Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej kochana a tak średnio. Źle się nie czuje ale ten katar starsznie mnie męczy. Nie chce przesadzać z kroplami wiec na noc je stosuje. Walczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 10:15
Kim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:kurde dalam mojej kolezance moje testy owu zeby sprawdzila czy dzialaja. bo mi wiecznie nie wychodza. i jej wyszly.
czyli to ja jestem jakas zjebana bo mi nigdy nie wyszly -
Pączek wrote:Powiem wam że ja jakoś żyje
Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp
Czeko Czeko- no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające
- no i ja już wiem że ten miesiac poszedł w piz du więc cóż no - trudno
A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed WamiW końcu się uda
Musi no, bo się wkurzę na system!
Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*
-
Violet146 wrote:Hej
No właśnie to mnie też w kurza że mię mogę iść do Ginekologa, Polska ma za to u mnie dużego plusa
Dziś temperatura mi skoczyła o 2 stopnie, - ale mój śluz już się zmienił, z przedwczoraj na wczoraj i jest już kremowy więc wczoraj jej na pewno nie było ani dziś jej nie będzie...
Wytrzytałam, że temperatura może skoczyć nawet do 3-4 dni po owulacji. Dla mnie to trochę dziwne i sama nie wiem czy to realne, ale no nic, nie będę już marudzić Wam tylko poobserwuje ten cykl do końca i zobaczę co z tegoż wyniknie...
Jak coś to pisz :* -
Ale mam wrażenie że jestem mega zmęczona - non stop coś się dzieje - a to w domu a to w pracy - ja mam wrażenie że doba jest z krótka a jak ja chce coś więcej porobić to nie da rady bo 22 padam jak mucha
Generalnie bez dobrej logistyki to bym się już dawno zgubiła. Ogarniam prace przed remontem, w pracy młyn co chwila a ja robie co do mnie nalezy + musze uczyc dziewczynę która po mnie pzejmuje obowiązki + użeram się z szefem i wysłuchuje próśb błagalnych żebym została. Do tego codzienne prace w domu jak pranie i prasowanie, treningi itp
Madzia - piękne dziecię
Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki
FioletkowaTy się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam
Stokrotkowa - super super
Tuliśśśśś - aj lofe ju
Ania Ania -pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana
Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego trochei powiedz mi jak się czujecie ?
Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszłyJa mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu
Czeko Czeko- no byle jak sie czuje - oboje jesteśmy zmęczeni- mega zmęczeni - nasze prace są niestety mega wymagające
PietruszkoKochana - gdzie jestes ?
Jak o kimś zapomniałam to ajm sorryMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bellus albo nie pij i nie sikaj dzisiaj przez kilka godzin albo zrób z rana. Chodzi o o to aby hormon był w wysokim stężeniu wiec nie ma znaczenia czy zrobisz rano (łatwiej bo nie pijesz dużo w nocy) czy popoludniu (kilka godzin abstynencji cie czeka)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, może powinnaś spróbować innych? Ponoć testy to trzeba pod siebie znaleźć odpowiednie
jeszcze cale podbrzusze mnie drze i cycek jeden. oby @ przyszla. bo po temp juz wiem ze po grosiu w tym cyklu. takzr niech @ przyjdzie.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy
-
Madzia - piękne dziecię
Bella - sikaj i się nie zastanawiaj - będzie co ma być - ja trzymam kciuki
FioletkowaTy się tam nie zamartwiaj nie potrzebnie - lepiej powiedz co z Twoimi szkoleniami - wybrałaś coś ? Może pisałaś już na co się zdecydowałaś więc przepraszam jak przegapiłam
Stokrotkowa - super super
Tuliśśśśś - aj lofe ju
Ania Ania -pewnie masz jak ja - zalatana i zapracowana
Kimiś - gdzie Ty kupiłaś te testy owu ? Skąd je masz ? Ja musze nakupować tego trochei powiedz mi jak się czujecie ?
Cudzie - mi też ni wychodziły - aż dostałam te od Kimi - i te wyszłyJa mam nadzieje że Ty nie pijesz nic z jakieś 2h przed sikiem i sikasz na popołudniu
PietruszkoKochana - gdzie jestes ?
Jak o kimś zapomniałam to ajm sorry
Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...
Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...
W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha, a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi
.
-
czekajacanacud1 wrote:Paczus sikam po dluzszej przewie. np jak zrobie jednej babce albo 2 pazury to ide siknac. takze pamietam. ale o ktorej bym nie robila i tak dupa. bo albo nic albo jakas blada kreska takze toralna padaka... coz moze trafic nie moge albo owu nie mam. czekam do kwietnia bo mam wizyte u endo to pojde tez do gin jak bd miec @ normalnie. bo jak teraz nie bede mkec jeszcze ze 2 tyg to ide do gin teraz.
a tymczasem czekam do marca bo wybieram sie na targi do Wawy
To na paczka przyjedz -
Violet146 wrote:Kochana ja Cię rozumiem doskonale, bo u mnie też się dużo dzieje, coś komuś itp a ja nie mam czasu nawet dla siebie...
Tak kochana wybrałam kurs na Biznes i Administracja i już wykupiłam, narazie zrobiłam tylko jeden moduł bo ciągle coś.. Ale wydaje mi się jak narazie super...
W poniedziałek znowu egzamin na prawko - mam nadzieję że w końcu mi się uda- bo mnie szlak trafi i zbankrutuje haha, a po egzaminie i idę zrobić badanie na proga i wymaz. Jestem już zmęczona i już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski -yuupi
.
Super z kursem ! Brawo !!!
I pamiętaj ze ja tu z paczkami czekam -
Lubię_czekoladę wrote:A to nie serduszkowaliście? W sumie obolali.. No szkoda no.. Ale kolejny przed Wami
W końcu się uda
Musi no, bo się wkurzę na system!
Kochana, musisz sobie psychicznie odpoczywać, bo zwariujesz.. Zaraz Cię zamęczą tam! Może jakiś relaks w weekend? Masażyk? Spa? Proszę dbać o siebie :*
Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamy -
Pączek wrote:No w sumie było raz wiec do dupy !!!!!!!!!!
Tłumacze sobie cały czas ze tak musiało byc i juz
W weekend tez nie odpoczne - bo a to imprezka a to trzeba pozałatwiać sprawy których na tygodniu nie ogarniamyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 12:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny