Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry
to zapraszam wszystkie bedzie zabawa
co do rwania osemek ja mam wyrwane 4. z czego tylko jedna byla na wierzchu reszta dziaslo ciete itd:D leciala jedna za druga wbkrotkim odstepie czasu bo mialam aparat na zebach;) do przezycia i nic mi nie byloLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czesc, milego dnia :******
P.s. Do rwania jestem mega pozytywnie nastawiona nie boje sie
Po tym antybiotyku dzisiaj 37pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Czekoladka o której masz dentystę? Dobrze że się nie boisz, Zuch Dziewczyna
Myślisz że ten skok to po antybiotyku?
Cudzie ja też chcę paznokcie Hybrydy w jakimś ekstra kolorze
Miłego dnia Moje Lejdis!!! Już piąteczekLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry,
Czekoladka o której masz dentystę? Dobrze że się nie boisz, Zuch Dziewczyna
Myślisz że ten skok to po antybiotyku?
Cudzie ja też chcę paznokcie Hybrydy w jakimś ekstra kolorze
Miłego dnia Moje Lejdis!!! Już piąteczek
O 10 sie dokladnie dowiem o ktorej ale mowil, ze 14,15 jakos tak Mam dzwonic wlasnie kolo 10, bo bedzie mial kalendarz przy sobie i zerknie Jest szansa, ze wyrwie mi dwie na raz ale to wszystko zalezy od tego jaka ma luke miedzy pacjentami jak dobrze, ze moj kuzyn jest stomatologiem i mi ta wizyte zalatwil tak szybko
Skok mysle, ze tak wczoraj wlasnie wzielam pierwsza tabletke antybiotyku wieczorem zapytam go czy moge zwiekszyc czestotliwosc brania tego, zebym jak najszybciej skonczyla moj kuzyn mowi, ze moze pozwoli mi tak brac chociaz co ja sie o temperaturze wypowiadam, jak sie nie znam.... HihiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Uuuu Czeko !!! dziś to z Ciebie prawdziwa gorąca czekolada29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Hej baby. Piąte czek piatunio
Czoko nie bój bobera. Dobrze znieczulą i 3 minuty roboty. Miałam już rana jedna osemkę. Będzie git. Tylko nie majstruj potem przy niej aby ci się suchy zębodół nie zrobił. Najlepiej aby ci go zszyli. I polecam do wyrwania chirurga.
Ania normalnie klaszcze uszami. Brawo twoje jajo. Sexuj ile wlezie
Haj Tulis
Haj stokrotka
Witam i resztę :*:*:*
Lecę do pracy będę zaglądać :*:*Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Właśnie Tuliś czy to dziś kolejne podglądanie?? :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Hejo
Cudzie jeśli robisz jakieś karbonowe pazury to ja też się piszę nic na moich paznokciach nie przetrwa dłużej niż 3 dni
Kimi hajj
Aniu już jeden dzień mniej do testowania tak się cieszę że się "naprawiłaś"
Czeko duchowo jestem z tobą powodzenia żeby poszło migiem i bezboleśnie
Resztę pozdrawiam ♡ i życzę miłego piątku
Kim87, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Eheee będzie płacz i zgrzytanie zębów
Płacz z radości - na widok dominującego pęcherzyka a zgrzytanie zębów w oczekiwaniu na małża.. dobrze rozumiem?
Kciuki za dobre wieści! &&&29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Tuliska wrote:Eheee będzie płacz i zgrzytanie zębów
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Uuuu Czeko !!! dziś to z Ciebie prawdziwa gorąca czekolada
Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Hej,
Ania
super, to teraz odliczanie do testowania
Czekoladka
trzymam kciuki, nic sie nie bój, ja niedawno 2 ósemki usuwałam, ale potwierdzam, po zabiegu od razu do domu, a nie do pracy....Kim87 wrote:Hej baby. Piąte czek piatunio
Czoko nie bój bobera. Dobrze znieczulą i 3 minuty roboty. Miałam już rana jedna osemkę. Będzie git. Tylko nie majstruj potem przy niej aby ci się suchy zębodół nie zrobił. Najlepiej aby ci go zszyli. I polecam do wyrwania chirurga.
Ania normalnie klaszcze uszami. Brawo twoje jajo. Sexuj ile wlezie
Haj Tulis
Haj stokrotka
Witam i resztę :*:*:*
Lecę do pracy będę zaglądać :*:*Tuliska wrote:Hejo
Cudzie jeśli robisz jakieś karbonowe pazury to ja też się piszę nic na moich paznokciach nie przetrwa dłużej niż 3 dni
Kimi hajj
Aniu już jeden dzień mniej do testowania tak się cieszę że się "naprawiłaś"
Czeko duchowo jestem z tobą powodzenia żeby poszło migiem i bezboleśnie
Resztę pozdrawiam ♡ i życzę miłego piątku
Kochane Moje Jestem dzielna i się nie boję Liczę na fajny odjazd po znieczuleniu O 10 tam do niego dzwonię dopytać się dokładnie o godzinę i do pracy już nie wracam, już sobie załatwiłam Ale jestem optymistką jeśli chodzi o te pazury na 17:30Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochane Moje Jestem dzielna i się nie boję Liczę na fajny odjazd po znieczuleniu O 10 tam do niego dzwonię dopytać się dokładnie o godzinę i do pracy już nie wracam, już sobie załatwiłam Ale jestem optymistką jeśli chodzi o te pazury na 17:30
Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Płacz z radości - na widok dominującego pęcherzyka a zgrzytanie zębów w oczekiwaniu na małża.. dobrze rozumiem?
Kciuki za dobre wieści! &&& -
Czekoladka trzymam kciuki, żebyś dała radę z paznokciami, bo ząb to wiadomo pikuś
Już wiesz o której?
Tuliś o której będziesz kukać na jajo? Powodzenia!!! Będzie dobrze! Olać torbiele! Jajo górą
Jeden dzień mniej do testowania jeszcze tylko 15 haha! Mój już rano mi mówił, że chyba się nie doczeka ale ja się nie nastawiam, nie chcę stresować mojego pierwszego grzecznego jaja, bo się znowu obrazi na długie miesiące
Pietruszka a Ty też nadal całkiem gorąca, mały spadek, ale poziom całkiem całkiem
Kimi i Luccecitka dziękuje :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 11:19
Lubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka trzymam kciuki, żebyś dała radę z paznokciami, bo ząb to wiadomo pikuś
Już wiesz o której?
Tuliś o której będziesz kukać na jajo? Powodzenia!!! Będzie dobrze! Olać torbiele! Jajo górą
Jeden dzień mniej do testowania jeszcze tylko 15 haha! Mój już rano mi mówił, że chyba się nie doczeka ale ja się nie nastawiam, nie chcę stresować mojego pierwszego grzecznego jaja, bo się znowu obrazi na długie miesiące
Pietruszka a Ty też nadal całkiem gorąca, mały spadek, ale poziom całkiem całkiem
Kimi i Luceccitka dziękuje :-*
A Ty kochana nie denerwuj się bo groch w nerwową mamę się nie będzie chciał wczepic -
Tuliska wrote:Koło 18 jadę. A torbiele to nie tak olac bo jeśli jeden mi nie zniknie i z drugiego tez się balon zrobi to conajmniej przyszły cykl do bani... A to czekanie na "nic" najbardziej denerwuje ale taki los
A Ty kochana nie denerwuj się bo groch w nerwową mamę się nie będzie chciał wczepic
Nie zakładaj najgorszego. Ja wczoraj też byłam przekonana że to torbiel mnie boli
Który masz dc? Jeśli w najgorszym wypadku teraz nadal będzie ta torbiel, to po @ powinna zniknąć, tak jak u mnie. Z resztą nie ma co gdybać, zaczekajmy do wieczora -
Tuliska wrote:Pkt. 1 Płacz z żalu jeśli zdarzył się cud i jajo już pękło, pkt.2 płacz jeśli urośnie mi dynia zamiast pęcherzyka i pkt.3 zgrzytanie zębów na męża jeśli zdarzył się punkt 1. A jego nie było Ale pkt. 1 i 3 nierealne bo coś czuję że torbiele to moje przyjaciółki na jakiś czas te niedobre przyjaciółkiTuliska wrote:Koło 18 jadę. A torbiele to nie tak olac bo jeśli jeden mi nie zniknie i z drugiego tez się balon zrobi to conajmniej przyszły cykl do bani... A to czekanie na "nic" najbardziej denerwuje ale taki los
Od 18:00 mocno zaciskam kciuki!!! Proszę bez stresu :* Torbieliska out! To rozkaz! A jeśli będą (czego nie życzę ) to nie da się ich jakoś z pomocą pozbyć?
I wiesz co? Cuda się zdarzają :* Pęknie, zobaczysz A czasami jeden plemnior wystarczy Może był wytrwały i czekał na jajco
Tuliska lubi tę wiadomość