Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej . Piateczek choć dla mnie to kolejny dzień w domu. Musze chatę ogarnąć. Wrrrrrr.
Moje hormony robią siebie ze mnie jaja i funduje mi sny niekonicznie miłe. Nie lubię tego. Wrrrr
Buziaki będę później ;*;*;*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Hej Lady's
Myślałam, że będę mieć tyle do nadrobienia,a tu taki spokój
Kimi a wy jak się czujecie? Fasolka daje ci trochę odpocząć?
Aniu a co z Tobą, coś nas opuściłaś ostatnio, wszystko ok?
Poluś a ty juz wróciłaś do sił?
Paczuś nareszcie weekend odpoczywaj i sexuj ile wlezie
Belluś ty też odpoczywaj zwłaszcza teraz
Czekoladko, Cudzie, Tulis, MMadziula i Stokrotko wam też życzę miłego weekendu i dużo relaxu
Weekend i wszyscy świętują
A więc miłego Weekendu moje gwiazdy...
Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam...
I tak Was Wszystkie love
Kto może to sex alkohol i relax
A kto nie to sex witaminki i relax
MMadziula, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Zaprosila mnie tu Kim mam pytanko. Mam obrzeki nad kolanami i lekarz przepisal mi masc z heparyna bardzo mocna bo 30.000 i tabletki z kasztanowca. Dzis zrobilam test i pozytywny wyszedl no i nie wiem czy moge stosować. Dzis mam udo spuchniete i kręci a jak patrze na nogi to jak celulit wyglada i do tego kolano boli. Moze któraś z was ma doświadczenie z obrzekami nóg w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 23:03
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Czesc dziewczyny. Zaprosila mnie tu Kim mam pytanko. Mam obrzeki nad kolanami i lekarz przepisal mi masc z heparyna bardzo mocna bo 30.000 i tabletki z kasztanowca. Dzis zrobilam test i pozytywny wyszedl no i nie wiem czy moge stosować. Dzis mam udo spuchniete i kręci a jak patrze na nogi to jak celulit wyglada i do tego kolano boli. Moze któraś z was ma doświadczenie z obrzekami nóg w ciąży?
Niestety nic nie wiem w tym temacie -
Cześć dziewczynki
Mayes
Gratulacje! na obrzękach niestety się nie znam...
Fioletku
Raczej już ok wczoraj zdjęłam szwyViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mayes wrote:Czesc dziewczyny. Zaprosila mnie tu Kim mam pytanko. Mam obrzeki nad kolanami i lekarz przepisal mi masc z heparyna bardzo mocna bo 30.000 i tabletki z kasztanowca. Dzis zrobilam test i pozytywny wyszedl no i nie wiem czy moge stosować. Dzis mam udo spuchniete i kręci a jak patrze na nogi to jak celulit wyglada i do tego kolano boli. Moze któraś z was ma doświadczenie z obrzekami nóg w ciąży?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violetku kochanie czujemy się ok ale moje plecy mnie odbijają. Mam ataki bólu nie jakiegoś mocnego ale upierdliwego. Podejrzewam że to moja macica się rozrasta i daje tak o sobie znać.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:czesc dziewczyny ja dzis do jednej pracy i fajrant. @ nadal nie ma. jakis specjalnych objawow @ tez brak takze czekam. pozdrawiam
Aaaa może tam mała niespodzianka jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat