Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Pietruszka!! ale Ci poszybowala temperatura
Trzy razy mierzyłam dla upewnienia zobaczymy co będzie jutro, bo może jakieś głupoty co mi się śniły podniosły mi temperaturęLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Luccecita wrote:Hej,
dziewczyny ja piłam zioła Sroki, jedyny efekt to taki, że miałam później owulację niż zwykle, wiec dałam sobie spokój
pola
trzymam kciuki , oby poszło bezboleśnie :*
Czekoladka
jak ósemka ?
Boli, nawala Ale dzisiaj dentysta, więc mi przepisze pewnie antybiotyk, zrobi zdjęcie i będę się umawiać na rwanie Jeśli tak się potoczy wizyta- będę wniebowzięta -
Parsleyek wrote:Trzy razy mierzyłam dla upewnienia zobaczymy co będzie jutro, bo może jakieś głupoty co mi się śniły podniosły mi temperaturę
U mnie dzisiaj mały spadek Ale co to oznacza- have no idea! Wiem, że ma rosnąć a nie spadać -
nick nieaktualnyParsleyek może groszek
w 1 ciazy miałam drugi skok tempki 7 dpo
Czekoladka znam ten ból! bądź dzielna~!
taki spadek to nie spadek tylko spadeczek, nie ma co się przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 09:08
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Parsleyek może groszek
taki spadek to nie spadek tylko spadeczek, nie ma co się przejmować -
Dzień dobry!
Dziękuje Czekoladko! Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, a męża dorwałam
Dzisiaj od rana strasznie mnie kłuje jakby w okolicy lewego jajnika, tylko nie wmawiam sobie zbyt wiele, bo wydaje mi się że końcem poprzedniego cyklu też tak coś czułam, może lrzej, ale jednak.
Już się nie mogę doczekać 17. Będzie co ma być, ale chcę już wiedzieć
Pietruszka gorrrrąca dzisiaj oby tak dalej!
Miłego dnia Laseczki!Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry!
Dziękuje Czekoladko! Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, a męża dorwałam
Dzisiaj od rana strasznie mnie kłuje jakby w okolicy lewego jajnika, tylko nie wmawiam sobie zbyt wiele, bo wydaje mi się że końcem poprzedniego cyklu też tak coś czułam, może lrzej, ale jednak.
Już się nie mogę doczekać 17. Będzie co ma być, ale chcę już wiedzieć
Pietruszka gorrrrąca dzisiaj oby tak dalej!
Miłego dnia Laseczki!
Mocno zaciskam kciuki Grunt to diagnoza- potem już z górki Będzie dobrze Czekamy na dobre wieści albo po prostu na wieści konkretne Takie lubię najbardziej
AniaŁ123 wrote:Aaaa... Czeko powodzenia u dentysty! :-*
Dzięki Liczę na to, że lekarz mi skierowania i recepty będzie sypał z rękawa Oby babsko było ogarnięte!AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Nie chce mi się pracować.. a tu taka cisza łaaaa Wszystkie takie zapracowane jesteście, na prawdę? Weźcie ej!
Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Parsleyek może groszek
taki spadek to nie spadek tylko spadeczek, nie ma co się przejmować
Luccecitka bardzo bym chciała! jeszcze pół roku temu już bym sobie coś wkręcała, ale czym człowiek starszy to mądrzejszy ze spokojem czekam na dalszy rozwój wydarzeńLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Ania
Czekoladka
Powodzenia na wizytach ginekologiczno - dentystycznych!Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Parsleyek wrote:Luccecitka bardzo bym chciała! jeszcze pół roku temu już bym sobie coś wkręcała, ale czym człowiek starszy to mądrzejszy ze spokojem czekam na dalszy rozwój wydarzeń
-
MMadziula wrote:Ania , Czekolada trzymam kciuki za wizyty
Burza mózgów , mam problem z gardłem. Boli juz 3 dzień , biorę te tabletki prenalen ale to za przeproszeniem g*wno daje. Domowe sposoby na ból gardła poproszę
Niestety mi pomaga tylko Glimbax ale na ulotce jest napisane, że nie jest dla kobiet w ciąży