X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Koło gospodyń wiejskich :-)
Odpowiedz

Koło gospodyń wiejskich :-)

Oceń ten wątek:
  • Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej kochana a tak średnio. Źle się nie czuje ale ten katar starsznie mnie męczy. Nie chce przesadzać z kroplami wiec na noc je stosuje. Walczę :-)
    To zdróweczka Wam życzę no!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 10:15

Kim87 lubi tę wiadomość

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajacanacud1 wrote:
    kurde dalam mojej kolezance moje testy owu zeby sprawdzila czy dzialaja. bo mi wiecznie nie wychodza. i jej wyszly.
    czyli to ja jestem jakas zjebana bo mi nigdy nie wyszly
    Kochana, może powinnaś spróbować innych? Ponoć testy to trzeba pod siebie znaleźć odpowiednie :)

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    FET 4BB 22.08 <3

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Powiem wam że ja jakoś żyje
    Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
    Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp

Czeko Czeko <3 <3 <3 <3 <3 <3- no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające :/ - no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno

A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed Wami :) W końcu się uda <3 Musi no, bo się wkurzę na system!

Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    FET 4BB 22.08 <3

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet146 wrote:
    Hej

No właśnie to mnie też w kurza że mię mogę iść do Ginekologa, Polska ma za to u mnie dużego plusa :)
    Dziś temperatura mi skoczyła o 2 stopnie, - ale mój śluz już się zmienił, z przedwczoraj na wczoraj i jest już kremowy więc wczoraj jej na pewno nie było ani dziś jej nie będzie...
    Wytrzytałam, że temperatura może skoczyć nawet do 3-4 dni po owulacji. Dla mnie to trochę dziwne i sama nie wiem czy to realne, ale no nic, nie będę już marudzić Wam tylko poobserwuje ten cykl do końca i zobaczę co z tegoż wyniknie...

<3 :)

Jak coś to pisz :*

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    FET 4BB 22.08 <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
    Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp

Madzia - piękne dziecię <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki <3 <3 <3 <3 <3 <3

Fioletkowa <3 <3 <3 <3 Ty się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam

Stokrotkowa - super super <3 <3 <3

Tuliśśśśś - aj lofe ju <3 <3 <3 <3

Ania Ania - <3 <3 <3 <3 pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana :/

Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego troche :D i powiedz mi jak się czujecie ? <3 <3 <3 <3

Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszły :D Ja mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu <3 <3 <3

Czeko Czeko <3 <3 <3 <3 <3 <3- no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające :/ - no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno

Pietruszko <3 <3 <3 <3 <3 <3 Kochana - gdzie jestes ?

Jak o kimś zapomniałam to ajm sorry
    Katar mas meczy dalej. Kochanie na eBay 20 euro z przesyłka za 50 testów. Wyślę Ci linka na fb. Można kredytowa płacić bądź PayPal

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bellus albo nie pij i nie sikaj dzisiaj przez kilka godzin albo zrób z rana. Chodzi o o to aby hormon był w wysokim stężeniu wiec nie ma znaczenia czy zrobisz rano (łatwiej bo nie pijesz dużo w nocy) czy popoludniu (kilka godzin abstynencji cie czeka)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeko dziękujemy. Walczymy. Mam nadzieje ze do pon mi przejdzie ;-)

Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię_czekoladę wrote:
    Kochana, może powinnaś spróbować innych? Ponoć testy to trzeba pod siebie znaleźć odpowiednie :)
    moze masz racje. narazie mam tych zapas jeszcze. wykoncze je i przestaje testowac. albo w ogole przestane juz testowac.
    jeszcze cale podbrzusze mnie drze i cycek jeden. oby @ przyszla. bo po temp juz wiem ze po grosiu w tym cyklu. takzr niech @ przyjdzie. :)

Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
    a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy <3

6sutskjolve431gm.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Madzia - piękne dziecię <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki <3 <3 <3 <3 <3 <3

Fioletkowa <3 <3 <3 <3 Ty się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam

Stokrotkowa - super super <3 <3 <3

Tuliśśśśś - aj lofe ju <3 <3 <3 <3

Ania Ania - <3 <3 <3 <3 pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana :/

Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego troche :D i powiedz mi jak się czujecie ? <3 <3 <3 <3

Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszły :D Ja mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu <3 <3 <3

Pietruszko <3 <3 <3 <3 <3 <3 Kochana - gdzie jestes ?

Jak o kimś zapomniałam to ajm sorry

Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...

Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...

W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha :-/, a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi :D

<3 <3 <3.

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fioletku kochanie trzymam.kciuki aby tym razem żaden dupek ci się nie trafił :-*

Violet146 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2632a9704427.jpg

Pączek, Kim87, Violet146, Parsleyek, pola89 lubią tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    <3 <3 <3

Aaaaaaa !!!!
    Bellus !!!!
    Świetne wieści !!!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bella_Bella lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    <3 <3 <3

Jupiiiiiiiiiiiii <3 <3 <3

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajacanacud1 wrote:
    Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
    a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy <3
    O o o
    To na paczka przyjedz :D

• Pączek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet146 wrote:
    Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...

Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...

W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha :-/, a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi :D

<3 <3 <3.
    Wiesz ze ja Cie love i trzymam kciuki
    Super z kursem ! Brawo !!!
    I pamiętaj ze ja tu z paczkami czekam

• Pączek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię_czekoladę wrote:
    A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed Wami :) W końcu się uda <3 Musi no, bo się wkurzę na system!

Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*
    No w sumie było raz wiec do dupy !!!!!!!!!!
    Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
    W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamy

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    No w sumie było raz wiec do dupy !!!!!!!!!!
    Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
    W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamy
    Pączek ty to jesteś robocop:-) ciągłe w biegu ciągle coś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 12:31

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Pączek ty to jesteś robocop:-) ciągłe w biegu ciągle coś :-)
    No ostatnio biegam i biegam i biegam
    Ale przynajmniej mi sie nie nudzi :D
    Dzis robie sobie dzien relaksu - ja dzis tylko tak po minimum lecę

Kim87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella pięknie kochana <3 leć od razu po duphaston! chyba, ze masz w domu ?

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ