Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Ania
Czekoladka
Powodzenia na wizytach ginekologiczno - dentystycznych!
A to by dopiero był lekarz-kombo! Dentysto-ginekolog i hasło reklamowe: znam się na każdej dziurce albo "żadna dziura nie jest mi straszna" Która by się skusiła?Lubię_czekoladę, Parsleyek, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ten czas od owu do @ jest najgorszy... się czeka i czeka
Też mi szybciej leci pierwsza połowa cykluLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:No właśnie apteka odpada ale może, któras ma przepis na jakaś miksturę , która można zrobić w domu.
Mleko, czosnek, miód? Moja teściowa zawsze mi mówi żebym piła dużo ciepłej wody z cytryną i miodem. Kuruj się, zdrówka!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
AniaŁ123 wrote:A to by dopiero był lekarz-kombo! Dentysto-ginekolog i hasło reklamowe: znam się na każdej dziurce albo "żadna dziura nie jest mi straszna" Która by się skusiła?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Też mi szybciej leci pierwsza połowa cyklu
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Mleko, czosnek, miód? Moja teściowa zawsze mi mówi żebym piła dużo ciepłej wody z cytryną i miodem. Kuruj się, zdrówka!
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana teściowa Jak ja jestem chora to moja mi mówi, że jestem słabej dupy
To dopiero kochana teściowa29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
AniaŁ123 wrote:A to by dopiero był lekarz-kombo! Dentysto-ginekolog i hasło reklamowe: znam się na każdej dziurce albo "żadna dziura nie jest mi straszna" Która by się skusiła?
-
nick nieaktualnyMadziula
płukanie szałwią/ wodą z solą/ wodą utlenioną
albo mikstura do picia: 2 łyżki soku z cytryny, łyżka miodu, kropelka alko, łyżeczka gliceryny (do kupienia w aptece), łyżeczka przegotowanej wody.
do ssania ewentualnie tabletki Isla albo do psikania Tantum Verde -
Tuliska wrote:A jak by nam zaplombował nie tą dziurkę którą trzeba? Tak przez maleńki przypadek? To co?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:No właśnie apteka odpada ale może, któras ma przepis na jakaś miksturę , która można zrobić w domu.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:No właśnie apteka odpada ale może, któras ma przepis na jakaś miksturę , która można zrobić w domu.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:No właśnie apteka odpada ale może, któras ma przepis na jakaś miksturę , która można zrobić w domu.
Mleko, miód, czosnek do tego łyżeczka masła lub w wersji ekstra dla odważnych ze smalcem z gęsi Poza tym herbata z imbirem, tylko nie gorące. Nie wiem czy możesz np rizgryźć wit. A+E, taką w kapsułce, to fajnie łagodzi. -
Tuliska wrote:A jak by nam zaplombował nie tą dziurkę którą trzeba? Tak przez maleńki przypadek? To co?
Musiałby mieć tabliczkę: po odejściu z gabinetu reklamacji nie przyjmujemy a tu połowa pacjentek orientuje się dopiero wieczorem, gdy mężowi coś nie wychodzi/wchodziTuliska lubi tę wiadomość