Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej kochana a tak średnio. Źle się nie czuje ale ten katar starsznie mnie męczy. Nie chce przesadzać z kroplami wiec na noc je stosuje. Walczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 10:15
Kim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:kurde dalam mojej kolezance moje testy owu zeby sprawdzila czy dzialaja. bo mi wiecznie nie wychodza. i jej wyszly.
czyli to ja jestem jakas zjebana bo mi nigdy nie wyszly -
Pączek wrote:Powiem wam że ja jakoś żyje
Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp
Czeko Czeko - no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające - no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno
A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed Wami W końcu się uda Musi no, bo się wkurzę na system!
Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*
-
Violet146 wrote:Hej
No właśnie to mnie też w kurza że mię mogę iść do Ginekologa, Polska ma za to u mnie dużego plusa
Dziś temperatura mi skoczyła o 2 stopnie, - ale mój śluz już się zmienił, z przedwczoraj na wczoraj i jest już kremowy więc wczoraj jej na pewno nie było ani dziś jej nie będzie...
Wytrzytałam, że temperatura może skoczyć nawet do 3-4 dni po owulacji. Dla mnie to trochę dziwne i sama nie wiem czy to realne, ale no nic, nie będę już marudzić Wam tylko poobserwuje ten cykl do końca i zobaczę co z tegoż wyniknie...
Jak coś to pisz :* -
Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp
Madzia - piękne dziecię
Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki
Fioletkowa Ty się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam
Stokrotkowa - super super
Tuliśśśśś - aj lofe ju
Ania Ania - pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana
Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego troche i powiedz mi jak się czujecie ?
Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszły Ja mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu
Czeko Czeko - no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające - no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno
Pietruszko Kochana - gdzie jestes ?
Jak o kimś zapomniałam to ajm sorryMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bellus albo nie pij i nie sikaj dzisiaj przez kilka godzin albo zrób z rana. Chodzi o o to aby hormon był w wysokim stężeniu wiec nie ma znaczenia czy zrobisz rano (łatwiej bo nie pijesz dużo w nocy) czy popoludniu (kilka godzin abstynencji cie czeka)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, może powinnaś spróbować innych? Ponoć testy to trzeba pod siebie znaleźć odpowiednie
jeszcze cale podbrzusze mnie drze i cycek jeden. oby @ przyszla. bo po temp juz wiem ze po grosiu w tym cyklu. takzr niech @ przyjdzie.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy
-
Madzia - piękne dziecię
Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki
Fioletkowa Ty się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam
Stokrotkowa - super super
Tuliśśśśś - aj lofe ju
Ania Ania - pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana
Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego troche i powiedz mi jak się czujecie ?
Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszły Ja mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu
Pietruszko Kochana - gdzie jestes ?
Jak o kimś zapomniałam to ajm sorry
Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...
Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...
W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha , a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi
.
-
czekajacanacud1 wrote:Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy
To na paczka przyjedz -
Violet146 wrote:Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...
Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...
W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha , a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi
.
Super z kursem ! Brawo !!!
I pamiętaj ze ja tu z paczkami czekam -
Lubię_czekoladę wrote:A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed Wami W końcu się uda Musi no, bo się wkurzę na system!
Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*
Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamy -
Pączek wrote:No w sumie było raz wiec do dupy !!!!!!!!!!
Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 12:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny