Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Ja też w domu mam i chodze.. ale postanowiłam jeszcze dokupić ciąża w tym roku musi być i już. Nie widzę innej opcji!!
A tak w ogóle Kimi jak się miewasz?? :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja już po Kochane moje dwie ósemki wyrwane czekam już u kosmetyczki weźmie mnie wcześniej to wczesniej będę w domu
Dziękuje Wam za kciuki i doping Jesteście najlepszeAniaŁ123, Kim87, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A dobrze senna jestem. Mdłości odpuściła na razie chyba te nowe witaminy pomogły. Mecze się szybciej. Generalnie ok. Oczywiście czarne myśli mnie nachodzą ciągle ale myślę sobie ze jakby coś się działo to bym plamila jak ostatanio. Zatem odganiam ile się da źle myśli i nie mogę się doczekać następnego usg. Awersja do jedzenia tez mniejsza choć wstręt do mięsa cały czas jest.
-
Czekoladko jak było? Miałaś szycie? Jak się czujesz? Trzyma Cię jeszcze znieczulenie? Bierzesz nadal antybiotyk? Dostałaś w zęba lekarstwo?
Jesteś wytrwała Bestia udanych pazurków!
Ja próbuje się zmusić do sprzątania, a tak mi się nie chce.
Pietruszka leginsy na pewno szybko się przydadzą będziemy jesienno-zimowe mamuśki
Kimi odganiamy czarne myśli chen chen daleko!!! Wszystko będzie dobrze. Sama widzisz że teraz jest inaczej, od samego początku, od wyrazistości testu i wyniku bety :-*
Parsleyek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladko jak było? Miałaś szycie? Jak się czujesz? Trzyma Cię jeszcze znieczulenie? Bierzesz nadal antybiotyk? Dostałaś w zęba lekarstwo?
Jesteś wytrwała Bestia udanych pazurków!
Ja próbuje się zmusić do sprzątania, a tak mi się nie chce.
Pietruszka leginsy na pewno szybko się przydadzą będziemy jesienno-zimowe mamuśki
Kimi odganiamy czarne myśli chen chen daleko!!! Wszystko będzie dobrze. Sama widzisz że teraz jest inaczej, od samego początku, od wyrazistości testu i wyniku bety :-*
A i lekarz pyta mnie jakie leki biorę- powiedziałam.. on pyta na co- ja ze na starania.. a on mówi czy trafić nie możemy, ja ze No tak a on cały przejęty jakby Amerykę odkrył zacZyna mi opowiadać, ze jest coś takiego jak testy owulacyjne i zaczął tłumaczyć, ze to się sika do pojemniczka i w ogóle hahahaha rozkoszny strasznie go polubiłamTuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Anulka, wiec tak szału nie było, wiadomo ale nie bylo tragedii bardzo miły lekarz i pani asystentka również tylko zapłaciłam miliony monet, trzeba bylo iść na stomatologię!! znieczulenie już puszcza.. ale mam zamiar być dzielna przecierpię przez weekend a potem już luzik muszę jeszcze dwie wyrwać ale to najwcześniej w Marcu
A i lekarz pyta mnie jakie leki biorę- powiedziałam.. on pyta na co- ja ze na starania.. a on mówi czy trafić nie możemy, ja ze No tak a on cały przejęty jakby Amerykę odkrył zacZyna mi opowiadać, ze jest coś takiego jak testy owulacyjne i zaczął tłumaczyć, ze to się sika do pojemniczka i w ogóle hahahaha rozkoszny strasznie go polubiłamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana jak dobrze wyrwał to nawet bólu nie będzie. Jak zaczniesz napiżgać to trzeba do niego wrócić bo może o czymś zapomniał. Będzie git. Mi rano rwali osemkę a wieczorem kielicha strzelilam; )
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Choco ale doktorek super więcej wie niż niejeden ginekolog
No i komu jak komu ale tobie nic straszne nie jest fajterka
Kochana, mam nowe piękne paznokcieTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A leginsy to ja noszę non stop uuuuuwielbiam
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:30.p1 o 21:00
pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:poka
pola89, AniaŁ123, Parsleyek, czekajacanacud1, Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jestem kochane moje ♡ przepaszam ale TO domu dotarłam jest sobie jajo nadal 21-22 mm ma i czekamy nadal i produkujemy;) A nóż widelec,a ozyjemnosc się liczy hehe To drugie coś raczej stanęło 17 mm
-
Tuliska wrote:Jestem kochane moje ♡ przepaszam ale TO domu dotarłam jest sobie jajo nadal 21-22 mm ma i czekamy nadal i produkujemy;) A nóż widelec,a ozyjemnosc się liczy hehe To drugie coś raczej stanęło 17 mm
Będziesz jeszcze sprawdzać?
Do boju Tuliś!!!