Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8175a699d0fa.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ec77de7a7be.jpg
Kryśka i powiedz kto nas nie zatrudni? Gipsowanie w bikini za stawkę potrójną i będziemy co miesiąc na Malediwy latać :
AniaŁ123, Kim87, Violet146, Pączek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ło joj
Tulę
Ja sie z moim pożarłam w niedzielę i też ryczałam do południa. Jak zwykle poszło o mini pączka - że ja tu chce, Ty obiecujesz a jak co do czego to mówisz stop - no i ryk
Jakoś nie moge się z nim ostatnio kompletnie dogadać
Oboje padamy jak muchy po pracy - oboje zasuwamy po 10-11h dziennie - to zmęczenie tez powoduje że warczymy na siebie
Ja mam nadzieję że po nowym roku się to trochę zmieni bo jak nie to trzeba będzie pomyśleć co dalej bo ja takiej atmosfery nie zniosę zbyt długo
Przykro mi też nie nawidze takiej atmosfery, bo normalnie aż mnie serce i wszystkie wnętrzności bolą. Na takie przedłużające się nieporozumienia na nas tylko działa jakieś mocne wrażenie, np. musi się coś stać, albo musimy gdzieś jechać, albo wygadać lub wydrzeć wszystko co leży na sercu. Może zbliżające święta jakoś też się Wam udzielą.
Ja się nie dziwię co do pracy, bo moj właśnie pracuje bardzo długo, zazwyczaj ponad 12h i normalnie często muszę na niego polować żeby nie zasnął, tylko żeby było jakieś GUPIA praca!
-
AniaŁ123 wrote:Przykro mi też nie nawidze takiej atmosfery, bo normalnie aż mnie serce i wszystkie wnętrzności bolą. Na takie przedłużające się nieporozumienia na nas tylko działa jakieś mocne wrażenie, np. musi się coś stać, albo musimy gdzieś jechać, albo wygadać lub wydrzeć wszystko co leży na sercu. Może zbliżające święta jakoś też się Wam udzielą.
Ja się nie dziwię co do pracy, bo moj właśnie pracuje bardzo długo, zazwyczaj ponad 12h i normalnie często muszę na niego polować żeby nie zasnął, tylko żeby było jakieś GUPIA praca!Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ooo praca... A ja mam chłopa po Polsce szukać??? Wy ich macie przynajmniej codziennie a u mnie to wzdychania, marudzenie, ohhhy i ahyyy bo musi w jakis sposob wrocic do domu...jasnie Pan liczy na niepokalane poczęcie
Tuliś rozumiem Cię, bo żyłam tak przez 2 lata, wracał tylko na weekendy, tylko wtedy nie myśleliśmy o dziecku, więc nie było tego problemu.
Wtedy tylko marzyłam żeby codziennie był w domu, a teraz jest, to ja chcę Jeszce więcej -
AniaŁ123 wrote:Tuliś rozumiem Cię, bo żyłam tak przez 2 lata, wracał tylko na weekendy, tylko wtedy nie myśleliśmy o dziecku, więc nie było tego problemu.
Wtedy tylko marzyłam żeby codziennie był w domu, a teraz jest, to ja chcę Jeszce więcej
Łoooo ile ja bym chciała... -
Tuliska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8175a699d0fa.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ec77de7a7be.jpg
Kryśka i powiedz kto nas nie zatrudni? Gipsowanie w bikini za stawkę potrójną i będziemy co miesiąc na Malediwy latać :
Ło Panie
Będzie roboty na sto dwa
A z kasą nie bedziemy wiedzieć co robić
Wyspę na Male sobie kupimyTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Przykro mi też nie nawidze takiej atmosfery, bo normalnie aż mnie serce i wszystkie wnętrzności bolą. Na takie przedłużające się nieporozumienia na nas tylko działa jakieś mocne wrażenie, np. musi się coś stać, albo musimy gdzieś jechać, albo wygadać lub wydrzeć wszystko co leży na sercu. Może zbliżające święta jakoś też się Wam udzielą.
Ja się nie dziwię co do pracy, bo moj właśnie pracuje bardzo długo, zazwyczaj ponad 12h i normalnie często muszę na niego polować żeby nie zasnął, tylko żeby było jakieś GUPIA praca!
U mnie kolejny miesiąc poszedł już na straty bo przez zmęczenie płodne przeleciały -
Kim87 wrote:Kochanie robiłaś testa? Dla pewnosci?
Pytam bo wiem co Wiśni się działo po poronieniu
Nie robiłam testu bo teoretycznie nie było owu wg temperatury. To co wskazuje wykres to sciema bo na wizycie w 14dc było jeszcze przed zed owu. Myślę że w poniedziałek zrobię jak @ nie przyjdzie.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Nie robiłam testu bo teoretycznie nie było owu wg temperatury. To co wskazuje wykres to sciema bo na wizycie w 14dc było jeszcze przed zed owu. Myślę że w poniedziałek zrobię jak @ nie przyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 14:44
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Boże jaka ja jestem głodna! a tu do końca jeszcze 3h...
A tak z innej beczki...
Ogladalyscie "na dobre i na zle" wczoraj? Albo szpital kilka dni temu?Tuliska lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ja nie , a czemu pytasz ?
Z kolei w szpitalu była maniaczka: owulacje, jajeczkowania, teraz już, dalej, bo muszę
Tak oglądałam i zastanawiałam się czy mąż też za taką desperatke mnie ma hehe chyba taka swirnieta jeszcze nie jestem bo mnie to przerazilo hehe z boku to wszystko wygląda jak komediaAniaŁ123 lubi tę wiadomość