Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Ja też się dzisiaj objadłam słodyczami, a teraz pasowałoby zjeść obiad i nie mam ochoty
A tak z innej beczki: Która zna jakąś fajną grę planszową/towarzyską? Grałam raz w Tabu i był mega polew. Chcę kupić małżowi, ale może znacie coś innego?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Ja też się dzisiaj objadłam słodyczami, a teraz pasowałoby zjeść obiad i nie mam ochoty
A tak z innej beczki: Która zna jakąś fajną grę planszową/towarzyską? Grałam raz w Tabu i był mega polew. Chcę kupić małżowi, ale może znacie coś innego?
Monopol w wersji karcianej - nada się do grania w 2 osoby jak i 4 osoby
Wsiąść do pociągu
Pędzące żółwie
Sabotażysta
RumikubKim87, MMadziula, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki: Która zna jakąś fajną grę planszową/towarzyską? Grałam raz w Tabu i był mega polew. Chcę kupić małżowi, ale może znacie coś innego?
Ja polecam Dixit, gra która wymaga trochę kreatywności Tylko potrzeba minimum 3 osobyMMadziula, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:No to jak znalazł na przyszłość : Ania, małż i bobo
Czyli już za 9 miesięcy od dnia dzisiejszego -
AniaŁ123 wrote:Czyli już za 9 miesięcy od dnia dzisiejszego
Karty są trochę abstrakcyjne myślę że dzidziusiowi by się spodobały
Dobrych wieści na wizycie :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Wyniki dobre ft4 jeszcze nie idealne, ale już prawie. Za miesiąc kolejna wizyta, żeby sprawdzić jak to dawkowanie się sprawdzi w dłuższym okresie. Ale kurcze po takich zawirowaniach w tym wszystkim, jak nareszcie ujrzałam dobre tsh, to ja skaczę pod bieg niebo z radości
Parsleyek, Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Wyniki dobre ft4 jeszcze nie idealne, ale już prawie. Za miesiąc kolejna wizyta, żeby sprawdzić jak to dawkowanie się sprawdzi w dłuższym okresie. Ale kurcze po takich zawirowaniach w tym wszystkim, jak nareszcie ujrzałam dobre tsh, to ja skaczę pod bieg niebo z radości
Bardzo dobra wiadomość
Widze ze nie tylko ja mam dobry dzis dzien z Mikołajem w tleAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:ZDALAM !!! Zdałam ten cholerny egzamin !!
87.14 %
Uuuuf
Ide pic !!
Suuuuuuper!!!!! Gratulacje
Zdolna Bestia!Pączek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Dziękuję za zaproszenie do koła gospodyń
Nie wiedziałam, że na poprzednim wątku zrobiło się nieprzyjemnie, po prostu nie czytałam Was od dawna... Wybaczcie :*
Ale wracam do Was z radościąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 17:54
Pączek, Parsleyek, Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość