Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Bella jak najbardziej co do zolzy to jej długo tu nie było. Zreszta wywalił mnie ze znajomych i przyjaciółek wiec chyba nie chce się bratac
Pisałam coś ostatnio z Bella, trochę zasmucona jest tym wszystkim. Nie wiem czy fiolet będzie ją zachęcał czy zniechęcał.. ale przydałoby się jej trochę tej dobrej energiiMMadziula lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Pisałam coś ostatnio z Bella, trochę zasmucona jest tym wszystkim. Nie wiem czy fiolet będzie ją zachęcał czy zniechęcał.. ale przydałoby się jej trochę tej dobrej energii
MMadziula, Parsleyek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Napisz do niej. Ja nie mam nic do niej. Może jej to pomoże
No i tak myślę jeszcze o naszej ciężarówce Lili bo chyba jej tu nie widziałam29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:I myślałam jeszcze o Violet wiem ona swiezak jest ale jest bardzo sympatyczna.
Jestem na tak -
Tuliska wrote:A co to za obgadywanie "na zapleczu" hm??
Edit: przepraszam, u Geńki to się chyba "za izbą" mówi co nie?
Tuliś wybacz Jakoś Ci to wynagrodzęTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:To ja poproszę świętego Mikołaja z pełnymi "workami" ale jak już się turbodoładuje superasnymi dropsami hehe
Wystarczy taki worek?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d50d6528d2b.gif
Edit: Nie umiem wstawiać gifów Serduszka miały się ruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 12:01
Tuliska, bita_smietana, Pączek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ok babeczki żeby było jasne. My tu nowy wątek zaczelysmy ale nie wszystkie chcemy aby inne x,y,z laski z innych wątków tu były.
Niektóre z nas mają pewne niesnaski z laskami inne po prostu ich nie trawia. Dlatego usunely się z tamtego watku.
Chcemy aby ten wątek był dla nas i nie chce aby któraś z was odeszła bo czuję się źle ze są tu pewne osoby.
Wisnia Lili i Zołza odpadają.
Sorka ale chcę aby ten wątek był wolny od jakichkolwiek gownoburz i niedomówień.
AniaŁ123, Tuliska, Pączek lubią tę wiadomość
-
Dlatego proszę abyście pisaly tu swoje sugestie oczywiście ale dajmy szanse wszystkim się ustosunkować. Od teraz oczywiście .
Wszystkie co tu juz jesteście jestescie mile widziane.
Lof ju oll;)AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Ok i jeszcze jedna sprawa proszę abyście pomyslaly co chciałbyscie zawrzeć w regulaminie wątku bo takowy się tu znajdzie. Musimy poukładać pewne rzeczy aby potem nie było znów krzaków i ucieczek.
Ja potem to wrzucę w posta Gieni i każdego kto będzie tego nie przestrzegał Genowefa potraktuje miotla wałkiem bądź patelnią; -)
Zależy co jej się nawinie pod rękę.
Tuliska, Parsleyek, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:To ja poproszę świętego Mikołaja z pełnymi "workami" ale jak już się turbodoładuje superasnymi dropsami hehe
Co do izby na zapleczu Ania wyrażała swoje zdanie kochanie nic nie knujemy na zapleczu ;*;*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wow szalejesz;)
Co do izby na zapleczu Ania wyrażała swoje zdanie kochanie nic nie knujemy na zapleczu ;*;*
Napisałam w pierwszej kolejności do Gieni, bo nie chciałam aby w razie przyjęcia pewnych osób, na dzień dobry był zgrzyt Napisałam tylko, że z poprzedniego wątku uciekałam właśnie przez w/w dziewczyny, ale też nie chciałam niczego narzucać Z resztą Tuliś dostała to samo, ale widzę że nie zauważyłaKim87 lubi tę wiadomość