Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny
Dziękuję za zaproszenie do koła gospodyń
Nie wiedziałam, że na poprzednim wątku zrobiło się nieprzyjemnie, po prostu nie czytałam Was od dawna... Wybaczcie :*
Ale wracam do Was z radością -
Tuliska wrote:Cześć kochana :* mam nadzieję że lepiej się czujesz czekamy na Ciebie
Co do samopoczucia to różnie bywa, wszystko przez te wstrętne hormony Ale nie mówmy o tym. Ogólnie czuję się dobrze Odkąd wróciłam do pracy czas mi tak ucieka, że nie nadążam ze wszystkim
Co do starań... Walczę z torbielem wstrętnym, który powstał w poprzednim cyklu przez niepęknięty pęcherzyk. Brałam dupka 10 dni, w sobotę była ostatnia dawka, a teraz czekam. Owu raczej w tym cyklu też nie było (chyba). Temperatura dzisiaj podskoczyła, ale to raczej o niczym nie świadczy skoro owu nie było Śluz gdzieś zaginął, nie ma go wcale. Ale doładuje się wiesiołkiem w nowym cyklu. No i czeka mnie kolejne badanie prolaktyny bo od kilku miesięcy biorę bez przerwy bromka i gin zastanawia się co dalej. Monitoring zaplanowany na 10 dzień kolejnego cyklu
Miało być w skrócie a wyszło jak wyszłoKim87 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ehhh dziś coś słabo z robota u mnie , nic mi nie wyszło tak jak chciałam. Bym się wina napiła ale nie mam, no jak tu żyć ja się pytam?!
Musze się poważnie zastanowić nad tymi Bieszczadami
Ja bym się grzanego napiła... Aż mi ślinka pociekłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 18:54
MMadziula, Kim87 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Mmmmmmmmmm ... piłabym;-)
Hmmm mam w domu piwo i przyprawę do grzańca... chyba czas zrobić jakąś miksturę
Smaka mi zrobiłyścieMMadziula, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Dziewczyny
Dziękuję za zaproszenie do koła gospodyń
Nie wiedziałam, że na poprzednim wątku zrobiło się nieprzyjemnie, po prostu nie czytałam Was od dawna... Wybaczcie :*
Ale wracam do Was z radościąBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Dzięki Dziewczyny ❤️❤️❤️❤️
Wlasnie dotarłam do domu - biore książkę do ręki i whiskey
RelaksikPączek lubi tę wiadomość
-
To ja pozwolę sobie, tym moim grzańcem, wznieść toast za nasz nowy pozytywny wątek! Niech rozsiewa się dobra energia a lwd pomaga przetrwać gorsze chwile :*
I jeszcze z okazji Mikołajek: żeby spełniły się nasze małe wielkie marzeniaKim87, Pączek, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:W sumie planowałam tez dziś cos zdziałać ale tak mnie brzuch boli , że schowałam się pod kołdrę i oglądam salon sukien ślubnych ale bym se jeszcze raz kiecke sprawiła
MMadziula lubi tę wiadomość