Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Po szóste jak ciaza zdrowa to się utrzyma jak coś z nią nie tak to poleci i uwierz mi lepiej w ten sposób niż mic chore dziecko
Przestań szukać, analizować, schizować się na każdym kroku! Po co Ci to? Stres bardziej szkodzi dzidzi niż pecherzyki nie takie, bety nie takie, tygodnie nie takie!
Ja faktycznie miałam nieregularny pecherzyk ale mnie gin od razu o tym powoedzial! Nie patrz na zdjecie a już napewno nie dawaj go analizować osobom które pecherzyk ciazowy widziały raz w życiu, swój! Zdjęcie wychodzi takie na jaki moment akurat gin kliknie, a ze chciał c pokazać grosia a nie balon, to na niego nie zwacal uwagi! Nie denerwuj się! I nie wmawiaj sobie objawów których nie masz :* nie ma sensu! I tak niczego się nie zmieni. Proszę cie:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:03
Kim87, AniaŁ123, czekajacanacud1, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to nawet nieregularny pecherzyk nie świadczy o czym złym! Zdarza się i w prawidłowych ciazach i tych które kończą się źle jak milion innych objawów które nie mówią o niczym lekarzowi a już na pewno nie nam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:06
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kurcze zadzoanilabym do szpitala i pogadala może czy to bardzo źle choć wydaje mi się ze oni muszą być przygotowani na to ze czasem jest obsuwa
Oni mnie omawiali tak niezależnie od cyklu, na pierwszy wolny termin, więc mogło być jeszcze gorzej na końcem cyklu.
Szkoda mi tylko owu, bo miesiąc w plecy -
AniaŁ123 wrote:Oni mnie omawiali tak niezależnie od cyklu, na pierwszy wolny termin, więc mogło być jeszcze gorzej na końcem cyklu.
Szkoda mi tylko owu, bo miesiąc w plecyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:ok to koniec dzieki za postawienie do pionu dziewczyny i dr KimiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Cudzie weź ty się ogarnij z tym swoim panikarzem bo szybciej przez niego stracisz bobo niż przez wymyślone problemy. Woesz jaki stres jest mega niebezpieczny w ciazy? A ty co chwila vos wynajdujesz nie tak. Nie masz plamien ani krwawien nie masz niepokojących objawów wiec relax. Koleżanki to średnie masz skoro cie starsza w ciazy i jeszcze ci mówią takie pierdoly. Nie mają zielonego pojecia o czym mówią a się wypowiadają.
co do urojonych problemow ja mam tak od zawsze chyba sie z tym urodzilam
-
AniaŁ123 wrote:Oni mnie omawiali tak niezależnie od cyklu, na pierwszy wolny termin, więc mogło być jeszcze gorzej na końcem cyklu.
Szkoda mi tylko owu, bo miesiąc w plecy
Aniu a może dzieki temu że owu będziesz miała w szpitalu to dowiedzą się czegoś więcej zawsze możesz z mężem w windzie się"zatrzasnac"AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:fakt kolezanki srednie ale co zrobic moze akurat tym razem nie mialy zlych intencji
co do urojonych problemow ja mam tak od zawsze chyba sie z tym urodzilamLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:fakt kolezanki srednie ale co zrobic moze akurat tym razem nie mialy zlych intencji
co do urojonych problemow ja mam tak od zawsze chyba sie z tym urodzilam
Co do urojen tez taka byłam ale nauczyłam się ze im woecej wmawiam sobie problemów tym więcej się ich urzeczywistnia.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:A ja tam Cię rozumiem... jeden miesiąc w tą czy w tamtą to nie jest takie miłe... Tak mówimy a każdy jeden stracony przeklinamy ile mozemy... taka juz nasz uroda jesteśmy niecierpliwie, bez wyjątku, tylko niektóre dobrze się maskuja
Aniu a może dzieki temu że owu będziesz miała w szpitalu to dowiedzą się czegoś więcej zawsze możesz z mężem w windzie się"zatrzasnac"Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No chciałam chociaż troszkę "grey'owaty" nastrój wprowadzić a Ty tu jej z kibelkiem wyjeżdżasz
Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Haha! Wy zboczuchy! będzie wolna winda to się nią przejdziemy, a jak nie to i kibelkiem nie pogardzimy
A tak na serio to Tuliś ma rację, bo obejrzą od razu i może w końcu się dowiem co z tą owulacją.
A morał z twego taki że już nie będzie dzidzi w 2017 roku. Widocznie tak miało byćTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Haha! Wy zboczuchy! będzie wolna winda to się nią przejdziemy, a jak nie to i kibelkiem nie pogardzimy
A tak na serio to Tuliś ma rację, bo obejrzą od razu i może w końcu się dowiem co z tą owulacją.
A morał z twego taki że już nie będzie dzidzi w 2017 roku. Widocznie tak miało byćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Haha! Wy zboczuchy! będzie wolna winda to się nią przejdziemy, a jak nie to i kibelkiem nie pogardzimy
A morał z twego taki że już nie będzie dzidzi w 2017 roku. Widocznie tak miało byćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:My wszystko rozmumiemy, tylko pomysł kochana że każda tutaj dałaby się pociąć za te twoje rozterki...