Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Kochana ja sobie dałam spokój z testami owulacyjnymi, bo co z tego jak mi pokazywały owulacje a i tak nic nie wychodziło. Myślę że program się nie pomyli bo ja nie mam w ogóle podwyższonych temperatur cały czas te same 36,5- 36,6..- także dupa... I'm człowiek się bardziej stara tym bardziej nie wychodzi...
-
Violet146 wrote:Dopiero 6 idę na badanie proga i zrobić wymaz, a 14 na pozostałe hormony. A jakie badania wykryją torbiel..?
Wiem, że na usg widać.. -
Lubię_czekoladę wrote:Fioletku, bo to Ty miałaś torbiel na jajcorze, prawda? Czy pomyliłam? Jeśli tak to strasznie przepraszam
Wiem, że na usg widać..
No nie ja...,ale też moglabybym sobie sprawdzić, ale to już chyba za miesiąc w Polsce bo tu Ciężko z opieką ginekologiczną
...
Nic nie szkodzi, każdy się może pomylić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:21
-
Violet146 wrote:No nie ja...,ale też moglabybym sobie sprawdzić, ale to już chyba za miesiąc w Polsce bo tu Ciężko z opieką ginekologiczną
...
Nic nie szkodzi, każdy się może pomylić
W takim wypadku to Kochana, ja bym się umawiała na monitoring i na stymulację owulacji.. Ale pytanie czy trafisz akurat z połową cyklu na pobyt w Polsce? -
A ja znowu nieobecna
Praca mnie pochłania i to co się dzieje dookoła
Jakiś dziki okres chyba jest i mam nadzieję że to przejściowe
Do tego wczoraj poszłam pobiegać i uszkodziłam sobie kolano
Mój B lekko obolały nadal - wczoraj po pracy padliśmy jak muchy - dopiero po 2h drzemce poszliśmy na siłownię z której wyszłam ze spuchniętą nogą
W pracy dziś od rana wrze jak w kotle - będą awantury zaraz
Ja już wymiękam
Generalnie zmęczenie i praca bierze górę
więc ajm sory ale nie będzie mnie troche
-
Violet zrób proga lh prolaktyne i estriadol do tego tsh ft3 ft4. Usg plus cytologie tez. W necie masz napisane kiedy porobić te badania i z wynikami do gin
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:A ja znowu nieobecna
Mój B lekko obolały nadal - wczoraj po pracy padliśmy jak muchy - dopiero po 2h drzemce poszliśmy na siłownię z której wyszłam ze spuchniętą nogą
Ja już wymiękam
więc ajm sory ale nie będzie mnie trochePączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:A ja znowu nieobecna
Ja już wymiękam
więc ajm sory ale nie będzie mnie troche
Pracuj sobie spokojnie i się nie przejmuj :*Pączek lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:czesc laski u mnie w pracy nuda lekka dzis. co do okresu to ani widu ani slychum czuje sie az nadto dobrze. nie wrozy to nic dobrego. oczywiscie jak co miesiac zaczynam schizowac ze okres mi sie znow zatrzymal.....
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wg mnie dzisiaj 13dpo. Z jednej strony chciałabym jutro zatestowac już, ale nie mam testu Z drugiej strony boję się rozczarowania i może powinnam poczekać do soboty i wtedy zatestowac? Niby temperatura wysoko ale wszystko może się zmienić, wiadomo...
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny, wg mnie dzisiaj 13dpo. Z jednej strony chciałabym jutro zatestowac już, ale nie mam testu Z drugiej strony boję się rozczarowania i może powinnam poczekać do soboty i wtedy zatestowac? Niby temperatura wysoko ale wszystko może się zmienić, wiadomo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 14:50
-
Kim87 wrote:Kochana tylko spokój cie ratuje. Oby się nie zatrzymał. Jak ma przyjść to niech przylezie a nie w ciuciu babkę się bawi
dodatkowo temp mi spada takze z groszka nici to chociaz niech @ przyjdzie
-
czekajacanacud1 wrote:Bella dajesz mi nadzieje ze nawet jak testy owu ujemne to grosiu moze byc
Ja obstawiam ze miałam owu zanim zaczęłam robić testy, najprawdopodobniej w 10dc i dlatego wyszedł już negatywny, albo nawet w 9dc A czy jakiś groszek z tego wyjdzie to się dopiero okaże -
Bella_Bella wrote:Dziewczyny, wg mnie dzisiaj 13dpo. Z jednej strony chciałabym jutro zatestowac już, ale nie mam testu Z drugiej strony boję się rozczarowania i może powinnam poczekać do soboty i wtedy zatestowac? Niby temperatura wysoko ale wszystko może się zmienić, wiadomo...
Szczerze mówiąc to ja Cię podziwiam za siłę i wytrwałość, bo ja już bym nie wytrzymała i zrobiła jutro
Ale wiem że czasami lepiej poczekać i nie tracić na testy...Tak czy siak czymam kciuki za pozytywny test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:37
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:To Tuliska!!! Już wiem!!! Przepraszam!!!!! Myślałam, że dlatego nie ma owu, coś mi się ubzdurało...
W takim wypadku to Kochana, ja bym się umawiała na monitoring i na stymulację owulacji.. Ale pytanie czy trafisz akurat z połową cyklu na pobyt w Polsce?
No akurat wracam tuż przed środkiem mojego cyklu...
Najgorsze jest to, że myślałam że miałam owulacje-, nawet wam wspominałam że miałam mocny ból w okolicy prawego jajnika, że nie mogłam się nawet wyprostować, a tu nic temperatura dalej ta sama. No nic porobie badania i zobaczę co wyjdzie i co dalej...A w Polsce i tak pójdę z ginekologa tak na sprawdzenie...
Dziękuję za rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:52