Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Choco piekne pazurzyska
Tak w ogole to nawet kolacje zjadlam!! Mega jestem w szoku... I caly misterny plan schudniecia po ekstrakcji w pizdu!! -
Lubię_czekoladę wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eacd77956ae.jpg
Super paznokcie!!!
A co do dentysty, to widzisz ma predyspozycje do zostania dentysto-ginekologiemTuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziekujeeee okupione schodzacym znieczuleniem i mamrotaniem hahaha
Tak w ogole to nawet kolacje zjadlam!! Mega jestem w szoku... I caly misterny plan schudniecia po ekstrakcji w pizdu!!
Jak Ty żeś jadla???
Siekaczami żułaś
Aaa i jeszcze az powtarzam po co odchudzanie jak za chwilę będziesz gruuuuuuba -
Tuliska wrote:Aniu w środę jadę wtedy sie okaże czy się jajo tak do mnie przywiazalo że się wykluc nie chce, czy jednak zrobi mi suprise (w co nie wierzę hihi)
A poza czarami trzymam kciuki :***
P.s. Tulis, masz cos w skrzynceTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Super paznokcie!!!
A co do dentysty, to widzisz ma predyspozycje do zostania dentysto-ginekologiem
Brrrr wiecie co sobie wyobraziłam? Borowanie, ale nie dziure w zębieLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Super paznokcie!!!
A co do dentysty, to widzisz ma predyspozycje do zostania dentysto-ginekologiem
Dziekuje za komplement :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:26
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jak Ty żeś jadla???
Siekaczami żułaś
Aaa i jeszcze az powtarzam po co odchudzanie jak za chwilę będziesz gruuuuuuba
Ten tekst o odchudzaniu mni zabil siedze w wannie i tak walnelam smiechem, ze tablet prawie w wodzie wyladowal hihihi i wiesz co??? Ty tez bedziesz zaraz gruba nanana Ania, nie ciesz sie Ty tez i Pietruszka i Bella i Fioletek i Paczek i Cud i i i Luccecita no wszystkie noooo!!!!Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Choco to jest kpina normalnie, że jak? Że co? Że jak to możliwe??? Zebyl ja Cię zafriendowanej nie miała??? Niedobra ja!!!
-
Lubię_czekoladę wrote:Jadlam lewa strona co prawda kesy jak dla dwulatka ale dalam rade
Ten tekst o odchudzaniu mni zabil siedze w wannie i tak walnelam smiechem, ze tablet prawie w wodzie wyladowal hihihi i wiesz co??? Ty tez bedziesz zaraz gruba nanana Ania, nie ciesz sie Ty tez i Pietruszka i Bella i Fioletek i Paczek i Cud i i i Luccecita no wszystkie noooo!!!!Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:no co??? Czarownica Tulislawa już tego dopilnuje Hahaha uważaj bo tablet skończy jak Ani lapek
Wlasnie wyszlam z wanny- tablet bezpiecznyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:45
Tuliska lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Czekoladko bardzo ladne. to hybryda prawda?
-
Ale Wy jesteście świruski!!! normalnie śmieje się sama do siebie. Ale przynajmniej mam jakąś rozrywkę przy piątku, bo mój już chrapie
Tuliś znowu czekanie. My to już tak się wyćwiczymy w zachowywaniu cierpliwiści, że później dzieciaki nie będą nas w stanie wprowadzić z równowagi
Ale jajo musi pęknąć i koniec!
Ueażaj Czoko, takie sprzęty ani nie lubią pić piwa, ani pływać i teraz muszę się męczyć na telefonie.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ale Wy jesteście świruski!!! normalnie śmieje się sama do siebie. Ale przynajmniej mam jakąś rozrywkę przy piątku, bo mój już chrapie
Tuliś znowu czekanie. My to już tak się wyćwiczymy w zachowywaniu cierpliwiści, że później dzieciaki nie będą nas w stanie wprowadzić z równowagi
Ale jajo musi pęknąć i koniec!
Ueażaj Czoko, takie sprzęty ani nie lubią pić piwa, ani pływać i teraz muszę się męczyć na telefonie.
No wlasnie, uczmy sie na Twoim przykladzieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No smieszny dzis piatek, racja moj siedzi obok, oglada harrego pottera i szamie chipsy zdrowo a harrego oglada tak glosno, ze zaczynam sie martwic o jego sluch
No wlasnie, uczmy sie na Twoim przykladzie
Ja oglądam jakiś słaby film na tvn7, ale harrego mam już serdecznie dość, bo od niepamiętnych czasów co piątek to idzie. Wiem że to są różne części, ale chciałabym już czasem coś innego obejrzeć
A jeszcze się pochwałę ze właśnie wyjęłam chleb z piekarnika i będzie na śniadanie jak to na dobrą gospodynię przystało.
Idę spać, bo jutro muszę wstawać o 6
Dobrej nocki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 22:11
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Wreszcie chwilą dla mnie i wreszcie was narobiłam
[*b]Czoko[*/b] dzielna z Ciebie Dziewczynka (i ładne pazurki
<b>Kimi</b> nie stresu się tak nie potrzebnie jest dobrze i będzie dobrze
<b>Tuliś</b> a ja tam wierzę w cuda
<b>Aniu </b> dobrze że w końcu się zorientowałaś jakiego masz,,cudownego" endo...
I już dalej nie pamiętam co miałam pisać... więc pozdrawiam wszystkie Gospodarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 22:56
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Wreszcie chwilą dla mnie i wreszcie was narobiłam
<b> Czoko </b> dzielna z Ciebie Dziewczynka (i ładne pazurki
<b>Kimi</b> nie stresu się tak nie potrzebnie jest dobrze i będzie dobrze
<b>Tuliś</b> a ja tam wierzę w cuda
<b>Aniu </b> dobrze że w końcu się zorientowałaś jakiego masz,,cudownego" endo...
I już dalej nie pamiętam co miałam pisać... więc pozdrawiam wszystkie GospodarkiLubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość