Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola, nie zareagował. Cisza. Albo będzie z tego awantura w domu, choć wątpię. Raczej nic nie zrobi i będzie udawał, że nic się nie stało. Albo zacznie o tym gadać i stroić sobie żarty. Albo znowu coś naobiecuje i wrócę do tematu za jakiś czas. Zobaczymy..
Cudzie, no to witaj w klubie. Podobnie. Tylko, że mój nie chce wracać do rodziców, jemu przecież tak dobrze. Ciągle się zasłania chujową pracą ale czy to moja wina, że ma chujową? Ponoć strasznie trudno o nową.. 4ty rok nam razem zaczął lecieć a jak na razie to zmieniliśmy mieszkanie na mniejsze i gorsze. Więc jest progres! Dobrze, że Twój się opamiętał. Takie sytuacja czasem różnie się kończą..
-
Polcia, bardzo się cieszę, że Ci lepiej! Teraz to z górki :* :*
A jak Twój cykl? Idzie normalnym rytmem? Bo mówiłaś, że czasem po laparo cykl lubi się zacząć od nowa.. -
Lubię_czekoladę wrote:Pola, nie zareagował. Cisza. Albo będzie z tego awantura w domu, choć wątpię. Raczej nic nie zrobi i będzie udawał, że nic się nie stało. Albo zacznie o tym gadać i stroić sobie żarty. Albo znowu coś naobiecuje i wrócę do tematu za jakiś czas. Zobaczymy..
Cudzie, no to witaj w klubie. Podobnie. Tylko, że mój nie chce wracać do rodziców, jemu przecież tak dobrze. Ciągle się zasłania chujową pracą ale czy to moja wina, że ma chujową? Ponoć strasznie trudno o nową.. 4ty rok nam razem zaczął lecieć a jak na razie to zmieniliśmy mieszkanie na mniejsze i gorsze. Więc jest progres! Dobrze, że Twój się opamiętał. Takie sytuacja czasem różnie się kończą..
-
Czekoladko
Nie wiem co Ci doradzić... Poczekaj jeszcze na rozwój sprawy...
Trudno powiedzieć jak mój cykl krwawień żadnych nie miałam... muszę czekać jeśli pójdzie normalnie, to jutro powinna być owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:20
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witam się na zwolnieniu do końca tyg. Przeziębienie tylko na szczęście. Leczymy się otrivinem plus paracetamolem. Do tego syropkiem z zosnku miodu i cytryny.
Buuuuuu niech przyjdzie wiosnaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dobry wieczór i dobranoc!
Jak pisałam rano, cały dzień byłam zajęta. Najpierw praca, a później goście.
Czekoladko Moja!!! Nic nie jest takie złe jak Ci się dzisiaj wydaje Chłopy to duże dzieciaki. Z nimi trzeba powoli, spokojnie i łopatologicznie, żeby coś załapali. Sama wiesz, że na początku nie chciał słyszeć o IUI, a teraz już mu się odmieniło. Do wszystkiego dojdzie. Dobrze przynajmniej że nie ciągnie do rodziców. A kredyt to tylko tak strasznie wygląda, a da się z tym spokojnie żyć I nic tak nie cementuje związku jak wspólny kredyt hipoteczny Trzeba mu tłumaczyć i podawać żywe przykłady, że np znajomi dobrze żyją. Trzymam kciuki żebyście doszli do porozumienia! I nie smuć się Bejbe
Kimi zostaniesz natychmiastowo usunięta z forum
I zdrówka życzę! Odpoczywaj i korzystaj z przymusowego wolnego
I piękne dziecie!!! Fotogeniczne
Polcia super że się lepiej czujesz i oczywiście kibicuję Twojemu żeby strzelił pięknego gola, a szlaki ma przetarte więc powinno pójść gładko
Pączuś jak tam B. się czuje?
Fioletek ja biorę 75mg, mam taką w całości.
Czekająca trzymam kciuki!!!
Bella oby tak dalej!!!
Madziulka jutro wizyta? Jeśli znowu nie pomieszałam to kibicuję Groszkowi i czekam na dobre wieści
Pietruszka, Tuliś? Jak humorki? :*
Idę spać. Strasznie mnie ciekawi jaką będę miała jutro temperaturę Ahhh ta niepewnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 22:48
Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczynki a jak łykacie aspiryne? W całości czy dzielicie ją na pół bądź kawałki?
Ja łykam acard, jedną tabletkę dziennie od owu. Aspiryna ta zwykła ma dużo większą dawkę więc pewnie trzeba jakoś dzielić.Violet146 lubi tę wiadomość
-
Kim
Hahaha ja też już kilka razy chciałam pozgłaszać posty ale w porę zaprzestawałam działań hehehe
Fioletku
Ja mam aspirynę w większej dawce i dzielę ją tak, żeby miała ok 75mg
AniaViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej :*
No powiem Wam, ze bylam wczoraj w szoku. Wrocilam do domu- cisza. Pojechalismy do tesciow- cisza. Wrocilismy do domu to sie przytulil i powiedzial, ze nie bedzie sie ustosunkowywal do wszystkich zarzutow ale mam racje i pora o tym wszystkim pomyslec. W tym roku szukamy i kupujemy dzialke. Powiedzial, ze znajdziemy swoje miejsce na ziemi. Mam nadzieje, ze to nie tylko slowa Ale zeby sie przekonac, to juz trzeba poczekac
Wypilam wczoraj buteleczke wineczka ze szwagierka i zjadlam 3 kawalki ciasta i chrupki Uporalam sie tym samym z @!
Tez biore Acard, zastanawiam sie czy w tym cyklu nie dodac dupka, bo mam. Co myslicie?
Ania Pamietaj, ze temperatura musi spasc aby mogla sie podniesc :*
Pola Zatem do dziela :*
Kim Odpoczywajcie :*
Madzia Dzis wizyta, trzymam kciuki :*pola89, Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej :*
No powiem Wam, ze bylam wczoraj w szoku. Wrocilam do domu- cisza. Pojechalismy do tesciow- cisza. Wrocilismy do domu to sie przytulil i powiedzial, ze nie bedzie sie ustosunkowywal do wszystkich zarzutow ale mam racje i pora o tym wszystkim pomyslec. W tym roku szukamy i kupujemy dzialke. Powiedzial, ze znajdziemy swoje miejsce na ziemi. Mam nadzieje, ze to nie tylko slowa Ale zeby sie przekonac, to juz trzeba poczekac
Wypilam wczoraj buteleczke wineczka ze szwagierka i zjadlam 3 kawalki ciasta i chrupki Uporalam sie tym samym z @!
Tez biore Acard, zastanawiam sie czy w tym cyklu nie dodac dupka, bo mam. Co myslicie?
Ania Pamietaj, ze temperatura musi spasc aby mogla sie podniesc :*
Pola Zatem do dziela :*
Kim Odpoczywajcie :*
Madzia Dzis wizyta, trzymam kciuki :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Kim
Hahaha ja też już kilka razy chciałam pozgłaszać posty ale w porę zaprzestawałam działań hehehe
Fioletku
Ja mam aspirynę w większej dawce i dzielę ją tak, żeby miała ok 75mg
AniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień Dobry dziewczynki
- Choć dla mnie się zaczął nie najlepiej..
Acardu/aspiryny już nie muszę brać, bo po co jak nawet chyba owulacji nie było...
Moja temperatura wciąż ta sama, a mój śluz już się zmienił z rozciągliwego na kremowy..
Wkurwiłam się...sorry za słownictwo ale zamiast być lepiej to jest gorzej aż się poryczałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:48
-
Violet146 wrote:Dzień Dobry dziewczynki
Acardu/aspiryny już nie muszę brać, bo po co jak nawet chyba owulacji nie było...
Moja temperatura wciąż ta sama, a mój śluz już się zmienił z rozciągliwego na kremowy..
Wkurwiłam się...sorry za słownictwo ale zamiast być lepiej to jest gorzej aż się poryczałam... -
Lubię_czekoladę wrote:Fioletku A robiłaś testy owu? Czasami OF się myli co do owu.. Widziałam też wykresy, które kończyły się ciążą a były niby bezowulacyjne..
Kochana ja sobie dałam spokój z testami owulacyjnymi, bo co z tego jak mi pokazywały owulacje a i tak nic nie wychodziło. Myślę że program się nie pomyli bo ja nie mam w ogóle podwyższonych temperatur cały czas te same 36,5- 36,6..- także dupa... I'm człowiek się bardziej stara tym bardziej nie wychodzi...
-
Violet146 wrote:Dzień Dobry dziewczynki
Wkurwiłam się...sorry za słownictwo ale zamiast być lepiej to jest gorzej aż się poryczałam...Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat