Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Nie mam jeszcze objawów ,to dopiero 3tc+5dzień
Chyba że senność, bo to odczuwam faktycznie.
W pierwszej ciąży moim pierwszym objawem była właśnie senność ciągle mi się spać chciało i po tym zaczęłam podejrzewać ciążę i się potwierdzilo
-
czekajacanacud1 wrote:Bella a ha mam pytanie skoro prawie 4 tc to rozumiem ze zagroszkowalas w tamtym cyklu? moglabys pokazac tamten wykres? mozesz nawet na priv
ciekawia mnie tez te temp wysokie dopieto w 3tygodniu ciazy
chyba ze ja to jakos zle rozumiem?
Kochana w tym cyklu nie w tamtym. Ciaze sie liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. Temperatura wysoka normalnie w drugiej fazie cyklu.
Mam 27 dc czyli 3tc+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 16:11
-
Cześć dziewczynki
Miłego poniedziałkuAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czy ktoś jest mi w stanie wyjaśnić dlaczego moja ovu została wykryta na 14 a nie 15 dc?? Ostatnio jak w zegarku zawsze w 15dc i jak dla mnie z wykresu wynika, że w tym cyklu też owu była tego dnia...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czesc dziewczyny wczoraj mialam niec niby okres. zrobilam rani test ciazowy z allegro wyszla mega blada kreska. dzis cos takiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7c28e7bf567.jpg
ja biore norprolac. @ nie mam. isc na bete? ta kreska taka slaba... moze jakas biochemiczna. dzis kreska fakt widoczna ale beta nie powinna szybciej przyrastac? robilam test czulosc od 10Pączek lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:czesc dziewczyny wczoraj mialam niec niby okres. zrobilam rani test ciazowy z allegro wyszla mega blada kreska. dzis cos takiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7c28e7bf567.jpg
ja biore norprolac. @ nie mam. isc na bete? ta kreska taka slaba... moze jakas biochemiczna. dzis kreska fakt widoczna ale beta nie powinna szybciej przyrastac? robilam test czulosc od 10nie ważne czy słaba czy mocna krecha ważne ze jest :*
Edit: i nie sądzę że biochemiczna woec przestań wymyślać. Leć na krewWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 07:51
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:Czy ktoś jest mi w stanie wyjaśnić dlaczego moja ovu została wykryta na 14 a nie 15 dc?? Ostatnio jak w zegarku zawsze w 15dc i jak dla mnie z wykresu wynika, że w tym cyklu też owu była tego dnia...
pola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Cudzie trzymam kciuki za ciebie
dzis bede tu chyba spamowac dla zabicia czasuKim87 lubi tę wiadomość