Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Witam drogie Panie, nazywam się Magda mam 26 lat (do kwietnia , potem to się pogorszy).
Gospodyni z warmińsko- mazurskiego.
Na co dzień staram się "pracować", prowadzę dom i męża, pasjonuję się lepieniem pierogów.
W wolnych chwilach staram się o fasolkę.
Fajnie ze z krzaków wyszlas;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:33
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Tuliska dobre i parę miesięcy do przodu
Ja wyrywam kartki z kalendarza do marca...potem doklejam te oderwaneParsleyek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hej Madziu :* to my rówieśniczkami jesteśmy tyle że u mnie szóstka w lipcu ucieka
I ja też 26, ale niestety u mnie już w styczniu się to zmieni
MadziulaKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A tak w ogóle jak na gospodynie przystało biorę się za sprzątanie
A potem ubieram choinkęKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
MMadziula wrote:Zazdraszczam, my jeszcze choinki nie mamy. Pewnie jak co roku kupimy 2 dni przed Wigilią...najbrzydszą bo tylko takie zostaną, a przez resztę świąt będziemy nawzajem wciskać sobie kit, że śliczna jest.
Ach ta magia świąt
Ok kogo jeszcze zapraszamy. Myślę o Wiśnie. Wiem ze ostatnio miała gorszy czas i może jej pesymizm się przelal niektórym ale ja osobiście widzę ja w naszym gronieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:49
-
MMadziula wrote:Zazdraszczam, my jeszcze choinki nie mamy. Pewnie jak co roku kupimy 2 dni przed Wigilią...najbrzydszą bo tylko takie zostaną, a przez resztę świąt będziemy nawzajem wciskać sobie kit, że śliczna jest.
Ach ta magia świąt
Ja mam małą sztuczną a na święta wyjeżdżamy więc niech poświeci sobie u nas choć trochę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Hahahah tez tak zawsze u mnie było. Teraz mam syntetyczną bo mąż alergików ale już os weekendu stoi razem z Mikołajem. Są obiektem zainteresowania mojego krolka Tupka. Szczególnie troczki od butów Mikołaja bo można je wpierdzielac gdy nikt nie patrzy
Ok kogo jeszcze zapraszamy. Myślę o Wiśnie. Wiem ze ostatnio miała gorszy czas i może jej pesymizm się przelal niektórym ale ja osobiście widzę ja w naszym gronie
Wiśnia swoimi zarazkami niech nas teraz zaraża a Bella, Zołza - całkiem forum opuściły???MMadziula lubi tę wiadomość
MMadziula wrote:W ogóle nie rozumiem dlaczego mamy tracić czas na strojenie choinek. Nowoczesna gospodyni wynajmuje ekipę , która robi to za nią.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e373a8aa9955.jpg
Na pierwszy rzut oka widać, że prodesjonaliści. ..Parsleyek lubi tę wiadomość