Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Dzięki dziewczyny, będę po kolei próbować aż mi przejdzie . Cholerstwo miało kiedy się przyplątać
-
Tuliska wrote:A wogole to powiem wam że moje jajniki sobie dzisiaj dyskoteke urzadzily co tam się dzieje to strach pomyśleć, strajk jaki czy co? Wykorzystywane się czują, szefowa je mobinguje
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hahaha dyskoteka zawsze jakaś odmiana chociaż ci nie nudno
Parsleyek, Lubię_czekoladę, pola89, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jadę się dogłębnie przeglądać ależ jestem ciekawa co tam będzie
Tuliś masz wesoło, w końcu karnawał
Mi dzisiaj coś lewy daje o sobie znać, mam nadzieje że to nic złego.
A poza tym to już prawie po czwartku, jutro piąteczek i weeeekendLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny jadę się dogłębnie przeglądać ależ jestem ciekawa co tam będzie
A poza tym to już prawie po czwartku, jutro piąteczek i weeeekendAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny jadę się dogłębnie przeglądać ależ jestem ciekawa co tam będzie
A poza tym to już prawie po czwartku, jutro piąteczek i weeeekendAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Czekam i czekam. Jeszcze jedna ciężarówka przede mną Namnożyło się ich i teraz robią tłok hihi (bez urazy Kimi i Madziula)
Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekam i czekam. Jeszcze jedna ciężarówka przede mną Namnożyło się ich i teraz robią tłok hihi (bez urazy Kimi i Madziula)
Ja tez już czekamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Mega długo!
Ja tez już czekam
To mamy synchronizację tylko pamiętaj! Idziesz do dentysty! Żeby Ci się nie pomyliło i nie wystawiła tego i owego z przyzwyczajeniaViolet146 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:To mamy synchronizację tylko pamiętaj! Idziesz do dentysty! Żeby Ci się nie pomyliło i nie wystawiła tego i owego z przyzwyczajenia
-
Była owulacja!!! Matko była!!! Wczoraj albo dzisiaj rano! i wczoraj było No jednak dobrze czułam. Ale jaja! Wracam. Później wpadne
pola89, Lubię_czekoladę, Tuliska, Violet146, Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Była owulacja!!! Matko była!!! Wczoraj albo dzisiaj rano! i wczoraj było No jednak dobrze czułam. Ale jaja! Wracam. Później wpadne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:14
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czekoladka
Daj znać co z zębemAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:No wiesz jakiś pop, jazz czy disco-ale się błysko to bym jeszcze przetrwala ale kurka tu drum&bass'y lecą heheAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
AniaŁ123 wrote:Była owulacja!!! Matko była!!! Wczoraj albo dzisiaj rano! i wczoraj było No jednak dobrze czułam. Ale jaja! Wracam. Później wpadne
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Czekoladka
Daj znać co z zębem