Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do regulaminu, to ja uważam, że nie ma co też przesadzać z zakazem narzekania lub żalenia się na niepowodzenie, bo każda może się zasmucić z powodu negatywnego testu lub @ i miło wtedy usłyszeć jakieś słowa pocieszenia, albo dostać zdrowego kopa w doope na otrzeźwienie ale właśnie żeby nie panikować 2 tyg przed terminem i nie zapominać, że wszystkie w tym siedzimy i nie ma tak, że jedną boli bardziej, a uczucia reszty się nie liczą
Tuliska, Kim87, MMadziula, Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Kurcze muszę wracać do pracy A tak tu przyjemnie I o to chodzi!!!
Aaaa... i jeszcze jedno Mam 28dc i oczywiście pali się we mnie iskierka nadziei Wiem, że to raczej nie możliwe, ale co...TSH wyregulowane, więc dlaczego nie?
Do dzisiaj brałam dupka, więc @ pewnie przyjdzie za dwa dni -
MMadziula wrote:Aaaa właśnie dziewczęta, jakie suple są ostatnio w modzie ?
Może bym se coś zakupiła
Póki co biorę te podstawowe dla starających się gospodyń
Ja biorę : ovarin, Wit. C, cynk, femibion, castagnus, wiesiołka, Pana Bromka i zaczynam Clo;)
Tak, tak uprzedze pytania! Świece w ciemności heheheheAniaŁ123, bita_smietana, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
To miałam właśnie napisać każda z nas ma prawo do.gorszego dnia ale na Boga nie siejemy neg postów dzień w dziec ze jest do doopy ze to i tamto. Jasne jestemy tu aby się wspierać ale nie mam zamiaru robić tego na siłę skoro osoba xyz za każdym razem pisze ze i tak jest do dupy.
Szanujmy uczucia osoby pisząc po drugiej stronie ekranu. To że u nas jest do doopy nie znaczy ze ma być na całym wątku.AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Kurcze muszę wracać do pracy A tak tu przyjemnie I o to chodzi!!!
Aaaa... i jeszcze jedno Mam 28dc i oczywiście pali się we mnie iskierka nadziei Wiem, że to raczej nie możliwe, ale co...TSH wyregulowane, więc dlaczego nie?
Do dzisiaj brałam dupka, więc @ pewnie przyjdzie za dwa dniMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:W sumie Tulis z Ciebie to obrotna kobieta, nie dość, że zażywasz witaminki to jeszcze wprowadzasz świąteczną atmosferę po zmroku
Brawo TyViolet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ania a gdyby tak olać wszystko i wyjechać w Bieszczady?
U mnie 23 dc i pełna faza urojeń, ze wstępnych obserwacji wynika, że ciąża jak ta lala
U Ciebie 28 dc i iskierka nadziei tak samo jak u mnie
Przypadek ?
Trzymam kciuki; )Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ania a gdyby tak olać wszystko i wyjechać w Bieszczady?
U mnie 23 dc i pełna faza urojeń, ze wstępnych obserwacji wynika, że ciąża jak ta lala
U Ciebie 28 dc i iskierka nadziei tak samo jak u mnie
Przypadek ?
Z Bieszczad do Rzeszowa niedaleko, zapraszam
Ja dam tylko ogłoszenie że przyjmę @ bo mi się spieszy żeby się z monitoringiem wyrobić przed świętamiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Buch i będzie patelnia za taki post. Proszę się poprawić na to ze zobaczymy co będzie nie wywołuj wilka z lasu bo wilk to ja ;* nie ma @ to go nie ma. Nie lubimy rozmawiać o nieobecnych
Kimi ja żartuję
Ja się boję takiego wilka
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja się ograniczyłam do wit prenatalne mag żelazo Wiesiek i wrzuciłem 50mg aspiryny w ten cykl u mnie i u malza
Po co aspiryna? -
MMadziula wrote:Ja ten cykl ogarniam " na wesoło"
Jak się uda będzie fajnie a jak nie będę dalej męża molestować - mi tam to się nie nudzi
Ja też bez stresu i z dobrym humorem
Jeśli @ przyjdzie, to mi to nawet małym palcem nie zakręci a jeśli nie przyjdzie, to oj..zakręci, ale trochę inaczej