Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 15:54
Tuliska, pola89, Parsleyek, Kim87, Violet146, Pączek, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja przepraszam że mnie nie ma ale u mnie wiecznie coś, wcale w telefon nie zaglądam;) A jeszcze wzięłam się za "rękodzieło" dziubie dywan z pomponow i tak wolny czas mi ucieka
Nie ma mnie i nie ma a jak wracam to znowu referat zostawię wybaczcie
Choco nooo to ja ta nieszczęśnica torbielowata jestem stety, niestety A moze dzięki temu odetchne taka jakaś obojętność mi towarzyszy że nawet do gina mi się nie chce pisać
Co do decyzji faceta no to gratuluję kochana oby zapał nie minął, żeby się zmobilizowal i zaczął tworzyć to wasze "miejsce na ziemi" :* nie ma złych kłótni najczęściej są konstruktywne :*
Fioleciku no nie ma żadnych badań oprócz usg żeby torbiel znaleźć. Ale czulabys gdyby coś było nie tak bo ja ciągle gule w brzuchu czuję jak mam pełen pęcherz to szzegolnie hehe w kolejnym cyklu wybierz się może na ocenę jajeczkowania, chociaż jeden bezowulacyjny cykl no nie mówi jest normalny
Bella kochana zaciskam kciuki za zieloną kropkę na końcu ♡
Paczus, ale z was akrobaci no no co? Każdemu się może zdarzyć do wesela się zagoi:) pracus z Ciebie niesamowity ale rozumiemy wszystko a Nowa praca to dopiero się zaczną nowe wyzwania ale kto da rade jeśli nie Ty :*
Anulka kochana tak się rozpisalam i mi wywalilo brrrr
Tak się mijamy ostatnio, dzisiaj jestem ja to Ciebie nie ma Mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze, że temp wzrosła o czekamy dalej ♡
Chociaż powiem Ci kochana (w razie czego) że chociazbysmy wmawialy sobie z calych sil że "będzie co ma być" to gdy nadzieję uciekają to rozczarowanie pojawia się zawsze. Jest nam przykro bo zależy nam na tym jak na niczym innym ♡ ale, ale! Wierzę że nie U Ciebie! Wierzę że wrócisz tylko z jak najlepszymi wiadomościami :*
Cudzie jeśli @ ma przyleź to niech przychodzi jak najszybciej:* wszystkie nie nawidzimy niepewności
Bella kochana czy zatestujesz czy nie to my wszystkie tutaj kibicujemy
Powiem Ci że ja lubiłam robić testy (chociaż zbyt wiele okazji do tego nie miałam). Negatywy stawały mnie do pionu lepsze to niż niepewność :* chciaz nadzieje tez są bezcenne
Kimis cudne dziecię ♡♡♡♡ dbaj o siebie, odpoczywaj póki dzidzia w brzuszku iii a kysz przeziębienie!!!!
Madziulka ty chyba dzisiaj też z samymi dobrymi wiesciami wpadniesz czekamy ♡
Pola kochana cieszę się że zabieg poszedł tak dobrze teraz już nic nie stoi wam na drodze do spełniania marzeń do pracy rodacy!
Nie wiem o kim zapomnialam;) nadrobie jeśli wpadnę na to o kogo chodzi
Wiecie co, od rana pisze tego posta, i dopiero teraz mam okazję go dokończyć... praca
Aaaa wiem o czym zapomniałam:)
Krysiu, mąż zuch za podejście do adopcji.
W niedzielę miałam gości. Są dziadkami trojga adoptowanych pociech ♡ ich syn z żoną dla mnie są bohaterami. Mają dwóch chłopców którzy są bardzo podobni do siebie chociaż są z zupełnie innych rodzin. Teraz mają jeszcze malutką dziewczynkę, i chociaż przez wczesniactwo mieli troszkę problemów zdrowotnych to jest ich największym skarbem. Mała miała zaledwie 650g jak się urodziła, w 6. Miesiącu... teraz ma już półtora roczku i jest zdrowa. Powiem wam że dla mnie tacy ludzie mają ogromne serca i kochające dusze, własne dziecko kocha się bezwarunkowo. Do "obcego" dzieciatka takiej miłości potrzeba dwa razy więcej. Miłości i cierpliwości. Coś pięknego...
pola89, Kim87, Violet146, czekajacanacud1, Pączek lubią tę wiadomość
-
Hej. Wpadam na chwile sie podzielić newsami. Właśnie wrocilismy z M od lekarza. Zlecił mi badania hormonów tsh amh lh prolaktyny i coś tam jeszcze a mojemu ponowne badania nasienia z posiewem. Zwiekszyl mi dawki clo i duphaston. Powiedział ze jak zrobimy te badania to mam mu przez telefon podac wyniki i mamy ustalić co dalej bo możliwe ze skieruje nas na inseminacje. Narazie nie chce zbyt mocno ingerować w naturę. Co lepsze chodzimy do niego prywatnie a dzisiaj nie wziął za wizytę i usg nawet złotówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 18:50
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Madzia
Pączuś
Ale się pokiereszowaliście... Lepiej unikać sportu hehehe
Tuliś
Epopeja!!!Tuliska lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej :*
Madzia, piekny bobo
Tulis, kochana ale sie napisalas musisz koniecznie pokazac ten dywan jak skonczysz na pewno to dzielo sztuki
Cudzie, o ktorej te kobiety robia te paznokcie laaaa
Bella, powodzenia !!
Kim, jak chorobsko? Przechodzi?
Paczus, jak tam aie czujecie?
Violet, trzymam kciuki, zeby owulacja wrocila.. Bez sensu, ze nie mozesz tam isc normalnie do lekarza jak czlowiek, posprawdzac wszystkiego
Ania, gdzie sie podziewasz? Jak sie czujesz Kochana?
Stokrotka, super wiesci
Buziaki -
Lubię_czekoladę wrote:Hej :*
Violet, trzymam kciuki, zeby owulacja wrocila.. Bez sensu, ze nie mozesz tam isc normalnie do lekarza jak czlowiek, posprawdzac wszystkiego
Buziaki
Hej
No właśnie to mnie też w kurza że mię mogę iść do Ginekologa, Polska ma za to u mnie dużego plusa
Dziś temperatura mi skoczyła o 2 stopnie, - ale mój śluz już się zmienił, z przedwczoraj na wczoraj i jest już kremowy więc wczoraj jej na pewno nie było ani dziś jej nie będzie...
Wytrzytałam, że temperatura może skoczyć nawet do 3-4 dni po owulacji. Dla mnie to trochę dziwne i sama nie wiem czy to realne, ale no nic, nie będę już marudzić Wam tylko poobserwuje ten cykl do końca i zobaczę co z tegoż wyniknie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 08:49
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej :*
Madzia, piekny bobo
Tulis, kochana ale sie napisalas musisz koniecznie pokazac ten dywan jak skonczysz na pewno to dzielo sztuki
Cudzie, o ktorej te kobiety robia te paznokcie laaaa
Bella, powodzenia !!
Kim, jak chorobsko? Przechodzi?
Paczus, jak tam aie czujecie?
Ania, gdzie sie podziewasz? Jak sie czujesz Kochana?
Stokrotka, super wiesci
BuziakiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:kurde dalam mojej kolezance moje testy owu zeby sprawdzila czy dzialaja. bo mi wiecznie nie wychodza. i jej wyszly.
czyli to ja jestem jakas zjebana bo mi nigdy nie wyszlyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Powiem wam że ja jakoś żyje
Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp
Madzia - piękne dziecię
Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki
Fioletkowa Ty się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam
Stokrotkowa - super super
Tuliśśśśś - aj lofe ju
Ania Ania - pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana
Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego troche i powiedz mi jak się czujecie ?
Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszły Ja mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu
Czeko Czeko - no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające - no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno
Pietruszko Kochana - gdzie jestes ?
Jak o kimś zapomniałam to ajm sorryWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 09:32
Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ale sikać dzisiaj jak kupię czy poczekać może spokojnie do rana ma wszelki wypadek? W dzień dużo wody pije więc mam obawy. Chyba że kupię dwa