południu będzie jeszcze lepiej
Poza tym sniło mi się że rodziłam i cały sen się przejmowałam że się nie spakowałam do szpitala i nic ze sobą nie miałam To na pewno przepowiednia mojej bliskiej przyszłości
A do tego mam 30dc więc ciążunia jak w pysk strzelił
Miłego dnia! Ja nadal jestem zarobiona, więc mało mnie tu będzie
Tulę
Ja sie z moim pożarłam w niedzielę i też ryczałam do południa. Jak zwykle poszło o mini pączka - że ja tu chce, Ty obiecujesz a jak co do czego to mówisz stop - no i ryk
Jakoś nie moge się z nim ostatnio kompletnie dogadać
Oboje padamy jak muchy po pracy - oboje zasuwamy po 10-11h dziennie - to zmęczenie tez powoduje że warczymy na siebie
Ja mam nadzieję że po nowym roku się to trochę zmieni bo jak nie to trzeba będzie pomyśleć co dalej bo ja takiej atmosfery nie zniosę zbyt długo -
Pączek wrote:Ło joj
Tulę
Ja sie z moim pożarłam w niedzielę i też ryczałam do południa. Jak zwykle poszło o mini pączka - że ja tu chce, Ty obiecujesz a jak co do czego to mówisz stop - no i ryk
Jakoś nie moge się z nim ostatnio kompletnie dogadać
Oboje padamy jak muchy po pracy - oboje zasuwamy po 10-11h dziennie - to zmęczenie tez powoduje że warczymy na siebie
Ja mam nadzieję że po nowym roku się to trochę zmieni bo jak nie to trzeba będzie pomyśleć co dalej bo ja takiej atmosfery nie zniosę zbyt długoMMadziula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Miłego dnia :*
Moja @ też gdzieś zaginęła.
W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które brały/biorą dupka. Po jakim czasie od ostatniej tabletki dostajecie @? Bo ja wszystko dalej zaplanowałam z badaniami i wizytą u ginekologa a jej nie ma Dziś 5 dzień po odstawieniu. Temperatura wyższa niż w trakcie brania. -
Bella_Bella wrote:Moja @ też gdzieś zaginęła.
W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które brały/biorą dupka. Po jakim czasie od ostatniej tabletki dostajecie @? Bo ja wszystko dalej zaplanowałam z badaniami i wizytą u ginekologa a jej nie ma Dziś 5 dzień po odstawieniu. Temperatura wyższa niż w trakcie brania.
Pytam bo wiem co Wiśni się działo po poronieniuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat